Şimdi Ara

Yıl içinde kaç kere Trafik cezası yiyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene muayene ve sigortasız geziyomuşum Affetmedi polis amca.
  • kurban bayramından bir hafta öncee jandarma trafik çevirdiii ruhsata baktıı arabanın 3 önce muhanesii dolmuştuu cezaa kestii allahtan iii adamdıdaa en düşük ceza 55 milyon yazdıı ve arabayı filen bağlamadıı aksine bayram war diye bayram bitene kadar başkaları ceza kesmesin diyede izin kağıdı yazdıı =)
  • 2007'de beyazıt tramway yoluna girmekten başka bir cezam yok halen ödemedim kim bilir ne kadar olmuştur
  • geçen yaz 172 le girdiğim radardan 298 tl ceza yedim yani 15 gün içinde ödenen indirimli fiyat daha fazlaydı normalde bide polisden iyi bi azar yemiştim
  • vallaha geçen sene bir ayda 3 kere kask cezası yedim inat ettim takmadım cezaları da yedim.
    ama bi sorun neden inat ettin diye.
    karakola gittim motoru bağladılar onu geri alayım diye bi baktım polisler karakolun arkasında ağaçların altında keyif yapıyor bir ellerinde de çay birisi de dibimde demesin mi oohhh bu günde motorcuları yaktım diye.
    ondan sonra kayış koptu zaten
  • kaskı takmaman nedeniyle kesilen ceza senin hayatını, senin, güvence altına almanı sağlamak içindir.

Allah kazadan korusun, motorcuların kaza haberlerini üzülerek izliyoruz...

quote:

Orjinalden alıntı: esat_emin

vallaha geçen sene bir ayda 3 kere kask cezası yedim inat ettim takmadım cezaları da yedim.
    ama bi sorun neden inat ettin diye.
    karakola gittim motoru bağladılar onu geri alayım diye bi baktım polisler karakolun arkasında ağaçların altında keyif yapıyor bir ellerinde de çay birisi de dibimde demesin mi oohhh bu günde motorcuları yaktım diye.
    ondan sonra kayış koptu zaten
  • 97den beri ehliyetim var

• 2001'de Hatalı sollama (hatalı sollama yaptım karşıdan gelen araç polismiş halbuki sellektör yapmıştım sollayacam diye insan sellektor yapar polis var sollama sakın diye :) ama polisede söyledim. yoldaki çizgi hatalı sollmaya yapacak mesafe vardı diye..
    • 2004'te Şehir içinde tehlikeli araç kullanma. (tehlike göreceli bir kavram kime göre neye göre tehlikeli) bu cezadada sivil polisi sıkıştırmışım.
    • 2009'da Şehir içinde 106 ile radara girdim.

3/12 = 0.25

park cezam ve kazam yok çok şükür...
  • 2005 temmuzda ehliyetimi aldım ve o zamandan beri 60 bin km civarı yol yaptım hiç kaza ve cezam yok çok şükür...
  • Çok şükür polisle aram iyi.
  • baya kabarık dh nin ceza dosyası [:)

aracı alalı üç yıla yakın oluyor ceza yemedim

trafikte cok kuralcıdırım

• 1996 dan buyana hiç ceza yemedim.
    Ancak bu kural ihlali yapmadığım anlamına gelmiyor. Keşke kuralları ihlal ettiğim anda hemen ceza yeseydim.
    Kurallar hakkıyla uygulansa hepimiz hergün bir kaç ceza yerdik.

Yeteri kadar denetleme olmadığı için kaotik bir trafik var. Yurt dışında araç sürenler ne demek istediğimi anlarsınız.
  • 1999 da son cezamı yedim ozaman bu zamandır ceza yemedim. çok şükür.

kurallara uyulursa ceza yenmiyor demekki
  • Aktif olarak 10 yıldır araç kullanıyorum. Bu süre zarfında 2 radar cezam var, bunun biri yanlışlıkla oldu yani ben şehirler arası yolda gidiyordum 80-85 ile meğer meskün mahal imiş , diğeri ise şehir içi 80 ile girdim. İki tane de kırmı ışık var, biri gecenin köründe bomboş yolda geçmiştim polis amca affetmedi, diğerini ise hatırlamak bile istemiyorum dananın biri kırmızıda geçti kaza yaptık, adamın tarafındaki lambalarda yeşil yanmadığı için adam geçmiş ama polise ben yeşilde geçtim deyince yolun durumu ve kazanın oluş şekline göre de polis bana kırmızı ışık cezası yazdı. offf sinirlendim yine hatırlayınca
    iki kere de park cezası yedim

• Düşüneyim. Sanırım 2-3 yılda 1, şimdiye kadar toplamda da herhalde 5 defa (4 defa hızdan, 1 defa parktan) ama son 2 hız cezası arasında sadece 1 yıl vardı. Hayırdır, ne oluyor bana acaba?
  • 2 senedir ehliyetim var hiç ceza yemedim
  • 15 aydır arabam ve 3 yıldır ehliyetim var
    şimdiye kadar ceza yemedim çok şükür
  • 9 yılda 2 defa ceza kesildi. birincisi gece sis farları açık kalmış alsancakda ikincisi menemen yolunda 115 km/h ile radar. 9 aydır cezam yok, 8 aydır gemideydim çünkü
  • bende ocak 2009 da yedim ceza.polo aracımla 175kmh girdim radara polis bile utandı 125 kmh yazalım dedi.paşa paşa 198.5 tl yi ödedik
  • ehileyi aldığım yaklaşık 2 sene oldu. daha ceza yemedim fakat. geçenlerde eskişehire gittim dönüşte bursa üstünden geldim 3 şeritli yol yapmış adamlar bende gaza dokundum tabi eğer o yolda radar varsa 170 ten aşağı girmemişizdir.
  • 2 defa parktan
    1 defa bodruma giderken radardan yedim.

Başka yok olmasında
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.