Şimdi Ara

Ygs ye çalışmaya başlayayım mı yoksa müfredatı mı bekleyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün ygs için program yapıcaktım (amacım yaz sonuna kadar ygs yi bitirmek) matematik konularının değiştiğini gördüm sizde programı yapıp çalışmaya başlayayım mı yoksa yeni müfredatın açıklanmasını mı bekleyeyim arkadaşlar ? yardımcı olursanız sevinirim 11. sınıfım meslek lisesi öğrencisiyim.

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • ne beklemesi kafa mı buluyon altı üstü iki üç konu kalkmış zaten çoğu lysden kalkmış , şuan gidipde karmaşık sayıların kutupsal gösteriminden soru çözmüyorsan otur çalış
  • başla mebin dağıttigi kitaplardan çalış meb ara sınıf testlerini çöz vede okuma anlama becerini geliştir kitap oku hergun paragraf çöz bunları yaparsan seneye bugün bana dua edersin benden demesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • taban aritmetiği kalktı diyende var kalkmadı diyende var bide obeb okek lys ye atılabilirmiş ben şimdi program yapsam bunları kaldırsalar veya lys ye atsalar sıkıntı olur

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • ya salla çalışmayı daha zaman var
  • öğrenilmiş bir şey unutulmaz. eğer konuları öğrenirsen ygsde de çıksa lysde de çıksa yaparsın. çalışmamak için bahane uydurmayın arkadaşlar istediğiniz konuya çalışın çıkar çıkmaz bir şey kaybetmezsiniz.
    Bir Türk’ün bir damla yaşı Yok edecek dağı taşı Düşmanın başına arşı, Gökyüzünü yıkacağız!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.