Şimdi Ara

Yıldız Teknik mi Galatasaray mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar muhtemelen itü tutmayacak itüden sonra sıralama olarak mühendislikte bu iki üniversite geliyor.
    Sizce Galatasaray Üniversitesini mi seçmeliyim yoksa Yıldız Teknik'i mi öncelikle Fransızca bilmiyorum bu çok sıkıntı olur mu GÜ'de 2. olarak YTÜ mezunları iş bulamıyor bulursa da çok az maaş alıyor diye bir şey duydum.Bu üniversitelerde okuyan veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
    Hangi mühendislik olduğunu belirtmeyi unutmuşum bilgisayar mühendisliği düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence Galatasaray... Muhteşem bir üniversite.. Fransızca bilmiyorum demişsin ama zaten hazırlık var okuyacaksın öğreneceksin hocam Fransızca bilmeden zaten yapamazsın onu da hazırlık eğitimiyle kapatıyorlar, millet üniversiteye giderken İngilizce bilip de mi gidiyor sanki, herkes öğreniyor.
  • Bölümüne göre değişir. Fransızca öğrenmen sana çok şey katacak ancak YTÜ mezunları çok az maaş alıyorsa GSÜ mezunları emin ol YTÜ den de az maaşla başlamalılar bu kafa ile düşünürsen. O yüzden bölüm ve kampüs olarak bi araştır bak
  • YTÜ deyim.Buraya gelecek olursan bilgisayar mühendisliği davutpaşa kampüsünde.Büyük ve ferah bir kampüs.Yeşilliği ve mekanları bol.Havuzu,spor salonu,kahve mekanları,go kart pisti,basket ve tenis sahası,camisi,yurdu cartu curtu davutpaşa kampüsünde mevcut.Gelirsen sıkılmazsın.GSÜ bildiğim kadarıyla deniz kenarında.Hiç gitmedim ama deniz kenarindaysa daha güzeldir diye tahmin ediyorum.Ama büyüklük olarak davutpaşaya yaklaşamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel. Aynısını tekrar sormak istiyorum. Farklı bir düşüncesi olan var mı?
  • arkadaşlar maaş konusu kişi ile ilgili, okulu sadece bitirirseniz kimse size yıldızlı yada galatasaraylı diye 3 kuruş daha fazla para vermez. okulunuzdan ne öğrendiğiniz önemli ;

    eğer konu mühendislik ise kesinlikle yıldız ; ancak iktisadi & idari birimler ise galatasaray üniversitesi

    lütfen puan sıralamasına göre okul seçmeyin;
    yalnızca tercihlerin sırasını yazarken sıralamayı göz önüne alın
  • bence bilg. mühendisliğinde ingilizce çoook önemli eğer şuanki ingilizcen çok iyiyse GSÜ derim +fransızca avantaj olur ama ingilizcen iyi değilse YTÜ derim %1 lik dilimdesin hatta daha iyisin sen iş bulamayacaksan millet ölsün :D
  • Galatasaray bence
  • Yıldız diyorum ben de, kampüs olarak GS dan daha güzel olanaklara sahip, sırf manzarayla olacak iş değil bunlar. Ayrıca havası ferah güzel.
    Eğitim olarak da bilgisayarı yıldızın en zor bölümlerinden, ama piyasada gs dan daha iyi iş buluyorlar diye gözlemledim.

    Galatasarayda fransızca hazırlık olması avantaj değil dezavantaj. Bikere fransızcanın bilgisayar adına hiçbir faydası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.