Şimdi Ara

Yılbaşında çam ağacı süsleyecek var mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ha korkuluk yapıcam bizim ağacı
  • İki dua okuyun da yılınız iyi geçsin
  •  Yılbaşında çam ağacı süsleyecek var mı ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağaç süslesen nolur süslemesen nolur gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: quigley3401

Yılbaşında çam ağacı süsleyecek var mı ??

Ağacı yan yatırınca Santa daha çok mu hediye bırakıyor

• Ağaç süslemek tamamen gereksiz.. onu geçdim tamamen özenti :D onuda geçdim benim inanışıma ters.. Hayatda süslemem. . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu vişne mi, kiraz mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet burada tartışsın diye özellikle mi açıyorsunuz bu konuları anlamıyorum..
  • Süslüyecem
  • Kız kardeşim heves ediyor biz de her yıl süslüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

Ağaç süslemek tamamen gereksiz.. onu geçdim tamamen özenti :D onuda geçdim benim inanışıma ters.. Hayatda süslemem. . .

Yahu inançla ne alakası var , Müslüman birisi çam ağacı süsleyemez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

quote:

Ağaç süslemek tamamen gereksiz.. onu geçdim tamamen özenti :D onuda geçdim benim inanışıma ters.. Hayatda süslemem. . .

Süsleyebilir,bide masrafa ne gerek var diyenler var her yılbaşı alınan birşey değildir.Ben ağaç ve süsleri 10 yıl önce aldım ve dahala her yılbaşı kurar yılbaşından sonra toplar yerine kaldırırım ve görsellik olarak çok güzel duruyor ışıkları falan evin havası değişiyor.Buna karşı çıkanlar anca insanları islamiyetten soğutur.NOT:HER YILBAŞI AİLECEK KURARIZ VE DİNDEN FALAN ÇIKMADIK MÜSLÜMANIZ :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Süsleyebilir,bide masrafa ne gerek var diyenler var her yılbaşı alınan birşey değildir.Ben ağaç ve süsleri 10 yıl önce aldım ve dahala her yılbaşı kurar yılbaşından sonra toplar yerine kaldırırım ve görsellik olarak çok güzel duruyor ışıkları falan evin havası değişiyor.Buna karşı çıkanlar anca insanları islamiyetten soğutur.NOT:HER YILBAŞI AİLECEK KURARIZ VE DİNDEN FALAN ÇIKMADIK MÜSLÜMANIZ :D

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: sentez1

quote:

quote:

quote:

+1

fake üyeliklerle burda gelip mesaj atma @quigley3401 ve @sentez1 dinden çıkartır ağaç süslemek oku aç araştır biraz ne bildiğini okuyan bir adamsın sen ya

• Noel dün değil miydi?Seneye noelden birkaç gün önceden aç konuyu...
  • Yılbaşı ağacı muhteşem bir şeydir lan artizlik yapmayın. Eski evdeyken hep süslerdikte ağaç kayboldu taşınınca. Almadık galiba. Onun o köşede ışıl ışıl parlayıp odaya kattığı havadan güzel bir şey yok resmen. Yılbaşına bayılıyom lan. Dünyanın en güzel günü. Yılbaşı ağacı ve yılbaşını simgeleyen her şeye bayılıyorum keşke yılbaşı ağacımız olaydıda süsleyeydik.
  • uslu durmazsanız noel baba size hediye getirmez yaramazlar listesine adınızı yazar oyuncak alamazsınız
  • Geyik var bizde onu besliyoz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.