Şimdi Ara

ygs ye hazırlık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı ama sızden ıstediğim lütfen sadece bu işi gercekten bilenler cevap versin benım ıcın cok onemlı cunku abuk sabuk cevap vercekler hıc vermesın
    evet arkadaşlar sorum su; suan ben 11. sınıf tm bolumu oğrencısıyım 9ve 10. sınıf hıc ders calısmadım bilgi acısından 0 ım yanı sizden istediğim suan bı program yapıyorum(dershaneye gıtmıyorum) fakat bı nokta da takıldım o da 9-10 benım ıcın 0 olduğu ıcın hergun ygs mat1 türkçe geo vb. calısmaya basladım fakat boyle yapınca kendı derslerım aksadı sızce boyle devam etmelı mıyım yoksa sımdı 11. sınıf calısıp ygs yı yaz tatılınde mı calısıyım simdiden tesekkurler yardımlarını beklıyorum.

• Dediğin gibi 0san şimdiden bakmanda fayda var. Ama sadece ygs çalışma hem dersine bak hem ygsye
    Hafta sonu bak mesela yazılı haftaları hariç yada boş zamanın olduğunda bak konulara ait bir taban oluştursan yeterli diye düşünüyorum.
  • bence şimdilik okul puanı kas sonra çok ağlarsın az geldi diye, tamamen okula odaklan ygs çalışma ekstra olsun senin için okul bittiği an yazdan itibaren çalışmalara başla.
  • arkadaşlar ben de cok kararsız kaldım ygs nın konularını yazdım ve mat1 sayılardan basladım hem ağır gelıyo konular hem de derslerım aksıyo fakat sımdı yenı bır program yapıp orneğin gunde sadece 30-40 dk ygs ye calısmayı dusunuyorum dığer zamanlarımda da derslerıme calısırım boyle daha mantıklı sanki ?
  • Bende bir soru sorayım arkadaşlar geçen yıl ygs6 dan yerleştirme puanım 330 civarıydı kaldı ki ygs sınavında yaptığım zamanlama hatası sonucu sosyal1 de 9 doğru 15 yanlışım çıktı,yetiştiremedim yani.Diğer başlıklarda da belirtim ben şuan bir üniversitede 2.sınıftayım sorum şu bu yıl evde kendim çalışarak yeterli kaynaklar ile ygsden 380 ve üstü puan çıkarabilirmiyim? Zamanım sorunum yok çok uçuk bir puan da değil istediğim tek gözümü korkutan 1 yıl verdiğim ara ama inanıyorum sadece ygs olacağı için diğer rakiplerime göre biraz da rahatım sizlerden yorumları bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS'ye girenler NASILDI???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.