Arkadaşlar yıllardır parayı cepe atıp başka da hiç bir şey yapmayan yabancı teknikdirektörlerden bıktık. Gol yiyoruz gülüyorlar, bütün maç boyunca sadece ilk on biri sahaya çıkartıp dakika 85'e kadar bir tek oyuncu değiştirmeyen antrenörlerden bıktım. Taktik bilgisi olmayan, maç boyunca uyuyan, oyuncudan korkan teknikdirektörlerden bıktım. Bence bu takımın başına Yılmaz Vural gibi yerinde oturamayan, takıma her şeyini veren teknikdirtektörler lazım. Bu yüzden Fener'e Yılmaz Vural Gelmelidir.
yılmaz vural gelsin
iyi 1 2 meneger adam gibi yonetim misss
Hazır boştayken Zico'yu geri getir
Lille maçında takımın başında Yılmaz Vural olsaydı valla Deniz'in asisti yüzünden Denize tekme tokat dalar komaya sokardı
ya arkadaşlar hata yapıyorsunuz..
deniz orta saha futbolcusu zico ile şl dede canavar gibi oynadı mevkisinde.
esas suclu golleri atamayan ayagında top tutan kazma guizayı cıkarmayıp turkiyenin en iyi turk forveti semihi sokmayıp esas yeri defans olmayan adamı defansa alan DAUM DUR
DAUM UN BÖYLE AABUK BİRİ OLDUGUNU BİLEN VE TEKRAR GETİREN YONETİM EN SUCLUSUDUR
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
esas suclu golleri atamayan ayagında top tutan kazma guizayı cıkarmayıp turkiyenin en iyi turk forveti semihi sokmayıp esas yeri defans olmayan adamı defansa alan DAUM DUR
+ sonsuz
quote:
Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
Lille maçında takımın başında Yılmaz Vural olsaydı valla Deniz'in asisti yüzünden Denize tekme tokat dalar komaya sokardı
Guizanın oynaması bencede doğruydu. Sonucunda Fenerbahçenin deplasmanda baskılı oynaması mümkün değildi. Baskılı oynamazsa Semihin ne işi olur. Daumun taktiği tuttu aslında, 2 net gol poziyonuna girildi. 1 tanesi gol olsaydı tur gelmişti. Semih olsaydı savunmann arkasına sarkamazdı. Semih sırtı dönük oynuyor, böyle oynadığı içinde hücumda iş yapabilmek için daha fazla adama ihtiyaç oluyor. Gerideki adamlarda ileri çıkarsa Lille fark atardı. Ama 2 adamla pozisyon buldunuz. Alex ve Guiza ile 2 net pozisyon vardı. Guiza atamadı orası ayrı bir konu. Defansın acemice hataları olmasa maç 0-0 biterdi bence.
Daumu bende beğenmiyorum ama bu maçtaki taktiği doğruydu.
Gelmesin....
Aragones bile geldikten sonra Yılmaz Vural'ın gelmesinde sakınca yok. Sanş verilmesinde sakınca yok döve döve oynatır takımı
Zico geri gelsin. Yılmaz , Daum yalan.
quote:
Orijinalden alıntı: joedumars
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
Tek suçlu yönetim değil. Bir çok Fenerbahçe taraftarının da üyesi olduğu en tanınmış taraftar forumun da ki çoğu renktaşta suçlu. Gecen sezon daha lig bitmeden ve ortalar da Daum konusu yok iken konular açılmıştı Daum gelsin mi ve Daum gelmelidir diye.
Ve ben bizzat site de Daum gelmemeli o gelirse Avrupa unutulsun diye yazdım. Gelecekse Zico geri gelsin yazdım. Çünkü konular hep Daum ve Zico üzerineydi ben Zico dedim kalkıp Zico Daum'un mirasını yedi de şampiyonlar liginde başarılı oldu diye çok saçma saban cevaplar verdiler.
Saçma dememin sebebi Zico ile Daum’un kadrosu arasında Defans ve Forvet hattı tamamen değişmiş şekilde fark vardı.
Daum zamanında ki kadro Zico zamanında ki kadro dan daha iyi olmasına rağmen Avrupa da hiçbir iş yapamamıştı.
Kısaca Daum konusunda sadece yönetim değil taraftarda hatalı.
Yönetim emin olun baktı taraftarın tepkisine ve davranışlarına çoğunluk sıcak bakıyor Daum’a hemen onla anlaştılar.
Yönetimin aklına daha gecen sezon bitmeden Daum ismini taraftar sokmuştur.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Guizanın oynaması bencede doğruydu. Sonucunda Fenerbahçenin deplasmanda baskılı oynaması mümkün değildi. Baskılı oynamazsa Semihin ne işi olur. Daumun taktiği tuttu aslında, 2 net gol poziyonuna girildi. 1 tanesi gol olsaydı tur gelmişti. Semih olsaydı savunmann arkasına sarkamazdı. Semih sırtı dönük oynuyor, böyle oynadığı içinde hücumda iş yapabilmek için daha fazla adama ihtiyaç oluyor. Gerideki adamlarda ileri çıkarsa Lille fark atardı. Ama 2 adamla pozisyon buldunuz. Alex ve Guiza ile 2 net pozisyon vardı. Guiza atamadı orası ayrı bir konu. Defansın acemice hataları olmasa maç 0-0 biterdi bence.
Daumu bende beğenmiyorum ama bu maçtaki taktiği doğruydu.
Arkadaşım Guiza ile Semih'i karıştırdın galiba. Semih oynaması için baskılı oynamak gerekmiyor. Semih ani ve çabuk ataklara çıkabilen bir forvet.
Semih baskılı oyunda da kontra atak oyunda da oynayabilen bir forvet.
Guiza ise oyunu rakip alana taşıyarak oynarsan etkili. Bir defa kontra atak oyuncusu değil Guiza. Top tutup topla ani ataklar yapamayan bir oyuncu ile nasıl kontra atak yapacaksın.
guizanın oynadıgı maçlarda organize olamuyoruz bakın bi gol bile bulmakta zorlanıyoruz semih varken 2 cyarının başlarına bakın gollu ve zevklı maçlardı semih ortsahayıda cıkartıyordu kendiyle bu guiza iyi bir kontra atak oyuncuusu ver kaç yok top tutamıyor. yani araya atılan toplara kosann oyuncu guiza.
Uzak durun Yılmaz hocamdan. Daha Kasımpaşa ile kazanacağımız çok başarı var.
yemin ediyorum ne çok iyi futbolcu ne de başka birşey..sadece yılmaz vural gelsin..adamın elinde kadroya bak son 12 13 maçtır yenilmiyorlardı ibb maçına kadar..demek herşey futbolcu değil..
4 tip teknik direktörler vardır.
1. Ne yaparsa yapsın başarısız olanlar.
2. Sadece Kaliteli oyuncularla başarılı olanlar
3. Normal seviyede oyuncularla başarılı olanlar
4. Hem Kaliteli hem de Normal seviyede ki oyuncularla başarılı olanlar.
Kişisel düşüncem Yılmaz Vural bu dört sınıflandırmadan üçüncü sırada yer alana giriyor. Yıldız oyuncular asla onun o enteresan davranışlarına katlanmazlar. Bu sebeple uzun vade de takım için de huzursuzluklar başlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme