Yıldız Teknik Üniversitesi

-
-
ytü kom nasıl acaba rez
-
ytü makine mezunuyum. 6 aydır ford powertrain calibration departmanında gearbox calibration mühendisiyim. okul boyunca 6 ay renoda proje stajyerliği, 3 ay tofaşta yaz dönemi stajyerliği ve son olarak 6 ay daha fordda proje stajyerliği yapıp forda kabul edildim. daha bişi söylememe gerek yok heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxbot -- 24 Haziran 2022; 15:14:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okulun ortamı çok iyi İTÜ kadar sıkı bir eğitim yok sektör için gerekli eğitimleri yeterince alıyorsunuz bunun üzerine klüpler vb. aktif okuldaki öğrenci profili eğlenmeye meyilli kişiler. Davutpaşa kampüsü kampüs olarak çok iyi konum olarak kötü.(Ulaşım açısından kolay , çevreden dolayı konum kötü ancak kampüs dışına gitmeye ihtiyaç duymazsınız). Beşiktaş kampüsü konum ve kampüs olarak güzel. YTÜ Teknopark sektör için çok avantaj sağlıyor. Sosyal hayat bakımından bence İstanbul'un en iyi okuludur.
-
sosyal anlamda itü den çok daha iyi olduğuna eminim ben ytü deyim itü de arkadaşlarım var.İtü nün mühendislik eğitimi tabiki daha iyidir fakat yıldız dan mezun olsanda itü mezunlarından çok ta aşağı kalır bi yanın olacağını zannetmiyorum.Özellikle makine ve elektrik bazlı bölümlerde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X