Şimdi Ara

YILDIZ EHM NEDEN 18 BİNDE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elektronik haberleşme itüde 6 bin yıldızda 18 bin. Bu uçurumun sebebini bilen var mı?

• ?
  • ??
  • **nefis bir soru bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki insanlar bölüme göre değil okula göre bölüm seçiyor.ama yıldızda o kadar düşük olması ilginç.
  • Admin ömer seni niye banlamadı la hala ?
    Ben olsam anında yapıştırır
  • 2003 yilinda yildiz ehm 6000 lerdeydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itüyü o kadar yüksek yapmasının sebebi 2010 da benim de girdiğim senenin türkiye 2.si orayı tercih etti.o zaten iyi bi reklam oldu he itü için hem de o bölüm için.çok nadir görülen bişeydi zaten bi türkiye 2. sinin orayı yazması.üstelik o çocuk bu sene okulu bitirdi.yani 3 senede.üstelik 3.99 ortalamayla.adam resmen imkansızı başardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

itüyü o kadar yüksek yapmasının sebebi 2010 da benim de girdiğim senenin türkiye 2.si orayı tercih etti.o zaten iyi bi reklam oldu he itü için hem de o bölüm için.çok nadir görülen bişeydi zaten bi türkiye 2. sinin orayı yazması.üstelik o çocuk bu sene okulu bitirdi.yani 3 senede.üstelik 3.99 ortalamayla.adam resmen imkansızı başardı.

bana pek alakası var gibi gelmedi.olay itünün isminde bitiyor bence.
    2 sene önce türkiye 60.sı bahçeşehir yazılım müh. gitmişti..yazılımın tam burslusu bile hala 20 binlerde...eğer yazılımı itü açarsa en kötü 5 bininciyi alır..olay okulda bitiyor
  • Yildiz ehm niye 18 binde¿ cunku tiptan yuksek olmayi hakeden bi okul degil zaten. Ve 12.000 lerde falan itu nun kallavi muhendislikleri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 18 Temmuz 2013; 11:16:27 >
  • Arz-Talep Meselesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.