Şimdi Ara

Yıl olmuş 2016 hâlâ düğün denen saçmalık devam ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düğün kadar saçma gereksiz amaçsız manyakça bir şey yok sanırım. Türk düğünleri hele. Bir grup insan geliyor ve müzik eşliğinde tepiniyor. Komedi yeminle. Ulan 21.yy da, korku ve atom çağında insanların evleniyor diye ne bu sevinç? Evlilik de saçmalık. Doğada evlilik diye bir şeye rastlayabilir misiniz? Umarım göktaşı çarpar da dünya yok olur, bu saçmalıkları çekmek zorunda kalmayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepinme mevzusunda sana katiliyorum, edeple oturmak varken. Ama bence evlilik sacma bisey degil. Ureme icgudusu genelimizde vardir. Bu isinde adini koymak gerekli diye dusunuyorum. Hani nikah varya, onun gibi sade bir sekilde tanidiklar olacak. Bu isin amaci biz evliyiz diyerek duyurmak ki millet ona gore davransin.

• Zavallı ergen, hayata bakışı ne kadar sığ.
  • İstemiyorsanız siz yapmayın. Nedir bu curcunanın sebebi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum hayal meyal hatırlıyorum ben kemal ozkana olmustum galiba öldü şimdi yani sırf dini vecibeler böyle istiyor diye neden uzvumuz kesilme kzorunda bırakılıyor ustelık daha hıcbır ıradı karar verememişken kesinlikle bu tür ortaçağdan kalma dayatmaları kendi çocuğuma uygulamayacağım ve size katılıyorum millet atomu parçalıyor biz 2cm et parçasını tartışıyoruz
  • Sen yapma o zaman kardeş

Tatava yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani şimdi şu senin söylediklerin bu çağda mantıklı ve düğün mantıksız öyle mi ?

Bi insan nasıl bi zekaya sahip olabilir bu konuyu açmak için valla aklım almıyor.

• Ergenlikten çıktığında ve evlenme çağına geldiğinde anlarsın düğünlerin ne kadar güzel bir şey olduğunu, uzaktaki bir sürü insanı bir araya toplayabildigini

• çerkes düğünlerine bak,mis gibi.hem orada kaşen(manita)yapmak kolay.kafe falan da güzel.iğrenç sesli adamlar bağırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memleket Sandıkları -- 29 Ağustos 2015; 19:02:20 >
  • Yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Memleket Sandıkları

çerkes düğünlerine bak,mis gibi.hem orada kaşen(manita)yapmak kolay.kafe falan da güzel.iğrenç sesli adamlar bağırmıyor.

bir çerkez olarak söylüyorum hiç bir farkı yok hatta daha kötü silah sıkma mı dersin sabahlara kadar anıra anıra oynama mı dersin hepsi var
  • Düğün insanlığın ilkel davranışlarının yitip gitmemiş tek kanıtı lan resmen. Neresinden tutarsan tut iğrenç. Görsel olarak iğrenç. Eğlenceli değil. Bir suru iş çıkartan stresli salak bir şey. Boşa para kaybı. O parayı çöpe at aynı şey. Bu arada çomar düğününden bahsediyorum. Guzel nezih bir yerde yapılacak yemek tarzında az kişilik şeylerden bahsetmiyorum.
    Çomar düğününe akıtacağın parayla çok guzel bir yere balayına gidebilir, evin tamamını döşeyebilir bir suru şey yapabilirsin. Çomar düğününden sokaktaki zurnalı düğün anlaşılmasın. Mekan kiralayıp çomar müzikleri eşliğinde tepinilen her oluşum çomar düğünüdür.
    bütün bunlar ne için, hayatında suratını gormediğin bir yerden akrabalarımla, kızın, hayatında suratını gormeyeceğin akrabalarını eğlendirmek için. Bu esnada sen çomarlığa saydığın paraların altında eziliyor olacaksın tabikide. İşte bu yüzden çomar düğünü isteyen bir kızı kapıya bağlamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 29 Ağustos 2015; 19:10:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet Eyes

quote:

Orijinalden alıntı: Memleket Sandıkları

çerkes düğünlerine bak,mis gibi.hem orada kaşen(manita)yapmak kolay.kafe falan da güzel.iğrenç sesli adamlar bağırmıyor.

bir çerkez olarak söylüyorum hiç bir farkı yok hatta daha kötü silah sıkma mı dersin sabahlara kadar anıra anıra oynama mı dersin hepsi var

Kayseriliyim annem adanalı iki tarafta çerkes ,silahtı,anıra anıra oynamaya şahit olmadım.bi sabahlara kadar oynuyorlar onlar da uçmuşlar yani.

• Son cümlede ciddiyetimi kaybettim... Bu neyin kafası cidden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik saçma değil kendine uyan biri bulunca da düğün saçma.Yemekli,hafif müzikli,kırda yapılan bir nikah hepsinden daha iyidir.

• düğüne 20.000 bin tl veriolar ama ev masraflarına gelince alabilmek için kaç ay çalışıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 29 Ağustos 2015; 19:16:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

İstemiyorsanız siz yapmayın. Nedir bu curcunanın sebebi?

Zaten yapmayızda , gecenin 2 sinde kafamızın dibinde şarkı türkü çalınmasına tahamül edemiyoruz. Ya da korna sesime

• quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

katılıyorum hayal meyal hatırlıyorum ben kemal ozkana olmustum galiba öldü şimdi yani sırf dini vecibeler böyle istiyor diye neden uzvumuz kesilme kzorunda bırakılıyor ustelık daha hıcbır ıradı karar verememişken kesinlikle bu tür ortaçağdan kalma dayatmaları kendi çocuğuma uygulamayacağım ve size katılıyorum millet atomu parçalıyor biz 2cm et parçasını tartışıyoruz

Var olmayı kendi iradenle mi seçtin ki diğerlerini kendi iradenle seçesin
  • asosyalim insan içine çıkmaya utanıyorum bütün yıl evde yattığımdan stres atacak bir ortamada ihtiyacım olmuyor desen anlardık zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.