Şimdi Ara

Ygs'ye giren 400bin üniversiteli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 400bin küsür üniversiteli öğrenci ygs ye girmiş dogrumudur acaba varmi bildiginiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğrudur yav anasını satayım hep bunlar yüzünden sıralamalar oynuyor.

Arkadaş geçen sene 365 puan alıp yerleşmiş , bu sene hiç çalışmadan sırf stres olmadığı için öylesine girdiği YGS den 385 puan almış.

Sınavda en büyük mücadeleyi şu stres denen şeye karşı veriyoruz.

Ben sınavdan önce şu stres belası yüzünden 2 gün boyunca sadece 3 saat uyuyabildim.

Sınava girdiğimde 2 gün boyunca sadece 3 saat uyuduğum için rüyalarda geziyor gibiydim. Nerede olduğumu bile unutuyordum arada bir.

Saat 10 da yatağa girip saat 4 e kadar uyuyamadım , 4.30 da dışarı çıkıp arkadaşlarla yola çıktık , 160 km ötedeki sınav yerime varana kadar saat 09:30 olmuştu bile , yoldada 1 dk bile uyuyamadım zaten.

O kafayla artık ne yaptıysam , denemelerde yaptığımdan %20-%25 daha az yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 29 Mart 2014; 23:18:09 >
  • bende uni birakip girdim zvkine giren de var ciddi ciddi hazırlanan da

• bgs0 kullanıcısına yanıt
    Orta düzey öğrencilerin çoğunda düşüş oldu benimde 50puan gibi bi fark oldu baya sarsıldim siralama baya geriledi, senin durumunda kötüymus uyku çok etkilemis seni o universitelilerin çoğunun genelde aof icin girdigini düşünüyorum allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.

• Sımakotid S kullanıcısına yanıt
    ben söylediğimde demediklerini bırakmamışdı

adam neymiş zevke giriyormuş senin zevkine edeyim ben 400 bin kişi ne demek lan
  • Senenin in kotu ygs netini gercek sinvda yaptim :(((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acikogretimlerde okuyo sayiliyor ben bilkenti biraktim acikogretim devam ediyorum tekrar sinava girdim ama okuyo sayiliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zevkine giriyoruz,tercih yapacakları etkileyen bir durum yok ki ortada niye stres yapıyorsunuz
  • zekirdexxx Z kullanıcısına yanıt
    Ne demek istedigini anlamadim hocam

• itrysohard kullanıcısına yanıt
    Yok ben daha cok sevindim öyle olmasina benden yana problem yok :D

• kusura bakma mobildeyim tam anlatamadim :D 2012 ygsde bilkent kazandim ayni zamanda ikinci universite programiyla anadolu uni acikogretimde bi bolume kaydoldum 1 sene okudum ve birakmaya tekrar hazirlanmaya karar verdim bilkentten kaydimi sildirdim ancak acikogretime devam ediyorum. sinava giris statum uni ogrencisi ancak dusunuldugu gibi oylesine degil tekrar yerlesmek icin sinava giriyorum :D @sımakotid

• zekirdexxx Z kullanıcısına yanıt
    Gayet aciklayici şimdi sağol :D inşallah pişman olmazsin hayirlisi

• hadi bölümünü begenmeyip bölüm değiştirmek isteyene eyvallah girsin ama zevkine girmek de ne oluyor çözemedim çocuk oyuncağı mı bu o kadar kişinin önüne geçip morallerini bozmaya ne hakları var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyrem İ kullanıcısına yanıt
    Tekrar söylüyorum cok daha iyi olur boyle olmasi sen biliyosun onlarin oylesine girdigini en azından adam gibi çalışan kesinlikle lys de tozunu alır siralamanın ha birde giren öğretmenler falan filan anliyacaginiz stres yapmayin

• ne yazikki burslu degildim o yuzden pisman olma sansim yok gibi duruyo su an :D zevkine girenlerde siralama dusursede lysde elencekler cok sıkıntı yapmayin o yuzden

• Zevkine giren bir üst dönemim var kendi zamanında 1100. oldu bu sene 75. olmuş :D
  • Siz dua edinde üniversiteliler giriyor yoksa nasıl çekeceksiniz.
    NOT:Bende üniversiteli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.