Sakası falan bir yanada bu seneki paketlerde eşantiyon sigara falan olurmu?
şuan icin alkollü paketlerde metro alkollü paket eniyisiduruyor carrefourunkiler hikaye duruyor zaten sepetlerin kendi fiyatları o...
quote:
Orijinalden alıntı: soda23
Sakası falan bir yanada bu seneki paketlerde eşantiyon sigara falan olurmu?
Sigara işi geçen yıl rahmetli oldu.
Takipdeyim...
Bugün metro kağıthane, carrefour istinye , migros istinyeye uğradım.
Metroya haftasonu gelecekmiş. Migrosa gelmiş ama cuma günü gibi çıkaracaklarmış. Carrefour da vardı sepetler. Bu sene koli içine koymuşlar sepetleri. Burda 149 luk yerine metrodaki 189 luğu alırım diye düşündüğüm için almadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Forever79
Bugün metro kağıthane, carrefour istinye , migros istinyeye uğradım.
Metroya haftasonu gelecekmiş. Migrosa gelmiş ama cuma günü gibi çıkaracaklarmış. Carrefour da vardı sepetler. Bu sene koli içine koymuşlar sepetleri. Burda 149 luk yerine metrodaki 189 luğu alırım diye düşündüğüm için almadım.
sene sonuna dogru fıyatlar dusuyormu kı.hanı kurban bayramında kurban fıyatlarının 4.gunde dısmesı gıbı.ben gecen sene metrodan kalmadıgı ıcın alamamıstım.bıraz gec kalmıstım.yoksa 2 premıum alacaktım olmadı.carrefour ıle ıdare etmıstım.ama fıyatların dustugune hıc sahit olmamıstım...
arkadaslar ortaklık teklıflerını okudumda.ben bır wiskiciyim.3 adet 89 luk metro paketı almayı dusunuyorum.rakıcı arkadaslarla ortak alıp rakı wiski takası yapabılırım.istanbul dan ben.
Geçen sene Carrefour'un viski(sanırım jim beamdi)-votka(sarnırım binboa 70likti.)-şaraplı paketi 79 muydu neydi.. Biraz geç kalmıştık almak için , gittğimizde kapanmıştı yılbaşı gecesi