Şimdi Ara

Yine Bir Tavsiye Sorusu ama GARANTİLİ - Bütçe maks. 750TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aileye yeni bir üye geldi, bunun üzerine babanne de durmadı yeni telefonla çekin gönderin bakayım göreyim ben de çekeyim diye tutturdu ama malum bütçe sınırları.

genelde bu fiyat segmentinde sanırım 2gb ram'li modeller var, istisnai olarak xiaomi'ler vs ama onlar garantili olmadığı için yanaşmıyorum. paralel ithalat-grey market ürünleri de hariç olarak bana ne önerebilirsiniz?

aslında ilk aklıma gelen 3-4 ay kullanılmış garantili gm 5 plus, 3gb ram ve yalın android'le favorim ama karşıya ses gitme ve fazla ısınma problemi ne menem bir durum bilemiyorum, konuşamayacağım telefonu ne yapayım?

bunun dışında samsung on7 öneriliyor ama 1,5gb ram android'de özellikle samsung gibi kendi arayüzünü giydiren bir firmanın ürününde ne iş yapar onu da kestiremiyorum; kendim iphone kullanıcısıyım ve kimse kusura bakmasın markaya logoya para verecek olsam bunu samsung'a sony'ye yapmam.

adaylardan diğer güçlüsü lenovo vibe k5 plus, ram'i 2gb ama bunun dışında fiyat/performans olarak iyi deniyor.

lg k10 da biraz gördüm ettim şık telefon ama başka bir fikrim yok. o da 2gb ram'li bu arada.

asus lazer 5 de adaylar arasında.

diğer önerileriniz nedir, samsung'un bu civarda başka alınacak telefonu var mı? general mobile temizi tercih edilebilir mi? en önemli kriterim sorunsuzluk, elimizde patlamasın, kronik problemi olmasın, güzel anlarımızı çekicez derken serviste ömür tüketmesin. yardımınız olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 16 Kasım 2016; 18:14:24 >

• iphone kullaniyorsaniz guzel anilarinizi çekmek için başka telefona neden ihtiyac duyuyorsunuz anlamadim. Bu fiyata garantili kaliteli kamerali tel istiyorsaniz asus laser serisi. Lenovo k5 kamerada sizi üzer, galaxy on7 nin sorun olan kismi 8gb olan dahili hafizasidir. Gözünüz aydın bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nico1907 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, iphone benim ama telefon anneme. Bu arada gm5 plus aldim, kameranin gece cekimi vasat ama isikta o kadar kotu gibi gelmedi, foto cekmeden ekrandaki goruntu guzel, yani mercekten guzel goruntu geliyor ama foto cekince daha kotu oluyor, islemeyle ilgili bir durum saniyorum. Baska bir uygulamayla daha iyi cekebilir miyim ona bakiyorum.

• mi4 e bakılabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.