Bildirim
yıldız teknik ile ilgili
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
kardeşim ağzımdan aldın. aynı durumu ben de bu akşam fark ettim. ve çok üzüldüm. yerine açılan ingilizcelerin kont. ı daha az yalnız. ben de öyle düşündüm türkçeleri 2. öğretim sıralamasına geirler gibi düşündüm. inşaAllah öyledir. ben ytü. endüstri müh. 2. öğretime yetiyordu sıralamam. umarım yeterli olur. -
sence sıralaması ne olur ytü inşaatın bu sene ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagi2495 -- 4 Temmuz 2013; 12:01:43 > -
Gencler taban puanlar klavuz yayınlandı mı?Nerden biliyorsunuz 2.ogretım Endüstri nin kapandğını? -
tercih klavuzunda yazıyor tabikide . -
moralinizi bozmak istemem ama ytü rektörünün bunu yapmasındaki amaç okulun puanlarını yükseltmek. Ayrıca özellikle makinede okulda toplamda 600 öğrenci oluyordu zannedersem(iö+normal) bu akademisyenlerin öğrenci projeleriyle ilgilenmesine de engel oluyormuş dikkat ederseniz itü ve odtü de iö bölüm yok. Kontenjan düşüşüde ortada zaten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X