Şimdi Ara

Yıldırımların efendisi nerfleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://5mid.com/lol/yildirimlarin-efendisinin-hukmu-degisiyor/ meta değişiyor yavaştan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al işte sonra gelde ağlama
  • Yabancı kaynaklardan duymadım en böyle bir olay,duyana kadar da şişirme haber olarak göreceğim.
  • Saçma olmuş sanmıyorum geleceğini çünkü zaten güçlü olan lb ve kataya pek etki etmez lbde zaten lich bane çıkıp kombosunda oto atakda yapıyordun üstelik tier 1 olmayan ahri taliyah gibi herolara iyice darbe olur eğer sırf zyra supu azaltmak için yapıyorlarsa sadece bitkilere özel yapsınlar ben gereksiz ve kötü bir değişiklik olarak buldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Yabancı kaynaklardan duymadım en böyle bir olay,duyana kadar da şişirme haber olarak göreceğim.

http://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/gameplay-balance/XhPEjuQM-varus-thunderlords-vs-lux-thunderlords?comment=0016
  • Bu ap herolarla bi zorları var zaten maviden %15 ap oranını kaldırmak falan iyice işin ucunu kaçırdılar
  • Bence mantıklı bir şey olmuş gayet. Suikastçıları etkilemeyecektir. Ama her yetenegin 1 yuk vermesi yerine zamanla hasar veren yeteneklere uygulansa daha iyi olurdu bu. Zaten malzahar e sinde falan çalışmıyordu. Diğer zamanla hasar veren morgana w, mf r gibi yeteneklere de aynı şey uygulansa sorun çözülür gibi. Mesela ahrinin q sunun 2 kez tetiklemesi kaldırılmamalı. Veya xeratın ultisiyle adamı 3 defa vurunca patlamalı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    E o zaman gp oynamalım artık ulti den alınan killeri de silersek gp yi iyice öldürdüler :/
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    Gp yi defalarca öldürdüler zaten

Bilgewater desek neyse

Sonra nerdeyse ultisinin süresini 2 katına yükselttiler

Şimdi yine öldü

Merhumu nasıl bilirdik

• rip tobito strim.
  • Zamaninda 10 kişinin de aldigi kabiliyet , nerflene nerflene ne hale geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk silseydiniz keşke
  • Gp için kötü olsa da gerekliydi bence. Zyra support haliyle karşı adc ve supportun toplamı kadar damage atıyor çok kolay açtığı için tld'yi. Aynı şekilde Lb'nin Morgana'nınki falan da saçmaydı. Önemli konu bu nerften sonra neyi bufflayacakları.
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Güzel tek atardı rahmetli gemisiyle beraber sıradaki yama sırasında bilgewater limanın ayrılacaktır sevenlerine duyrulur.
  • quote:

Güzel tek atardı rahmetli gemisiyle beraber sıradaki yama sırasında bilgewater limanın ayrılacaktır sevenlerine duyrulur.

En sevdiğim hero olduğu için atılan bütün nerfleri aklımdadır.Doğrudan olmasada dolaylı olarak atılan nerflerde var ilk youumu değişikliği kritiğin kalkması ardından üçlü kuvvetteki kritik ihtimalinin kalkması gibi.Şimdide bu nerf gerçekten bir hero bu kadar nerflenemez.Şimdi fırtına yağmacısının cinnetiydi galiba o kabiliyeti alırız herhalde.Oda lanede pek bir işe yaramaz.
  • Ahri de kaldırılması iyi olmuş. Ziggs de öyle. Güçlü olmaya başlamışlardı tekrar dengeli hale gelirler ama GP, Taliyah, Anivia (earlyde hasarı çok düştü), Pantheon (belki de Fioranın en iyi lane ctsi Fiora çok güçlü olabilir) fena etkilenecekler. Umarım bu 4 şampiyona bir buff gelir. Viktorun E sinin 2.patlamasına etki eder mi emin değilim de umarım etkilemez.
  • Bir GP main olarak zaten bu kabiliyetin direk patlamasını anlamsız buluyordum bir umut GP ye bi buff atarlarsa Hortlak ile mis gibi de oynanır ama bu halde bırakırlarsa çöpün çöpü olacak
  • cocacola10 kullanıcısına yanıt
    Fervor alıp agresif girmeyi daha uygun buluyorum.En azından tradeleri alırız.
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    Ölüm ateşi dokunuşuda olur malum q ile dürtmek için en azından koridorda daha fazla rahatsız eder

• quote:

Fervor alıp agresif girmeyi daha uygun buluyorum.En azından tradeleri alırız.

Hocam ben fervoru daha önce denemiştim,şöyle bir sıkıntısı var yükleri doldurman çok kolay değil.Birde ben genelde orta koridorda oynuyorum karşıma range hero geldiğinde o yükleri doldurmam çok çok zor.Ama şöyle bir durumda var eğer karşında aa ile trade gireceğin bir tank varsa alınabilir derim.Ama oda laning phase bitene kadar etkili olabilir.Late gamede stackleri tamamlayamayız.Ölümateşi girilebilir ama 2.taraftan alma nedenim extra %5 cdr içindi latede çok işe yarıyordu fıçı sürelerinin çabuk dolması için.Şimdi bilmiyorum ne olacak hortlak lanede q ile çalıştığı için güzel oluyordu oda olabilir.Bekleyelim görelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.