20 yaşındayım arkadaşlar.Geçenlerde mezun olduğum liseden bi çocuk ekledi beni.Profil resmimi beğen diyip diyip durdu haftalarca 20 30 kere artık sinirlendim bende yeter lan kes yazdım.Karşılığında direk anneme küfür etti.En son 14 yaşında kavga ettim ve araya bıçak işi falan girdi o yaşlarda o günden sonra bir kere bile kavga etmedim şimdi pazartesi günü çocukla teke tek çıkıcam.Her türlü gidicem ama içimde bi korku var vurmamı engelleyeceğini biliyorum kendime güvenimi toplamak istiyorum Pazartesiye kadar ciddi ciddi bu durumu nasıl gideririm ?
İzledim hepsini hocam bu işler filmle falan olmaz benim cesaretimi toplamam lazım tamamen.
Hacı hemen git bir muşta edin. Çocuğun boynunu kır çöpe at
yeşil sokak holiganlarını izle gitmeden hemen önce ve sonucu buraya böbürlenerek yaz
denenmiştir
kontrolsüz güç güç değildir.sakin ol heyecan yapma
ilk o hamle etsn geri çekil veya harley bot varsa 2 tekmeye bakar
Beyler ben size akıl danışayım diyorum dalga geçiyorsunuz birşey yazılmaz bu bölüme
Ne olursa olsun ilk hamleyi sen yap vur alt cenesine bayilsin veya kasıklara tekme at %100 denendi calisiyor facebook onayli
internetteki sen
gerçek hayattaki sen
önce saldırmasına izin ver davranışlarını öğren daha sonra hem saldır hem kendini savun mesela sana vurmaya kalktığı zaman saldırma savunmaya geç saldırıyı kestiği anda sen anında saldır sakın geri çekilme eğer saldırmaya kalkarsa savun böyle böyle devam et eğer kendine güvenmiyorsan kesinlikle bir yerden muşta bul o sana güven kazandırır eğer karşıdaki kişiden şüpeleniyorsan yanında kesici birşeyler götür eğer silah getirmişse şansın yok
neden tanımadığın insanları feyskbokta ekliyorsun?neden 2. yada 3. söyleyişinde silmedin?
nasıl yani şimdi siz internetten anlaştınız gel pazartesi günü şurda şu saatte dövüşelim mi dediniz?
Olay gerçekse: Ve bir de yaşın 20 olacak:
kavga etmen gereksiz internet üzerinden her küfür eden trolle kavgamı ediceksin? ha yok illa gidicem diyosan ilk onun hamle yapmasını bekleme ilk vuran kazanır