Şimdi Ara

Ygsye nasıl çalışabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene ygsye gireceğim,hangi kaynaklardan çalışmalıyım eşit ağırlığım.Temelim fazla yok matematikte,fizikte,coğrafyada falan ona göre yardımcı olursanız sevinirim.

• çalışma, git lys çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalem ve kitap yardımıyla çalışabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır yapmıyordum. Konu yanlış yerde.

• Geç kaldın ygs geçti

• Okulu yan yatırarak

• Çalışamazsın

Welcome to forum baby are you ready to disco

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Matematikte temelin az da olsa var ise veya temelini güçlendirmek isterse femin matematik ilkadım kitabini alirsin sonra tam gelismek icin fem konu ozetli matematik soru bankasini alirsin matematik oyle biter . konulari anlamak icin youtubedan videolara bak anlarsin . onun disinda Tm cisin fizik filan senin alanin değil . cografyada ise bi formul yok . al kitabi onune calis anlarsin yuzde 95i sozel ve bulmaca tarzi olan bi ders

• Konuyu ygs lys forumuna açarak başlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 15 Ağustos 2016; 5:29:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya yazıyorum daha da yazmam.
    Öhöm..
    Türkçe, kitap oku, soru çözcem diyosan yayın denizi sarmal fem beyaz. Bi de kitap oku demiş miydim?
    Tarih, meb kitaplarını oku, soru için fdd ve fem beyaz.
    Coğrafya, fem beyaz konu anlatımı oku, bireyin abc serisi b kitabını çöz yeşil olan.
    Felsefe, fem simetri çöz.
    Din, hacca git.
    Matematik, şimdi bura karışık temeline göre değişir ben buraya kaynakları yazcam sen inceleyip seviyene uygun olandan başlayıp yukarıya kadar çıkcan; simetri serisi, birey a, fem konu özetli, birey b, karekök, birey c(opsiyonel)
    Geometri, bunda ygs lys ayrımı yok toral yazıyom, fem beyaz soru bankası, karekök, sınav.
    Fizik, eskiden olsa esen final falan derdim ama artık soru tipleri malum sözel. Mebin 9 10 11 12 sınıf kitaplarını oku içindeki soruları çöz. Çok istiyosan soru bankası kasıyım diye ygsde değil lysde kas, esen lysyi kullan.
    Kimya, benim okulda hocamın bastığı kitapçıkları olurdu ordan çalışırdım piyasayı iyi bilmem o yüzden ama simetri fem ve belki palme.
    Biyoloji, tabiki önce meb kitapları, soru bank. Olarak sırasıyla; palme,sınav, fem beyaz, körfez.

• Eşit ağırlık olduğunu yeni okudum, ona göre şeyet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.