Şimdi Ara

Yine çıkmazlar, yine yolculuk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımın büyük bir kısmını sürekli olayların içerisinde geçiriyorum. Artık bundan gerçekten bıktığım ve usandığım için İstanbul'dan İzmir'e taşınmaya karar verdim. İş sorunum yok iş bulabileceğim çevrem var ve hatta 2 adet iş buldum seçim yapacağım. Yine bir yolculuk benim için yabancı değil bu durum ancak duygularımı yıkmam gerekiyor, arkamda bırakacağım insanların beni daha çok duygusallaştırmaması için ne yapabilirim? Ne yapmam lazım?

• bas git hayatını yaşa. özlersen arada bir gider görürsün arkanda bıraktıklarını
  • Giderken hiçbirşeyi düşünmeden, arkana bakmadan gitmen lazım. Sanki sıfır bir kimlik ile hayata başlıyorcasına hareket etmen lazım. İletişim kanallarını kapatıp yenilerini açmak, onların sana ulaşmasını engellemek gerekir.
  • Bunları yapacağım zaten, kendime 10 günlük bir süreç tanıdım, toparlanmam, gerekli işlerimi halletmem vs. Gibi. İş yerinden ayrılışım filan zamana ihtiyacım var yani.. Gideceğim ama insanların gerçek yüzlerini gördüğümde sonrasında olayı duygusallaştırıp kendilerini acındırıyorlar.. Sıkıntı bunlar hep... Ev bakmaya başladım ben ve orada ki arkadaşımda bakıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıdan bakanlar hep ön yargı ile yaklaşıyorlar, neymiş efendim çok içiyormuşum.. İçiyorum içiyorumda size mi içiyorum.ç? Kendime içiyorum ve en önemlisi ağzımla içiyorum. Basit ön yargı ve tabuları yıkması lazım insanların bu şekilde olmaz. bu kadar içiyor filan takılmasınlar bunlara her koyün kendi bacağından asılır. İşlerimi aksatmıyor ve kimseye zarar vermiyorsam bitmiştir kimse karışamaz.

• Olay ne tam olarak bilmiyorum ama sanırım alkol kullanmana takan insanlar var çevrende ve sen bu duruma ayar oluyorsun.

ilk olarak evet haklısın kendin içiyorsun, kendi bacağından asılacaksın.

ikinci olarak ise evet onlar haklı. Göz göre göre kendine zarar vermene müsaade edemiyor olabilir insanlar(artık sana laf edenler her kimse)..

Tavsiyem bu durumu olabildiğince indirgemendir. Madem ki bırakamıyorsun içkiyi en azından sınırlayabilirsin. Bunu da karşındakine anlatarak onları da rahatlatabilirsin diye düşünüyorum.
  • Punker, dostum. Geniş göreceli cevabın için teşekkür ederim. O insanları üzmemek için 20 gündür içmiyordum, ancak yine olay çıkaracak bir şeyler buluyorlar. Huzurum ağzımın tadı kalmadı. Onların tek derdi, kuklaları olmam karakterimi ve kişiliğimi değiştirmeye çalışması ve bunu yapamamaları...

Edit : özet ; yani herhangi bir bağımlılık söz konusu değil dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrasn0w -- 31 Mayıs 2013; 17:56:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçtiğinde sarhoş olduğun zamanlar oluyor muydu?

İçkiyi sevdiğinden dolayı mı, acıları bastırdığı için mi içiyorsun?

Senden istediklerini ve / veya beklediklerini düşündüklerinin karakterini, kişiliğini değiştirmek olduğundan emin misin? İstedikleri sâdece –belkide, düzenli olarak alkôl alıyor olmandan kaynaklanıyor olabileceğini düşündükleri– kendilerini rahatsız, huzursuz eden bir ya da bir dizi tutumundan vazgeçmen olabilir mi? Eğer bir ya da bir dizi hatan varsa bunları düzeltmen kişiliğinden taviz vereceğin anlamına gelmez @ultrasn0w
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_C

İçtiğinde sarhoş olduğun zamanlar oluyor muydu?

İçkiyi sevdiğinden dolayı mı, acıları bastırdığı için mi içiyorsun?

Senden istediklerini ve / veya beklediklerini düşündüklerinin karakterini, kişiliğini değiştirmek olduğundan emin misin? İstedikleri sâdece –belkide, düzenli olarak alkôl alıyor olmandan kaynaklanıyor olabileceğini düşündükleri– kendilerini rahatsız, huzursuz eden bir ya da bir dizi tutumundan vazgeçmen olabilir mi? Eğer bir ya da bir dizi hatan varsa bunları düzeltmen kişiliğinden taviz vereceğin anlamına gelmez @ultrasn0w

Hayır ilk mesajımda dedim ya ağzımla içiyorum, sarhoş oluyorsam bile görmelerini engelliyorum. İçkiyi hem sevdiğimden dolayı hemde bazı acılarımı bastırmak için içiyorum. Dediğim gibi eminim karakterimi değiştirmeye çalıştıklarından

• Karakterini değiştirmek adına ne yapıyorlar mesela, bir tane örnek verir misin?
  • izmir sana göre hiç düşünme git hayatını yaşarsın hocam bu arada ne iş yapıyorsun ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

izmir sana göre hiç düşünme git hayatını yaşarsın hocam bu arada ne iş yapıyorsun ??

Bir inşaat firmasında saha şefiyim dostum burada. İşimdede pek rahat olduğum söylenemez ama el mahkumdu burada..

Karakterimi değiştirmek için ne mi yapıyorlar? Dinlemiyorlar ve baskıcı ucuz hareketlerle tavır sergiliyorlar. Bu yaşıma kadar yalnızdım, şu saatten sonra benim üzerimde söz sahibi olmaları söz konusu bile değil. Ne olursa olsun benim yapım bu, bunu kabul etmeleri lazım istiyorlarsa tabi, istemezlerse benim için sorun değil.
  • İş yerinden çıkışımı aldım, bir kaç gün içerisinde İzmir yolu göründü yani bana.
  • Hayırlısı olsun dostum, umarım her şey gönlünce olur.

Yolun açık olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: punkerland

Hayırlısı olsun dostum, umarım her şey gönlünce olur.

Yolun açık olsun

Teşekkür ederim dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.