Şimdi Ara

Yıllardır rüya görmüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 5 yaşındayken lusid rüyami ne görmüştüm 1 sefer kontrol bendeydi 1 seferde kötü şeyler gördüm o yaşlarda ondan sonra hiç görmedim sizce ne yapmalıyım.lütfen düzgünce alay etmeden cevap verin rüya görmüyorum okadar istiyorum yatmadan önce düşünüyorum yine 0 sabah ne yapcam bilmeden kararsız kalkıyorum 6 7 saat uykum var bazen 5 tatillerde 8 10 saat gerçekten yaptığım şeyler hep plansız bi anlık oluyor heyecana bağlı olarak sizce uzmanamami gitmeliyim tam ne yapmalıyım artık görmek istiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yatmadan once biraz peynir ye. (ciddiyim, peynir turune gore ruya turu de degisir)

• bende gör(e)miyorum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik olduğunuda düşünmüyorum çünkü iyi günümde olsamda görmüyorum neden .s unutkanlık problemlerinde var. Ne yapacağım.

• Bende şu son 1 aydır gördüğüm rüya kontrol edebiliyorum acayip iyi oluyor
  • Bu nasıl olabilirki ben hiç görmüyorum sen ise hep görüyorsun aradaki fark ne

• Sende görüyorsun fakat unutuyorsun. Eğer çok dejavu yaşıyorsan tedavini biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala Battığımı Sananlar Var
    2 hafta önce açıldı
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunun nedenini açıklıyorum. hayatta hayellerin yok. ve hayatta yaşadığın olayları takmadığın için rüyana girmiyor bence.

doğru bildim mi acaba?
  • Rüyamda euronun 2.98 olacağını gördüm, yataktan fırladım, hemen telefondan baktım 2.92'ydi, ohh dedim geri yattım, tekrar uyandım biraz ders çalıştım sonra aklıma geldi tekrar baktım 2.98 olmuş.
  • Cidden rüya görmek istiyorsan, bunun için uğraşırım diyorsan;

Olabildiğince rüya görmeye odaklanmalısın, yatarken rüyanda görmek istediğin bir şeyi hayal ederek uyumalısın. Yoğun duygu yüklü filmler izleyebilirsin, en ideali korku duygusudur korku filmleri izleyebilirsin bir süreliğine. Ve ilk rüyanı gördüğünde uyanır uyanmaz ilk işin hatırladığın her şeyi yazmak olsun, rüya günlüğü tutmak yani. Rüya günlüğü tutmak beynin rüyaya daha çok odaklanmasına ve gördüklerini daha iyi ve net hatırlayabilmene yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesapadimcgr

Yatmadan once biraz peynir ye. (ciddiyim, peynir turune gore ruya turu de degisir)

Kaşar peynir yersek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tardisin Anahtarı -- 3 Haziran 2015; 12:50:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalga geçmeyin ya insan bi bilimsel konuşur yok çabala zaten çabalamadan yatarmıyım hedefim niye olmasın. Size şunu sorayım çabalamadan yatanlar nasıl rüya görebiliyor öyleyse kimse rüya göremezdi herkesin aşırı çabalaması lazım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.