Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2012 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
9
Favori
72.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcclouhd

peki moderatör arkadasım
    bu kural mayıs 2012 tarihinde konulmuş gibi gozukuyor(ben yanlıs anladıysam kusura bakmayın)
    ne oldugunu sorabilirmiyim neden boyle bir karar alındı da daha onceki senelerde rahat acılabilen bir konu iken bu sene acılamayan bir duruma dusuruldu?

sizin yazınızdan anladıgım sanki bu konu da tamamen kapatılacak ama yetkiniz olmadıgı icin ve diger moderatörler de biraz mesgul oldukları için henüz kapatılmadı
    dogru anlamamışımdır umarım
    iyi gunler

Hayır, bu konu kapatılacak başkasını bekliyorum diye birşey sarfetmedim. Yanlış anlaşılma olmasın. Kuralların esnekliği konusunda danışılacak. Yoksa önümüze konulan tüzük neyse ona göre hareket ediyoruz. İsniyatif ve istinai durumlar tabi ki mevcut. Bu konular için bu hafta içi neticelendirmeye çalışacağım. Bu yüzden muallak kalan durum için zaman istedim.

Ayrıca bu konunun kapatılıp kapatılamayacağı konusunda da birşey söyleyemem.

quote:

Orijinalden alıntı: erdson

Panoda 18 yaş altı kullanıcıların olduğunu varsayarsak (ki öyledir) haklı olduğunuzu belirtmeden geçemeyeceğim.
    Öte yandan DH forumlarında dini ve siyasi içerikli konuların kısıtlanması uygulama alanınız içindeyken, seçim zamanı AK partinin sesli reklamının sitenizde yer alması da bir çelişkidir.

O konu beni çok fazla aşar. Bu tip durumları yukarıdaki tablarda "Forum Destek" bölümüne veya "Reklam ver" bölümünden reklam departmanına iletmeniz gerekiyor.

Kelimelerle tek tek ayrıntı vermek durumunda henüz değilim. Tek söyleyebileceğim bu hafta içi, en yakın zamanda danışacağım. Yılbaşı biz yönetici arkadaşlara da geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 9 Aralık 2012; 18:40:46 >

• Kipa ve real sepetleri konusunda bilgisi olan??

Yahu evinin yakınında kipa veya real olan, ya da bu iki marketten birine uğrayan bir kardeşimiz yok mu? Cep teli ile çamurdan da olsa bir liste görüntüsü çekse kafi olacak bize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 10 Aralık 2012; 0:41:16 >
  • karfur premium paket ilk 3urun red-tekirdag-votk paket fiyati olan 160TL yı 26TLgeciyor paketin kalanida bedavaya gelmis oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

Orijinalden alıntı: blindness

CARREFOUR PRESTİJ YILBAŞI SEPETİ (ALKOLLÜ )
    # Johnie walker red label 70 cl.
    # Tekirdağ trakya serisi 70 cl
    # Smirnoff red 70 cl.
    # Pamukkale kalecik karası 75 cl.
    # Corona bira 35.5 cl şişe
    # Kuru kahveci mehmet efendi kahve 100 gr.
    # Saray helvası paket
    # Guylian %72 dark 100gr tablet çikolata
    # Toblerone 100 gr.
    # Snickers bar 57 gr.
    # Prestige roll wafer 75 gr fındıklı
    # Volume stick antep fıstığı 40 gr.
    # Peyman Dorleo 200 gr kokteyl kuruyemiş
    # Patos critos peynirli süper boy 109gr.
    # Vivident up2u damla & nane 26 gr.
    # Balconi tiramisu 30 gr.
    # Pınar meyve suyu %100 portakal
    # Burn enerji içeceği 250ml.
    # Lipton şeftali 1lt.
    # Dimes limonata cam 1lt.
    # Sırma schorle elmalı 250ml
    # Turkuaz doğal mineralli su 750 ml cam
    # Doğanay şalgam suyu 1lt cam
    FİYAT - 159 TL -

fiyat performans oranı hakaten iyi duruyor birde sigara olsaymış tam olcakmış

3 adet marlboro ice var idi, diğer pakettede sanıyorum 129luktaydı 5 adet LM vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

quote:

Orijinalden alıntı: nayir

quote:

Orijinalden alıntı: blindness

CARREFOUR PRESTİJ YILBAŞI SEPETİ (ALKOLLÜ )
    # Johnie walker red label 70 cl.
    # Tekirdağ trakya serisi 70 cl
    # Smirnoff red 70 cl.
    # Pamukkale kalecik karası 75 cl.
    # Corona bira 35.5 cl şişe
    # Kuru kahveci mehmet efendi kahve 100 gr.
    # Saray helvası paket
    # Guylian %72 dark 100gr tablet çikolata
    # Toblerone 100 gr.
    # Snickers bar 57 gr.
    # Prestige roll wafer 75 gr fındıklı
    # Volume stick antep fıstığı 40 gr.
    # Peyman Dorleo 200 gr kokteyl kuruyemiş
    # Patos critos peynirli süper boy 109gr.
    # Vivident up2u damla & nane 26 gr.
    # Balconi tiramisu 30 gr.
    # Pınar meyve suyu %100 portakal
    # Burn enerji içeceği 250ml.
    # Lipton şeftali 1lt.
    # Dimes limonata cam 1lt.
    # Sırma schorle elmalı 250ml
    # Turkuaz doğal mineralli su 750 ml cam
    # Doğanay şalgam suyu 1lt cam
    FİYAT - 159 TL -

fiyat performans oranı hakaten iyi duruyor birde sigara olsaymış tam olcakmış

3 adet marlboro ice var idi, diğer pakettede sanıyorum 129luktaydı 5 adet LM vardı

%90 bu paket diyordum %100 bu paket olmalı diyorum o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdson

Öte yandan DH forumlarında dini ve siyasi içerikli konuların kısıtlanması uygulama alanınız içindeyken, seçim zamanı AK partinin sesli reklamının sitenizde yer alması da bir çelişkidir.

Zamanında siyasi ve dini konuların neredeyse tamamı ciddi tartışmalara ve hakaretlere vardığı için kısıtlanmıştı. Ancak reklam içeriği herhangi bir tartışma ya da kavga çıkarmadığı için sorun teşkil etmiyordu. Sonuçta reklam altında yorum yapılacak bir bölüm yoktu. Daha sonraki senelerde diğer partiler de reklam vermişlerdi, aynı durum onlar için de geçerliydi. Yani ortada bir çelişki yok diye düşünüyorum.

Not: Yetkili değilim ama bu uygulama zamanında yetkiliydim ve bilgim dahilinde olduğu için hatırlatma yapmak istedim.

• Vay yine mi silinmiş konu :) Tek tek yazmıştım birde .Neyse sağlık olsun. Saçma sapan hareketlerle insanları soğutmayı güzel başarıyorlar..
  • Evet son mesajımda yazdığım gibi durumu açıklığa kavuşturduk.
    by_deViLs 'in konusunu hatırlıyorum, gerekli bir kaç konu içi düzenleme yapıp bölüme geri alacağım. Sabit konudan devam edebileceksiniz.

Konu içerisinde ufak rica/kuralları size ileteceğim. Konunun istenilene göre devam edeceğini umuyor ve düşünüyorum.
  • carfurdan buyuk paketı alan warmı umarım sepetınıde hos yapmıslardır . cok ıyı yaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

carfurdan buyuk paketı alan warmı umarım sepetınıde hos yapmıslardır . cok ıyı yaaaaa

sepetleri dandik bu sene :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

O fiyata zor hocam. İçkiye getirilen zamlar belimizi büktü vallahi. Zaten geçen senelere göre fiyatlar çok artmış. İnşallah güzel kampanya yapar Migros.

Vay be özlüyoruz o günleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl mı olmuş vay be. Gerçekten öyle hocam. O zaman şikayet etmişim şimdi durum çok daha berbat. Her anlamda ekonomik çöküntüdeyiz.

• quote:

O fiyata zor hocam. İçkiye getirilen zamlar belimizi büktü vallahi. Zaten geçen senelere göre fiyatlar çok artmış. İnşallah güzel kampanya yapar Migros.
    Ben 7 yıl sonradan geldim bu fiyatları arayacaksınız bolca stok yapın paranız oldukça içiciyim ama skt si varmı bilmem ama viskiler bozulmuyosa bolca stoklayın altın dolar hikaye(bi bira alıp eve gelince dolmuşum yine :)))eski güzel günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmange kako kako -- 28 Kasım 2018; 2:22:38 >
  • kelmange kako kako kullanıcısına yanıt

Maşallah hocam her yıl sonu buradasın.

Doğru diyorsun fırsat buldukça toplamak lazım. Özellikle yurtdışı, kıbrıs, kiev gibi yerlerde ucuz bulmak mümkün. Giden birileri olursa hemen sipariş ediyorum

• quote:

Kurban olurum öyle bele ben 2019 dan geliyorum 100 liraya sepet alıyosunuz vay be:)
    Düzeltme editi benim zaten hep yazdığım komuymuş 3 yıldır aymı muhabbet ama değişen bişey yok maelesef saygılar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmange kako kako -- 3 Aralık 2019; 23:51:38 >
  • Hayattamısınız beyler selamlar bi ton badireden sonra geri döndüm foruma alkolü bırakmadım ama artık rakı viski votka bunlar yok çünkü en ucuz kırmızı şarapla buluyorum kafayı kolayla falan karıştırıp içiyom ulan lise 2 ye giderken 70 lik rakı alabiliyoduk ne hallere düştük

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.