Bildirim
YIĞILMA OLACAK 31 TEMMUZ DA BURADAYIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İlk 15 k dan sonra olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taban puanlar gerileyecek derken 245 le alan mühendislik 240 puana geriler mi
50 den sonra yığılma başlar -
Asıl etkiyi yaratacak MF 1/2/3/4'ün tek puan türünden(SAY) alması değil;
4 yıllık bölümlerin (Bazı öğretmenlikler, hemşirelik, fizyoterapi ve rehabilitasyon vs) artık sadece AYT ile alacak olması olacak.
Ben böyle düşünüyorum. -
puanın önemi yok ama gerileme kesinlikle olacağını düşünüyorum. sıralamanı dikkata al ama 5 puanlık gerileme kesin gözüyle bile bakılabilir. -
Hocam sizce ilk 25 K da kaç k geriler
bana kalırsa bu sene en son tercih edilen tıp ve dişlerde kimsenin beklemediği gerileme olacak.
bu gerileme tabii ki en iyi üniversitelerde yaşanmaz tam tersi belki onlar daha da sıralamayı düşürebilir arz talep ne olacağına bağlı. geçen sene odtü ceng için olduğu gibi 4k-->2,5k oldu diye biliyorum.
bana kalırsa 25k 2k geriler belki daha da geriye gidebilir ama bunlar sınır noktalar daha da geriye gideceğini sanmam. -
puango dan daha kötü gelir mi =? -
Kesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X