Uygulamada ilk sayfada yazar İşlemler Fatura işlemlerinden görebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Enfes Tarifeler 3-10-20-25-30-40GB+SSM 366TL (BİTTi) (43. sayfa)

-
-
-
-
Hocam 10 numara teklif yazanlar olmuş prime tarife degilmi bu ? Neden geçilmez dediniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen doğru
Ben bu şekilde sorun yaşamıyorum .
Vodafone de denemedim tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmedikleri için Onlara göre 10 numara olabilir;
Ama bana göre değil Daha ucuzu var çünkü o yüzden ideal prime 35 gb hediye ile 40 gb 212 TL +vergi
kendim kullanıyorum
https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
Konunun ilk sayfasına nasıl ne zaman geçileceği bilgisi var
Bunu reddet dediğinizde ideal tarifesini sunacaklar
Fatura kesim tarihini bazılarında geri çekmişler 22 si ise 23 ünde 26 sı ise 27 Sinde Müşteri hizmetlerini arayarak geçebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam merhaba @krkmz1666 . Şuan vodafonede birkaç ayım var da cayma çıkıyor uygulama üzerinden tarife değişikliği yapsam sonra o cayma bedeli sıfırlanır mı.gün içinde TT tarifelerine geçmek için?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı sey var bendede müşteri temsilcisi youtube shortslar,youtube reklamları ve 1080p üstü videolar kotadan düşer diye söyledi bende dedimki bu sınırsız değil o zaman hiçbir yerde bunu belirten herhangi bir şey yok dedim sonra bana bayide size söylemeleri lazım dediler hayır kimse söylemedi birşey dedim şikayet edeyim dedim bayiyi yok bayinin kodu lazımmış uğraşmak istemediğimden bıraktım.
Bu arada instagram reelsleride kotadan düşüyormuş.
Turkcell o kadar aşırı pahalı ki 40 gb 366 bile iyi diyorum sınırsız olmasa bile Vodafone da hayatta geçmem interneti leş gnç de değilim 3ü birbirinden beter bana kalırsa el mahkum bırakıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 21 Nisan 2025; 18:30:16 >
Taahhütünüz son gününe kadar devam eder bu sefer 2 tane olur
Son ay ya da gününün dolması lazım.
Sınırsız diye milleti dolandırıyorlar resmen. Bu problem duzelene kadar telekoma geçilmez sınırsız diye
Telefonluk durum ise Vodafone'da niye bu yok. Videoları 480 p mi izliyorsunuz?
Hikaye hocam inanmayın. Bu kadar insan aptal mı ki sikayet ediyor vaktini ayırıp? Bütün forum ve şikayet sitelerinde millet isyan ediyor resmen ayıplı hizmet satıyorlar. Yapılacak en güzel şey başka operator kullanmak. 3 operatörü de kullandim böyle bir problem sadece telekomda var.
Eğer gerçekten 1080p videolar ya da Reels gibi içerikler kotadan düşüyorsa, bu sistem büyük ihtimalle veri akış hızına ve bağlantı yapılan sunucuya bakarak tahmini analiz yapıyor. Yani paket boyutu, hız ve IP adresi gibi verilerden yüksek çözünürlükte video izleniyor diye karar veriyor ama bu doğrudan, kesin ve şeffaf bir ayrım değil. Üstelik kullanıcıya da hiçbir yerde bu detaylar açıkça söylenmiyor. Tarifenin adını “sınırsız” koyup arka planda teknik kıvraklıklarla veri saymak düpedüz kullanıcıyı kandırmaktır. Bu tarz uygulamalar sadece şeffaflık eksikliği değil açık bir tüketici hakkı ihlali hatta aldatıcı reklam ve hizmet sunumu kapsamında. Bu konuda bilgilendirme yapılmaması hem etik dışı, hem de hukuken sorunlu ve normalde gerekli merciler tarafından denetlenmesi gerekiyor.
Ayıplı mal ve hizmet satmaya giriyor ve sözleşmeyi fesih etme hakkı var tuketicinin
Bu sırada başka ağlara (özel ve herkese açık ağlara) bağlanıp denedim, orada da üç beş saniyelik kesintiler oldu. Vodafone yüzünden mi yoksa şehrimin internet alt yapısından mıdır bilmiyorum, gusül abdestim falan hepsi tam. Evde telefonla konuşamamak caydırıcı bir sebep benim için 👎 Birkaç saate Ttkom'a dönüşü deneyeceğim.
-
Bayii kanalı ile başvurdum uygulamaya giremiyorum malesef şifre gelmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her yerden sahtekarlık akıyor bende sınırsız diye aldım sosyal medya için ne anladık bu işten heryerde geçiriyorlar eskiden kulak arkası derlerdi şimdi böbreğe dayandı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TT gecsemiydim diyordum da yorumları okuyunca Turkcell gnc 90 GB paketine geçmek ile iyi yapmışım diyorum şuan, ha sınırsız sosyal medya ha 60 GB çok fark yok. Deli gibi video izleyen biri değilseniz. Turkcell her hafta GNC ve Turkcell uygulamalarimdan toplamda haftada 3 kere hediye internet veriyor. Tek sıkıntı fiyat farkı olabilir ayda 80 TL fazla ödüyorsun oda Turkcell in hızına ve çekim gücüne değer.
Turkcell 30 GB Türk Telekom 40 GB veriyor Prime olduğu için her ay da hediye +5 GB veriyor.
SM kotadan düşüyorsa nitelikte 45 GB ,30 GB den daha düşük bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 21 Nisan 2025; 19:4:28 >
Farklı ağları da denediyseniz 2 seçenek var ya telefon ya operatör
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X