Şimdi Ara

YIFY (YTS) sürüm filmlerdeki ses kısıklığına çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum, eski filmlere artık sadece YIFY (YTS) sürüm olarak seeder bulunuyor. Düşük boyutlu filmleri ile bilinen YIFY (YTS) riplerinde ses kısıklığından herkes şikayetçi ama çözümü basit.
    1. Media Player Classic yüklü olmalı. (Tavsiyem K-lite mega codec pack ile beraber yüklemeniz)
    2. Filmi açın, "görünüm"e tıklayın.
    3. Ayarlar sekmesinden "ses değiştirici"ye tıklayın.
    4. Ses değiştiricisini etkinleşdirerek, uygun ayarı yaparak filmi yeniden başlatın. Uygun sesi yakalayana kadar artırabilirsiniz.
    (detaylı resimlerde yer alıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 26 Şubat 2018; 22:37:59 >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook

• PC'de izlerken kulaklık varsa sorun olmuyor da,TV'de çok sıkıntı oluyor eğer ses sistemi yoksa filmden ses çıkmıyor bildiğin.
    Steam: -Bane
  • Şu ana kadar sadece 1-2 kez YIFY film izledim. Onlar da nereden baksam 2-3 yıl önceydi. Ses sorunu yaşadığımı hatıtlamıyorum. Bu ses kısıklığı sorunu yeni mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Şubat 2018; 18:2:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Şu ana kadar sadece 1-2 kez YIFY film izledim. Onlar da nereden baksam 2-3 yıl önceydi. Ses sorunu yaşadığımı hatıtlamıyorum. Bu ses kısıklığı sorunu yeni mi?

Hayır hocam, YIFY'in yani yeni adıyla YTS'nin riplerinde ses kısıklığı sorunu pek yok. (ara sıra kısık sesli ripler oluyor) Genel olarak ses kısıklığı sorunu eski YIFY riplerinde var (özellikle 720p olanlarda), şuan için eski filmlere sadece yify sürüm olarak seeder var diye şu çözümü paylaştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • yify'ler yerine 7-8 gb'lık alternatifleri tavsiye ederim.Sparks olsun etchd falan olsun

hem ses sıkıntısı yok hemde aksiyon sahnelerinde vs. görüntüler çok daha keskin
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.