Şimdi Ara

Yılın merakla beklenen korku oyunu The Callisto Protocol’un sistem gereksinimleri açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılın merakla beklenen korku oyunu The Callisto Protocol’un sistem gereksinimleri açıklandı
    Gelmiş geçmiş en popüler uzay-korku oyunlarından olan Dead Space’in yaratıcılarından Glen Schofield’ın yeni oyunu The Callisto Protocol’un çıkışına yalnızca birkaç gün kaldı. PUBG Corp altında kurulan Striking Distance Studios’un ilk ürünü olan oyunun sistem gereksinimleri yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Xbox 360 kontrolcüsü geri dönüyor: Xbox Series, Xbox One ve PC’de çalışacak

The Callisto Protocol PC Sistem Gereksinimleri

2320’de Jüpiter’in uydusu Callisto’da bulunan bir hapishane kolonisinde geçecek The Callisto Protocol’un Steam sayfasında sistem gereksinimleri yayınlandı. 

Minimum Sistem Gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows 10/11

• İşlemci: Intel i5-8400 veya Ryzen 5 2600

• RAM: 8GB

• Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 veya Radeon RX 580

• DirectX: DirectX 11

• Depolama: 75GB

• Notlar: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerekli

Önerilen Sistem Gereksinimleri

• İşletim Sistemi: Windows 10/11

• İşlemci: Intel i7-8700 veya Ryzen 5 3600

• RAM: 16GB

• Ekran Kartı: GeForce GTX 1070 veya Radeon RX 5700

• DirectX: DirectX 12

• Depolama: 75GB

• Notlar: SSD önerilir, 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerekli

2 Aralık’ta Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series, Xbox One, Steam ve Epic Games Store üzerinde satışa çıkacak olan oyunun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak:https://wccftech.com/the-callisto-protocol-pc-system-requirements-revealed/

• Merak ettiğim tek şey Türkçe olacak mı? Dağıtımcı bir çok oyuna tr dil destği vermişti.

• lextor kullanıcısına yanıt
    Malesef yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1070 bizi taşıyor valla engel tanımaz.

• badboy3304 kullanıcısına yanıt

Resmi açıklana geldi mi hocam hala umutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSR 2 desteği var. Sistem yetmede bile, düşük ayarlarda açar diye umutluyum. Elden ring minimum sistemi karşılamadığım halde, yüksek ayarlarda oynadım 1.06 yamasını bekleyerek...

• Sistem özellikleri gayet yeterli duruyor. Bu da şu demek oluyor; yeni topladığım sistem ile bu oyunu ultra ayarlar da tokat manyağı yapabilirim 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creA` -- 11 Aralık 2022; 7:15:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.