Şimdi Ara

ygsden sonraya bırakılacak konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygsden sonra hangi konular bırakılmalı sizce ?
    ben türev integral ötf(belki),organik,geometrinin lys kısmı ve lys fiziğin tamamı şeklinde bırakmayı düşünüyorum.türev integral giriş seviyesinde soru çözebiliyorum ve formülleri falan biliyorum.trigonometriyi bırakmayacağım çünkü halen ezberimde zaten ygsden önce apotemi fasikülünü bitiricem inş trigonometrinden sıkıntım kalmayacak.sizce bu şekilde konuları bırakmam mantıklımı ? ygsden sonra 3 ay kalıyor ve o 3 aya hem önceki konuların tekrarları hemde bu konuları bitirmem gerekicek sizce yeterli gelirmi zaman ?

• Organik integral sistemler lys fizik lys geo kalirsa rahat rahat halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maykilscofieldxD kullanıcısına yanıt
    kanka insanlar haric sistemler kalkmadi mi? onu niye biraksin bitirir gecer :d

• iyi derece yapanlar sadece organik integral kalsın diyorlar
  • Lys fiziği bırakma, gerisi integral dahil halledilir biraz temelle; ama lys fizik hiç zevkli değil, arada kaynar bırakma büyük kısmını hallet yek tavsiyem bu

• osurgan kullanıcısına yanıt
    yani ygs lys ortak konular var zaten onları bırakmıcamda şöyle çembersel hareketmiş vs onları falan bırakırım tamamını bırakmam.tabi daha lys kitabı almadım hafifledi diyolar eğer çok bariz değişme varsa bırakmayadabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.