Şimdi Ara

Ygs ye nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs ye nasıl çalışmalıyım arkadaşlar. Kimisi çalışma değmiyor diyor sınava çalışmadan mı gireceğiz yani öyle saçmalık mı olur.

• Eger bir hedefin varsa calisma diye bir sey olur mu hic kardesim ? Tamam calisirsin ve yine yapamazsin ygs de gununde olman lazim hizli olman lazim bunun icinde pratik yapman lazim calisirken 4 lys calisiyosan 2 ygs calisicaksin ve ygs calisman bitince full deneme ve lys calismayi artiricaksin olay bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys'ye yüklen, zaten onda ygs konularının üzerinden de geçeceksin. Ygs hiç çalışma değil, ekstra çalışma. 6 ay 9. sınıf konularına bakıp 2,5 ayda lise müfredatını bitirmeye çalışma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ygs için hız önemli diyebilir miyiz hocam? Bunun içinde konulara göz gezdirip deneme çözmeye başlasam yeterli gelir herhalde.
  • Çok çalış ygsye.Ygsden iyi derece yaparsan lys de bir gaz geliyor çalışasın olmasada çalışma gereksinimi hissettiriyor.Ama lysnin en az yarısı bitmeli ygsye kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Yani ygs için hız önemli diyebilir miyiz hocam? Bunun içinde konulara göz gezdirip deneme çözmeye başlasam yeterli gelir herhalde.

Yaz sonuna kadar bitirirsin Ygs'yi, tamamen deneme çöz ondan sonra. Ygs'den iyi derece yaparsan gaza gelirsin diyenlere bakma, tam tersi oluyor. Çanağı yayıp oturdum ben.
  • valla ben deli gibi ygs çalışıcam en azından ilk yılımda vicdanım rahat olur. Ne yani 150 bin olup 20 binemi çekicem lysde. Bu lys ye abanma olayı süper öğrenciler ve mezunlar için geçerli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

valla ben deli gibi ygs çalışıcam en azından ilk yılımda vicdanım rahat olur. Ne yani 150 bin olup 20 binemi çekicem lysde. Bu lys ye abanma olayı süper öğrenciler ve mezunlar için geçerli.

Hocam bence yanlış düşünüyorsun. Ygs de hız ve yorumlama gücü önemli. Bunu denemeler ile halledebilirsin. Lys ise tam tersi bilgi. En çok çalışman gereken şimdiden belli oluyor bile. Lys yi boşlayıp ygs çalışırsan hep, sınavdan sonra pişman olabilirsin bence. Çalışarak başarabileceklerinin sınırı yok.
  • quote:

quote:

valla ben deli gibi ygs çalışıcam en azından ilk yılımda vicdanım rahat olur. Ne yani 150 bin olup 20 binemi çekicem lysde. Bu lys ye abanma olayı süper öğrenciler ve mezunlar için geçerli.

Hocam bence yanlış düşünüyorsun. Ygs de hız ve yorumlama gücü önemli. Bunu denemeler ile halledebilirsin. Lys ise tam tersi bilgi. En çok çalışman gereken şimdiden belli oluyor bile. Lys yi boşlayıp ygs çalışırsan hep, sınavdan sonra pişman olabilirsin bence. Çalışarak başarabileceklerinin sınırı yok.

hocam mesajımda süper öğrenciler ve mezunlar diye belirttim. Ben matta 25 net fenden 5 net yapıyorum. Hepsınden tonla konu eksıgım var ben lys calısırsam salaklık yapmıs olurum cunku halletmedıgım bır ygsem var. Ygs bitmemişken lys ye ağırlık vermek ygs de cortlama ihtimalini arttırır. Özellikle belirtiyorum bu yazdıklarım ygs temeli sağlam olan 12 ler ve mezunlar için geçerli deil. Mesela ben 12de ygsyı hallettıkten sonra mezuna kalınca ygs gıbı bır derdım buyuk olcude olmuyacak. Belkı daha sınava gırmeden mezun hesabı yapmak gaflet ama kendı temelımı ve kendı hedefımı ıyı bılıyorum olmuayacak duaya amın denmez.

• quote:

quote:

quote:

hocam mesajımda süper öğrenciler ve mezunlar diye belirttim. Ben matta 25 net fenden 5 net yapıyorum. Hepsınden tonla konu eksıgım var ben lys calısırsam salaklık yapmıs olurum cunku halletmedıgım bır ygsem var. Ygs bitmemişken lys ye ağırlık vermek ygs de cortlama ihtimalini arttırır. Özellikle belirtiyorum bu yazdıklarım ygs temeli sağlam olan 12 ler ve mezunlar için geçerli deil. Mesela ben 12de ygsyı hallettıkten sonra mezuna kalınca ygs gıbı bır derdım buyuk olcude olmuyacak. Belkı daha sınava gırmeden mezun hesabı yapmak gaflet ama kendı temelımı ve kendı hedefımı ıyı bılıyorum olmuayacak duaya amın denmez.

Hocam ben ygs çalışmayın demiyorum ki çalışın ama lysye daha fazla çalışmalı gerektiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Siz baştan kafaya koymuşsunuz mezuna kalmayı da hayırlısı olsun diyelim öyleyse. Ama 1 sene uzun bir müddet. 12 de ygs yi halletmeyi derken de 1 sene ygs mi çalışacaksınız yani bu çok tuhaf olurdu hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.