Şimdi Ara

yıllardır cevaplayamadığım soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • milyonlarca insan bir kulübe aşık onunla yatıp kalkıyor uykusundan fedakarlık yapıp transfer haberini bekliyor son parası ile bilet alıyor maaşını aldığı an aklına ilk gelen forma almak oluyor bu nasıl bir aşk ve bu aşk ne bir nesneye ne bir canlıya tamamen bir kuruluşa

bir çok insan tanıyorum en yakın arkadaşına icra gelsin para vermeyecek ama söz konusu kulübü olunca son parasını formaya verecek .. ya da annesi babası gelse havaalanına gitmeyecek adamlar deplasmandan gelen takımı karşılamaya gidiyor bu nasıl bir aşktır beyler ne olduda biz böyle aşık olduk

• annesini babasını havaalanından almama sebebi para ise, tükürürüm böyle aşka
  • Bazılarına Baba dan kalan tek miras...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gormedim okadarini ve olacagini sanmiyorum varsa da yanlis yapiyor biz de seviyoruz bizde gonulden bagliyiz ama bu bagliligin siniri vardir ama anne-babaya aileye baglilik her zaman acik ara ondedir

• Herşeyin aşırısının zararı vardır. Fanatiklik taraftarlığın aşırısıdır.

Bir de aşırı fanatiklik var. Maçlara kılıç/kalkanla gidenler. Allah ıslah etsin diyorum.
  • Türkiyede milyonlarca taraftar yok sempatizan var.
  • hayatta yapacak fazla bir şey yok çünkü. herkesin kolunun altında sevgilisi yok, yapacak aktivitesi pek yok, türkiye futbol ile yatıp kalkıyor bu bir gerçek. herkes takımın aşık, tartışmayı takip etmeyi seviyor. herkesin işi gücü sevgilisi ya da herkes sosyal olsaydı dediğin olmazdı belki. mahallede top ile oynarak büyüdü bir çok nesil futbol aşkı artı takım sevgiside eklendi. sevdiği oyuncunun formasını alıp halı sahada koşmak çoğu insan için bir tutkudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Diem;

Bazılarına Baba dan kalan tek miras...

yeminle tam slogan olmuş "Bazılarına babadan kalan tek mirastır GALATASARAYLILIK"
  • takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. canımızı bile veririz! biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur.

futbolun holiganlığını en baba yapan da galatasaray taraftarıdır. bunu da bildiklerinden, yok işte kadıköy'e gelemezler. al buraları görüyosun herkes galatasaray'dan. bunu iyi bilsinler. kendilerini, ayaklarını denk alsınlar yani akıllı olsunlar yani. he, he, el elden üstündür yani. bin galatasaraylı bence on bin fenerliyi yok eder yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Herşeyin aşırısının zararı vardır. Fanatiklik taraftarlığın aşırısıdır.

Bir de aşırı fanatiklik var. Maçlara kılıç/kalkanla gidenler. Allah ıslah etsin diyorum.

Fanatik falan değiller, fanatikliği geçtim taraftar değil ki onlar.Feneri, Galatasarayı, Beşiktaşı falan tutmuyorlar; içindeki o ilkel, hayvansı hisleri dizginlemeyi başaramayıp futbol üzerinden bu ihtiyaçlarını gideriyorlar.İnsan olmayı, toplum içinde yaşamayı öğrenememişler; hayvan olup toplumdan ayrı bir ırk yaratmışlar.Onlar için takımının galibiyeti önemli değil, kendisinin galibiyeti önemli; kim daha çok rakibinden kesit ve kan alırsa o galip geliyor, ahrına mutlu dönüyor...Bu insanlar, turistlere tecavüzü hatta mokokodan ölümü normal gören zihniyetle amcaoğlu; ikisinde de libido kontrolü yok, beyin yok; hormon ne gönderiyorsa ondan giriyorlar...

• aile 1.sırada
    takım 2.sırada
    ailem için üşengeçsem takım içinde üşengeç biriyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.