Bildirim
Yıldırım Beyazıt HUKUK gelir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hükümetin okuludur hocalar full akplidir bil derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gelir ama gitme.cőp.
Aynen hocam öyleymiş ama Ankara çok istiyorum özellerde önereceğeniz üni var mi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: poliaminopropil
Aynen hocam öyleymiş ama Ankara çok istiyorum özellerde önereceğeniz üni var mi
Özellere bak istersen devlet diyosan gelme ihtimali az ama yinede gaziyi yaz
rehberlikçi yildirim beyazitin gelmeme olasiliği var deyince ben zaten başkent ve çankayadan ümidi kestim.Atilimin durumu da malum ufuk var 25000 de acaba o nasildir _____________________________ -
Up gelir mi ne diyosunuz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: poliaminopropil
rehberlikçi yildirim beyazitin gelmeme olasiliği var deyince ben zaten başkent ve çankayadan ümidi kestim.Atilimin durumu da malum ufuk var 25000 de acaba o nasildir
ufuğu bilmiyorum araştırman lazım_____________________________ -
saol hocam _____________________________ -
Up yardım lütfen gelir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yıldırım beyazıt gelir ama hiç tavsiye etmem. Bugün tanıtımlarına gittim. Zaten çok yeni bir üniversite. Bir de hukuk fakültesi çubuk ilçesindeymiş. O yola değecek eğitim verdiklerini düşünmüyorum.
hocam ben hukuk farkli yerde cinnahta konsolosluklarin orada diye biliyordum.kimse tavsiye etmiyor zaten sogudum acikcasi
Ya bende 16 k dayım gelmeme durumu yok bence kötü bi okul olduğunu düşünmüyorum sadece kampüs ortamı yok bi de ingilizcenin sağlam olması gerekiyor
Bilmiyorum rehberlikci gelmeyebilir deyince sasirdim.Ankara cok istiyorum devlette tutan bir orasi var.Hocam dil hic onemli degil 2. Dil dusunuyorum zaten okurken.Çankaya bursluyu onune yazacagim gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poliaminopropil -- 5 Temmuz 2015; 23:23:18 >
Up
Up
Hocan gelmeyebilir derken olabilecek bir ihtimal üzerinden konuşmuş kardeş çoğu insanın sende olduğu gibi tm3 sırası tm2 sırasından daha iyi durumda böyle olunca okul sıralamalarında öne doğru bir değişim bekleniyor bunun miktarı ne olur onu kimse bilmiyor tabi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir şey bildiğimizden değil be müdür .. -
Aynen hocam bu belirsizlik canımı cok sıkıyor
Umarım sana da yıldırım bayezid gelir ben de 19.837 ile antalya istiyorum bakalım koyun gibi bekliyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir şey bildiğimizden değil be müdür ..
Benzer içerikler
- trigonometri için bilinmesi gereken konular
- sayısaldan hukuk okunur mu
- açı dershanesi yorumları
- yargı yayınevi indirim kodu
- makine mühendisliği zor mu
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt