Bildirim
ygsde bu netlerle ilk binde olabilir miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
çok rahat olursun. _____________________________ -
Abi şimdi 4.senen 6 sene de tıp okuyacan.4 sene de uzmanlık.Zor olmayacak mı ? _____________________________ -
daha önce 2 yıl hazırlık sonunda inş mühendisliği kazanmıştım kütahyada,2 sene durdum sonra kaydımı dondurdum.şimdi tıp ağır olabilir ama okumanın yaşı yok derler bee
_____________________________ -
hacı aynı yapmışız nerdeyse:D
ikinci girisim gecen sene 6500 kusur bisey yaptm
bu sene
mat 39d 1 b
fen full
sosyal 36d 2y 2 bos
turkçe 38 d 1 y 1 boş
ilk 1000 olur inşallah
lys de kasp ilk 100 e sokarsam 1000 tl burs alacagm aylk_____________________________ -
Bu arada cerrahpasayı bitirme yaşı 26 dır
gec olur diyen ilk gitiste kazansan
1 sene de okul uzatsan 25 de biter
ben 20 de girip 26 da bitircem inş:D
Üstad bu arada lys sonrası paslasalm c.ingilizce olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sen ilk önce kaç netin olduğundan emin ol sonra 1000e mi giriyorsun 2000e mi düşünürsün. Diğer konuya 152 yazmışsın burada 151 gözüküyor. Sonucunu merakla bekliyorum _____________________________ -
bu 1000 tl burs olayı çok iğrenç sebeplerle kesiliyor.genelde üni de okul notun 3,5 ve üstü olmazsa kesiyorlarmış.yani bu şekilde kazanana sadece 1 yıl kadar burs veriliyor.o yüzden özel ünilerden uzak durmanı tavsiye ederim. _____________________________ -
ağır şakirtsen ilk 100'e bile girersin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: oOFroZeNOo
Sen ilk önce kaç netin olduğundan emin ol sonra 1000e mi giriyorsun 2000e mi düşünürsün. Diğer konuya 152 yazmışsın burada 151 gözüküyor. Sonucunu merakla bekliyorum
bir kaç tane tam emin olmadığım var.ama 152 civarı netim olduğu kesin.iyi görmüşsün.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: primated
1 yıl hazirlik okuyacan ingilizce istiyorsan ve hazirlik zorunlu yani bitirme yasın27.Bu arada senin sayisalda ilk 200 rahat gelir ilk 100 de olur belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: maftas
quote:
Orijinalden alıntı: primated
1 yıl hazirlik okuyacan ingilizce istiyorsan ve hazirlik zorunlu yani bitirme yasın27.Bu arada senin sayisalda ilk 200 rahat gelir ilk 100 de olur belki
İngilizce toefl derecem var bro hazırlığı direk atlayacağım_____________________________ -
girdin mi _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler