Şimdi Ara

YGS YERLEŞTİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen sene ygs6 da BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Yönetim Bilişim Sistemleri YGS-6 taban puan 476,3002 sıralama 18.200
    benim bu sene ygs6 ek puanla beraber yerleştirme puanım 444 geliyor, sizce yerleşme ihtimali var mıdır yoksa imkansız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ridoako

arkadaşlar geçen sene ygs6 da BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Yönetim Bilişim Sistemleri YGS-6 taban puan 476,3002 sıralama 18.200
    benim bu sene ygs6 ek puanla beraber yerleştirme puanım 444 geliyor, sizce yerleşme ihtimali var mıdır yoksa imkansız mı?

boşuna kendini kandırma derim.bahsettiğin bölümün sıralaması her sene 3-5k daha yükseliyor.o puanla olması imkansız.bir an önce lys çalışmalarına hız ver bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzurluksuz

quote:

arkadaşlar geçen sene ygs6 da BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Yönetim Bilişim Sistemleri YGS-6 taban puan 476,3002 sıralama 18.200

boşuna kendini kandırma derim.bahsettiğin bölümün sıralaması her sene 3-5k daha yükseliyor.o puanla olması imkansız.bir an önce lys çalışmalarına hız ver bence

saol kardeş doğru sölüyorsun hani ben belki sıralama düşer hesabı zaten lys çalışıyorumda yinede merak ettim.

• Bölümü çok istiyorsan bir sene beklemeni öneririm. YGS konuları daha az olduğu için şimdiden çalışmaya başlasan rahat 450 ham yaparsın. Benim de itü mühendislikler tutmazsa öyle yapmayı planlıyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali408 -- 1 Nisan 2013; 23:34:00 >
  • benimde ygs6 ek puanla 460 geliyor boun mis olmaz heralde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frkan61

Bölümü çok istiyorsan bir sene beklemeni öneririm. YGS konuları daha az olduğu için şimdiden çalışmaya başlasan rahat 450 ham yaparsın. Benim de itü mühendislikler tutmazsa öyle yapmayı planlıyorum.

kardeş kafayı yemek üzereyim bir sene daha çalışırsam heralde yerim, ama yavaş yavaş çalışabilirim sorun olmaz da 400 bile yapsam yeterde inan daha nasıl yükseltebilirim bilmiyorum ben dershaneye gitmeden aldım bu puanı teknik lise çıkışlıyım kendim evde çalışarak yaptım daha nasıl yükseltebilirim konuların hepsi bitti en azından ygs için türkçe fen ve mat için sosyal yok zaten bi din yaptım nsaıl yaparım 400 civarı yol yordam ??? Sonuçta birrr senee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridoako -- 1 Nisan 2013; 23:42:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    12 ay önce açıldı
    DGS Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frkan61

Bölümü çok istiyorsan bir sene beklemeni öneririm. YGS konuları daha az olduğu için şimdiden çalışmaya başlasan rahat 450 ham yaparsın. Benim de itü mühendislikler tutmazsa öyle yapmayı planlıyorum.

kardeş kafayı yemek üzereyim bir sene daha çalışırsam heralde yerim, ama yavaş yavaş çalışabilirim sorun olmaz da 400 bile yapsam yeterde inan daha nasıl yükseltebilirim bilmiyorum ben dershaneye gitmeden aldım bu puanı teknik lise çıkışlıyım kendim evde çalışarak yaptım daha nasıl yükseltebilirim konuların hepsi bitti en azından ygs için türkçe fen ve mat için sosyal yok zaten bi din yaptım nsaıl yaparım 400 civarı yol yordam ??? Sonuçta birrr senee

Ben de şu an teknik lisedeyim, okul birinciliğimde var. 78 gelecek okul puanı ama yine de tutmuyor, okulumuz türü itibari ile aldığım eğitim gerkçekten çok kötü. Bir sene beklesem benimki de kuvvetle muhtemel tutar ama bizim işler karışık. Ailem pek sıcak bakmıyor. Fizik Öğretmeni olayım diyorum ona da karşılar. Yani kafayı yemek üzere olan benim. :D

Senin duruma gelirsek, dert etme, eğer çok isteseydin hiç düşünmeden seneye artık lafı çıkardı ağzından. Sen iyisi mi diğer bölümleri araştırmaya bak. YGS-6 iyi gelmişse mat2 edebiyat iyi ise şu iki ay asıl kadir has'a gir. O tm1 ile alıyor. Tabi boğaziçinin yerini tutamaz ama manzara, ingilizce eğitim aynı. Hem senin programlama konusunda girizgâhın da var sanırsam, bölümü derece ile debitirebilrsin. O zaman iş sıkıntısından da kurtulursun. Kayıbın pek olmaz.

Benim diyeceklerim bu kadar. Ama can sıkmanın gereği yok. Olduğu kadar, olmadığı kader. Vardır bu işte bir hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

benimde ygs6 ek puanla 460 geliyor boun mis olmaz heralde ?

up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.