Şimdi Ara

yildiz ing iktisattan mezun olursam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en az 1 uzun staj yaparsam ortada kalir miyim???????? sizin yorumunuzu merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İKTİSAT TERCİH EDEREK ORTADA KALDIN BİLE

• Kalmazsın. En azından tanıdığım kalmadı

• BURİ YOYKA kullanıcısına yanıt
    cukurova makineden iyidir

• Yıldız iktisat iyidir bence marsu. Bir boğaziçi bekleme bence ama marmara, yıldız, iü gibi okullar iibf’de bence hala iyi okullar türkiye içerisinde. Bizzat çevremde gördüğüm üzere ikinci sınıfta bile gönüllü stajlarla 2/3 asgari ücret kazananlar var oldukça iyi firmalarda. Bol bol staj kovala 2. sınıfta özellikle ve istediğin alana göre dersleri özümse. Örneğin tax veya accounting stajına girmek istersen accounting dersini iyi öğren çünkü mülakatlarda böyle şeyler soruyorlarmış departmana göre. Başarılar dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Julianos kullanıcısına yanıt
    Dost finans-borsa-araci kurum-bankacilik-yatirim sektorleriyle ilgileniyorum ve erken staj istiyorum. en erken kacinci sinifta cozebilirim elimden geleni yaparsam?

Hatta simdiden 1 yillik bir ekonomi haber yazarligi tecrubem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 20 Ağustos 2022; 23:53:22 >
  • İssizlik hayirli olsun diyelim✍🏿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. sınıfta stajlarla sıkıştır hocam. 3. sınıfta ise kesin yap. Çok fazla başvurulacak kanal var. İlla ki birinden dönüş olacaktır. CV’ne anlamsız gibi gelen şeyleri ekle çünkü aday çok olduğu için eleme böyle basit şeylerle yapılacak. İktisatla alakalı farklı kulüplerde aktif rol alabilirsin ve bunu ekleyebilirsin cv’ne. Örnek olarak bir kulüpte basit de olsa içerik üreticisi olabilirsin ve bunu ekleyebilirsin. İnsan kaynaklarının türkiye’de ne seviyede olduğunu biliyoruz. O yüzden yapabildiğin kadar çok şey yapmaya çalış ve ekle özgeçmişine.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

İssizlik hayirli olsun diyelim✍🏿
    araya ailem sevdiklerim girdiği takdirde hiç bir işsizlik sorunum yok. 3 hafta once tekstil zengini bir arap işadamıyla görüştürdüler pazarlama pozisyonu için düşün. okumak istediğim için reddettim. kendim bir şeyler yapmak istiyorum sorularım bundan dolayı.

• quarisret kullanıcısına yanıt
    Hocam selam acı teng kazanmissiniz tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Julianos

2. sınıfta stajlarla sıkıştır hocam. 3. sınıfta ise kesin yap. Çok fazla başvurulacak kanal var. İlla ki birinden dönüş olacaktır. CV’ne anlamsız gibi gelen şeyleri ekle çünkü aday çok olduğu için eleme böyle basit şeylerle yapılacak. İktisatla alakalı farklı kulüplerde aktif rol alabilirsin ve bunu ekleyebilirsin cv’ne. Örnek olarak bir kulüpte basit de olsa içerik üreticisi olabilirsin ve bunu ekleyebilirsin. İnsan kaynaklarının türkiye’de ne seviyede olduğunu biliyoruz. O yüzden yapabildiğin kadar çok şey yapmaya çalış ve ekle özgeçmişine.
    sagolun hocam tavsiyeleriniz için

• Rica ederim hocam başarılar dilerim. Bu arada önünde bu tarz alanlarda işletme ve endüstri mühendislerinin de olduğu bilincinde ol onlar da boş durmayacaktır. Ancak dediğim gibi özgeçmişini iyi doldurduğunda ve farklı yerlere staj başvurusunda bulunduğunda erkenden staj bulabilirsin. Bir iki stajdan sonra zaten ivmen daha da artacaktır staj/iş bulma konusunda. Gönüllü stajlarda çok beklentin olmasın yalnız işi öğrenmeye bak ve tecrübe kazan. Son seneye geldiğinde iş bulmanı ciddi anlamda kolaylaştırır. İmkanın varsa big four’a girmeye çalış mezun senesinde. Çok iyi gözükür ilerleyen dönemlerde cv’ye maaşlar falan komik olsa da.

• Ytü iktisat Michel Burryler yetiştirir hocam devam

• BURİ YOYKA kullanıcısına yanıt

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ya işte benim ailem de amerikan hastanesi başhekimiyle görüşmüş.

beni almak istemişler...

hem de kalp ve damar cerrahı olarak düşün.

ama ben okumak istediğim için reddettim,kendim bi şeyler yapmak istiyorum.

• hocam 1.sinifta tanidik referansi disinda staj imkansiz gibi dün bolumden simon kutchrda staj yapan bir cocukla konustum basvuru yerine ozel olarak cover letter yolla yoneticilere illa ki donus alirsin dedi bu sene topluluk sayesinde yatirim bankaciligi alaninda staj sansim var sana da tavsiye ederim yildizinkiler baya aktif oluyor onun haricinde okul veya bölüm bi tik zayifsa erkenden aksiyon alip o acigi kapatmak lazim ozel sektor icin o yuzden 2.sinifta veya en kötü yazinda baslayabilirsin stajlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 21 Ağustos 2022; 11:10:21 >
  • sen hiç merak etme köylülere gerek kalmayacak bende o iş.

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    twsekkur ederim tavsiyen icin

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Şuan kaçıncı sınıfsın sen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.