yılan öldürenler hep o öldürdüğü yılanın eşi tarafından sokulmuştur yılan öyle bi hayvanki eşi öcünü alırmış yatağında bile bulur diyolar dikkatli ol bence
hatta yılanların öcü diye bir film bile çekildiydi bundan hareket edilerek.. bu arada yılanların öcüde gerçekten güzel bir filmdi. kadir inanır ve fatma girik resmen döktürüyordu o filmde
korkutmayın çocuğu ya bişey olmaz hocam meraklanma sen.nerden girecek yılan da yatağına gelecek.hem o öldürdüğün yer başka sizin ev başka.seni nasıl bulsun.değil mi
quote:
Orjinalden alıntı: AlpinaE30
sen küpeyi karı gibi sağ kulağına takan değilmisin ? iyi korkmamışsın
ayrıca artist bir arkadaşımız
bu küpe yüzünden laf atanlar kıskanıyo kanka seni
quote:
Orjinalden alıntı: ALONSO_06
korkutmayın çocuğu ya bişey olmaz hocam meraklanma sen.nerden girecek yılan da yatağına gelecek.hem o öldürdüğün yer başka sizin ev başka.seni nasıl bulsun.değil mi
Abi yılanı öldürdüğüm yer yani harman evin 4-5 metre önü.
@ oLyVia
Aldırmıyorum kardeş..
Kıskanmak sözcüğünü yanlış yerde kullandın.Şahsen ben anca Brad Pitt i filan kıskanırım
quote:
Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!
quote:
Orjinalden alıntı: ALONSO_06
Abi yılanı öldürdüğüm yer yani harman evin 4-5 metre önü.
@ oLyVia
Aldırmıyorum kardeş..
yılan bulur gerçekten başıma geldi...
urladaydık yokuş aşağı yürüyoduk birden arkadaş kayp düştü... yılana basmış meğerse.. ben bi taş buldum yılana fırlattım sersemledi hayvancağız.. sonra ardarda vurdum 2 ye bölündü ama ölmedi kafasına kafasına attım taşı en sonunda öldü o gece evin çetısından sesler geliyodu. çıktık baktık yılan var onu da öldürdük...
Reis misin ?
ben de geçenlerde yaşar kemal'den "yılanı öldürseler"i okumuştum.
ssli olursa on numara olacak
quote:
Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!
Arkadaşlar az önce harmandaki fındıkları kampüslünden ayırmak için patoz geldi. Yaklaşı 55 dakika sürdü patozun fındıkları kapsülünden ayırma işlemi... Ama 40.dakikada falan fındıkların arasından 70 cm. kadar bişey çıktı. Ben görmedim,babam; "Kağan yılan lan atla üstüne" dedi. İlkten bi düşündüm lan atlayayım mı atlamayayım mı... Dedim atla anasını satayım atladım ezdim falan ayağımı çektim ölmemiş kahrolası ! Sonra sopa aldım iki ayağımla basıyordum tekini çektim sopayla vurmaya başladım. Ortadan ikiye ayrıldı ama tek yarısı hala canlıydı anlamadım ama sonra ona da vurmaya başladım ve en sonunda öldü... SS isteriz derseniz yaklaşık 30 dk. önce öldürdüm hava karanlık diye cep telefonuyla resmini çekmedim. Ama kedi medi yemezse yarın SS ekleyeceğim.
Edit: Yaş 15
afferim sana
@ Zaint
SS yarın eklenecek.
@ ChnGT/GTS
Sana artisti gösteririm. Anlarsın ya...
arkadaşın biri vardı köyde bir yılan öldürmüş sonra çocuk öldü yaw
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
quote:
ya ben bu küpe konusunda sadece birşey söyleyeceğim gaylikle fln ilgisi yok o arkadaşın kendi tercihi tabi ama soldan sağa geçirmek yerine kulağın acıdıysa çıkarabilirdin değil mi?? illa takmak zorunda değilsin nasıl olsa...
quote:
Orjinalden alıntı: Psychopath Bird
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
quote:
ya ben bu küpe konusunda sadece birşey söyleyeceğim gaylikle fln ilgisi yok o arkadaşın kendi tercihi tabi ama soldan sağa geçirmek yerine kulağın acıdıysa çıkarabilirdin değil mi?? illa takmak zorunda değilsin nasıl olsa...
o resim gözlerimin önünden gitmiyor mümkünse koyabilir misiniz buraya sabahlara kadar gülesim geldi masaüstü resmim yapıcam onu
şu resmi gördüğüm de aklıma neler neler geldiydi sonra paintten resmi 90 derece döndürüp küpe şimdi solda yazdıydı
quote:
Orjinalden alıntı: DağdanGeleN
quote:
Onu demeye çalıştım yanlışlıkla sapa dedim.
sapa deyince bende bitarafına piercing falan mı taktıran adam olarak falan dion sandım ilahi