Şimdi Ara

Ygs'ye Hazırlanma Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi şöyle başlıyım ben lise 2'de okuldan atıldım cocukluk işte herneyse açık öğretimden lise'yi bitirdim şimdi dershaneye yazıldım sabah 09:00'da başlayıp 13:00'da ders anlatımları bitiyormuş 1 saat ara'dan sora saat 14:00'dan 17:00'a kadar hocalar eşliğinde test çözümü varmış şimdi ben hiç kaçırmadan hepsine katılmayı düşünüyorum eve geldiğimdede o gün gördüklerimi tekrar ederim diye düşünüyorum ve o gün gördüğüm konuyla ilgili 20şer tane soru çözmeyi düşünüyorum bunlar max 2 saat sürse ki sürmez diyelim 2 saat sürdü geri kalan zamanlarda televizyon izlerken otururken hani çok yoğun bi şekilde olmasada test çözmeyi düşünüyorum yanlız benim özel durumum ben lise 3 ve lise 4 konularını görmedim açık öğretimde genelkültür bölümünde olduğum için ekstra olarak tavsiye edebiliceğiniz şeyler varsa dinlemeye hazırım ve istediğim bölüm bilgisayar veya inşaat mühendisliği böyle . hafta sonu'da kendimi eksik hiseettiğim konular'da pratik yapmayı düşünüyorum 3 gün tatilim var sonuçta boş geçmek istemiyorum . bu hazırlanmayla okul puanı eklenmeden 400 ve üstü bir puan elde etmem mümkünmüdür acaba tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar

• 400puan ve üzeri sıkı bır çalısma ıster. Gunde 20soru asla senı bıryere goturmez. Gunde dersanenın ustune rahat 300,500soru ve tekrar alıskanlgn sart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim dersane sinav mi?Benim de ayni da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Merak ettim dersane sinav mi?Benim de ayni da :)

evet sınav :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.