Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler 3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (BİTTi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
53
Favori
80.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturasızda tarife seçip geçtiğinizde, borç olarak yazılıyor mu? Yoksa kontör yüklemezsek bi şey olmuyor mu?

• Git gel yaparken çektirdikleri yetmiyormuş gibi bir de kayıt ücreti getirmişler! Telekomda olan hattımı direkt pttcell'e taşıyıp oradaki kampanyadan faydalanabilir miyim?

Bu taahhüt cayma bedelini sms ile falan öğrenebiliyor muyduk?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 11 Nisan 2025; 12:43:1 >
  • ekomeko E kullanıcısına yanıt

Kontör mü kaldı ?

Birşey yükleme zorunluluğu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özket kullanıcısına yanıt

İlk sayfada bilgi var

Geçmiş mesajlarda taşıyan var sorun Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (BİTTi) 

• nc.nc N kullanıcısına yanıt

Ben bu pakete Aralık ayında geçtim.Evimde altyapı olmadığı için, Sürekli hotspot yaparak Tv'de YouTube izliyorum,mesala bu ay kullanımım 71gb olmuş ama YouTube premium var bende bildiğim kadarıyla YouTube'da reklam gösterilice kotadan düşüyor, diğer türlü bende düşmüyor Aralıkta Turkcelle 650₺ ceza ödeyip geçmiştim iyiki geçmişim .şuan çok memnunum.Bende denediğim kadarıyla Tivibu go'da kotadan düşüyor,yeni kampanya Tivibu go'da düşmüyor diye yazmışlar, hafta içi eşimin hattınıda bu pakete geçirecem

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

pttcell sitesinde bu kampanya görünmemekte.

• BenFero kullanıcısına yanıt

Güncellememişlerdir daha Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (BİTTi) 

• Ben dün faturasızdan ideal12 paketine geçtim. Müşteri hizmetlerini arayıp. 137+ tkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Faturasız hatta geçişte herhangi bir ücret ödeniyor mu taahhüd süresi içerisinde?

Ben Türkcell’den tt faturasıza geçmiştim. 40 gün falan oldu. HoşGeldin 25 kullanıyordum. Dün akşam İdeal 12 paketine, müşteri hizmetlerini arayarak geçiş yaptım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • avans09 kullanıcısına yanıt
    yani youtube sınırsız olan türk telekom tarifesinde telefonu hotspot olarak açıp pc'den tv'den yüksek kalite ile sınırsızca izleyebiliriz diyorsunuz? bunun cevabını merak ediyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Bende YouTube premium var.Normal wi-fi gibi kullanıyorum 4 aydır.Aylık ortalama 250gb tüketim yapıyorum.Tv'de ve tablette hiçbir sıkıntı olmadı şuana kadar.

Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (BİTTi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avans09 -- 11 Nisan 2025; 14:26:26 >

Merhabalar, bu tarifeleri hiç bir yerde göremedim. Link mevcut mu acaba?

• avans09 kullanıcısına yanıt
    Peki youtube canlı yayınlarda da geçerli mi? ve de biz upload yaptık diyelim 30 gb'lık bir video, kotadan gitmiyor mu? eğer öyleyse youtube sınırsız paket tanımlayım kritik zamanlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okadar incelemedim.40gb kotalı internetim 4 aydır hiç bitmedi.Akşamları nerdeyse full YouTube izleniyor tv'den

En san 80 Tl idi 150 Falan dediler müşteri hizmetleri söyler .

Bide cayma bedelin çıkar Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (BİTTi) 

• aylmz07 kullanıcısına yanıt

İdeal 12 diye bir paket yok

Kullandığınız tarife Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (BİTTi) 

• JettoPistole kullanıcısına yanıt

iLK sayfada mevcutYıldızlı Günler Enfes Tarifeler  3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (BİTTi) 

Taahhüt süre sonunda çıkar mı peki tek tek soruyorum kusura bakma :))

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.