Şimdi Ara

Yıl 2020, GTA5 üst ayarlara yakın ayarda kasmadan oynatacak laptop var'mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ediyorum 4000₺ fiyatı aşmayacak GTA5 oynarken yere yağan yağmuru gösterecek, fps kaybı düşük göz yormadan oynanacak laptop var'mı piyasada varsa link olarak gösterirmisiniz?

En üst ayarlar demiyorum ama göz yormadan kasmadan orta karar oynatan laptop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeFort04

GTX 1650 4XMSAA HİGH Seçeneklerinde 60 FPS Verebilecek Bir Kart Sizi Tatmin Edeceğini Düşünüyorum 4242 TL
    gtx 1650 ekran kartlı işlemcisi iyi bilgisayarda gta5 oyununda 1920x1080 ultra ayarlarda 29, yüksek ayarlarda 61 fps alırsın.
    bu bilgisayardaki işelemci ile yani Ryzen 5 3550H ile 1920x1080 ultra ayarlarda 24, yüksek ayarlarda 35 fps verir.

• Yani iyi dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeFort04 -- 31 Ocak 2020; 15:8:39 >
  • quote:

5000 TL GTX 1050 3 GB Laptop Alacağına Bunu Alman Daha Mantıklı Arkadaşın Dediği Gibi Ryzen İşlemci Biraz Darboğaz Yapıyor Ama Rahatsız Edici Değil Akıcı Şekilde Yüksek Ayarda Oynarsın.
    hp 15-ec0006nt (8bp77ea)

Yani bu model laptop dimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım kaç fps alır?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci İ5 Olsun Darboğaz Yapmasın Diyorsanız GTX 1050 Versiyonuda Var 3999 TL Kampanyaya Girmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeFort04 -- 31 Ocak 2020; 15:14:12 >

• quote:

İşlemci İ5 Olsun Darboğaz Yapmasın Diyorsanız GTX 1050 Versiyonuda Var 3999 TL Kampanyaya Girmiş.
    Peki onla bunun arasındaki fark ne, hangisi gta 5 te daha performanslı.

Ve hangisi daha güncel

• İ5 8300H GTX 1050 4 GB Laptopu Öneriyorum GTX 1650'Den Verim Alamazsınız İşlemcisi Zayıf Kalıyor Yine GTX 1050 Performansı Alırsınız Mantığıken Ekran Kartları Eşit Duruma Düşüyor İşlemcisi Daha Güçlü Olduğu İçin Daha Mantıklı 4 GB Vram Günümüz İçin Gayet Yeterli Yetmediği Olursada 8 GB'a Kadar Paylaşımlı VRAM Var. İkiside Aynı Durumda Olmuş Oluyor. Ben Core i5 8300H Modelini Öneriyorum O Fiyata Kaçacak Bi Ürün Değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeFort04 -- 31 Ocak 2020; 16:15:9 >
  • quote:

İ5 8300H GTX 1050 4 GB Laptopu Öneriyorum GTX 1650'Den Verim Alamazsınız İşlemcisi Zayıf Kalıyor Yine GTX 1050 Performansı Alırsınız Mantığıken Ekran Kartları Eşit Duruma Düşüyor İşlemcisi Daha Güçlü Olduğu İçin Daha Mantıklı 4 GB Vram Günümüz İçin Gayet Yeterli Yetmediği Olursada 8 GB'a Kadar Paylaşımlı VRAM Var. İkiside Aynı Durumda Olmuş Oluyor. Ben Core i5 8300H Modelini Öneriyorum O Fiyata Kaçacak Bi Ürün Değil.
    Hocam dediğin laptop vatan pc ve media markt ta falan yok, internetten bir sıkıntı çıkmaz dimi?

• TechRevsyoutube
    GTX 1050 4GB 16 Games Performance Test 1080p | MSI GF63 8RC | GTX 1050
    https://www.youtube.com/watch?v=vx81yQgFQFc&feature=youtu.be
    GTX 1050 4 GB Oyun Performansı.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.