Şimdi Ara

Yine ben hariç herkes sevişecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• niye ki 400 tl paran yok mu?

sadece amacın sevişmek ise türkiye de hizmet veren rusya menşeli
    bu işin eğitimini almış bebek gibi 18-19 yaşlarında kadınlarla birlikle olabilirsin

lan millet o kadar dert yanıyor
    amacınız sadece sevilmeden duygusuz sevişmek ise 400 tl paranızda yoksa karaköy'de vizite 60 tl
    10 tl de bahsiş versen rahatlar çıkarsın

ama siz o kadar ezik bir insansınız ki
    para ile bile birlikte olacağın kadınla sevişecek özgüvenin nede cesaretin var

seni engelleyen yok özgüvenin varsa git seviş

ama sen ağla dur başka bir halta yaramazsın
  • aynen tüm forumdakiler sevişecek bi sen sevişemicen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konular sana hiç gitmiyor
  • niye ki 400 tl paran yok mu?

sadece amacın sevişmek ise türkiye de hizmet veren rusya menşeli
    bu işin eğitimini almış bebek gibi 18-19 yaşlarında kadınlarla birlikle olabilirsin

lan millet o kadar dert yanıyor
    amacınız sadece sevilmeden duygusuz sevişmek ise 400 tl paranızda yoksa karaköy'de vizite 60 tl
    10 tl de bahsiş versen rahatlar çıkarsın

ama siz o kadar ezik bir insansınız ki
    para ile bile birlikte olacağın kadınla sevişecek özgüvenin nede cesaretin var

seni engelleyen yok özgüvenin varsa git seviş

ama sen ağla dur başka bir halta yaramazsın
  • Bak "Şebnem Ferah hayranı" kardeşim, ben günlük hayatta son derece anlayışlı adamımdır. Kimseyi yargılamam, kimseyi hakir görmem, mümkün olduğunca kimseyi üzmemeye kırmamaya çalışırım.

Ama gel gelelim, şu forumda karşımda görsem sopalamamak için kendimi zor tutacağım sayılı birkaç kişi var. Bunlardan biri de sensin. Ne zaman bi yorumunu görsem içimden Susta Kazımesque bir şekilde "ULAN ŞİMDİ BADEMCİKLERİNİ ALACAĞAM SENİN" diyorum.

Bi de yine ben hariç herkes sevişecek diyor, adama bak. Sıfır self-awareness.
  • Ben sevişmeyeceğim sen üzülme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Bak "Şebnem Ferah hayranı" kardeşim, ben günlük hayatta son derece anlayışlı adamımdır. Kimseyi yargılamam, kimseyi hakir görmem, mümkün olduğunca kimseyi üzmemeye kırmamaya çalışırım.

Ama gel gelelim, şu forumda karşımda görsem sopalamamak için kendimi zor tutacağım sayılı birkaç kişi var. Bunlardan biri de sensin. Ne zaman bi yorumunu görsem içimden Susta Kazımesque bir şekilde "ULAN ŞİMDİ BADEMCİKLERİNİ ALACAĞAM SENİN" diyorum.

Bi de yine ben hariç herkes sevişecek diyor, adama bak. Sıfır self-awareness.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.