Şimdi Ara

YGS ve sevgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar su an çıkmazın ortasındayım sevdiğim biri var o da beni seviyor, hem de belki de benden daha çok. Uzun süredir konuşmuyorduk tartışmıştık son 1 aydır aramız düzeldi gibi ama şöyle bir durum var o başka bir şehirde ve max ayda bir kez görüşebiliyoruz. Kafamda bir sürü soru var.
    11. sınıfım ve hedefim yüksek açıkcası ilişkimizi düşünmekten ders çalışamıyorum boş boş geçip gidiyor günler. Ne yapacağım bilmiyorum sürekli beni bırakma gitme bir daha vs vs şeyler söylüyor ben de onu seviyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Önceden beraber götürebiliriz sanmıştım ama malum uzak mesafe zaten onun ygs hedefi de buyuk degil boyle olunca istemeden de olsa surekli telefon elimde. Ne yapacagimi saşırdım. Ne onu kırmak istiyorum ne de dikkatimi dağıtmak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayallerini Düşün.Tarafını Seç.
  • Kızında hedefi yüksekse seni olumlu etkiler

• ortak hedefiniz olsaydı daha da güzel olabilirdi fakat hem şehir hem de hedefler farklı olunca elbet bir gün son bulacak
  • İkna et kızı yapacak bir şey yok hem ayranım dökülmesin hem ..... olmaz yani

• Seven deger veren insan senin iyiliğini düşünür iyi bir meslek sahibi olmani ister ve seneye ki surecinde de arkanda olup destekler

En azindan ben de öyle oluyor

• Bende aynı durumdaydım bıraktım. Kesinlikle yanlış olanı yaptım. Ha biz uzak mesafe değildik günde 12-13 saat beraberdik. Seviyordum. Bıraktım sonra herşey daha kötü oldu hiç çalışamamaya başladım şimdi mezuna kaldım.

Eğer ayrıldıktan sonra onu dusunmeyeceksen bırak. Ama daha fazla kafanı kurcalayacaksa daha fazla ikilemde kalma, devam et ve sana saygı duymasını söyle. Dersinide çalış sevgilinde olsun. Ama uzak mesafe zor iştir her an patlak verebilir. Sınava yakın biterse sıkıntı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    genelde sınava yakın biter

• Öklid kullanıcısına yanıt
    şanslısın..

• Valla sevgi mevgi bos iş dersine çalış ileriyi falan da düşünmeyin her sey bos bi bakarsın 2 ay sonra elinden ucup gitmiş tek derdin derslerin olsun hocam boş hayallere falan da kapılmayın

• ailem hariç kimse için geleceğimi riske atamam

özellikle de sınav bitince farklı şehirlerde olacağım biri için
  • Mesafe ilişkisi zor iş krdş

• Bence kıza durumu anlat ve haftada 1 gününü kıza ayır yada haftada toplam 2-3 saatini eğer kabul etmezse itiraz ederse ayrıl.

Ama sürekli aklımdan çıkmaz diyorsan bence en kısa sürede ayrıl daha erken unutursun
  • Birbirinizi motive edin hatta birlikte çalışın. Biz öyle yapıyoruz. Kötü etkilememesi sizin elinizde

• Geleceğin daha önemli
    hayatını seç ders çalış
  • hocam ygsden 3 gün önce 1 yıllık ilişkim bitti yalanını yakaladım daha sonra da hoş olmayan şeyler öğrendim hakkında
    dönem ortasında uzak mesafe ilişkisine dönüşmek zorunda kalmıştı ilişki
    hala arada aklıma geliyor tabi sövüp geçiyorum ama etkiliyor:DD
    bu yıl beni zorladı yani bence risk alma tatlı bi şekilde ara verin bence yazın devam edersiniz
    herkes iyi gidiyorsa bozma düzenini dedi ama hiç belli olmadı işte garantisi yok.
    bende diyordum çok seviyoruz vs vs
  • Kardeşim aklın varsa sınav senesinde ilişki yapmazsın açık ve net :D al kızı karşına adam gibi konuş skypeta falan hatta suçu annenlere at annemler telefonumu alıyorlar sınava çalışmam için de.Sonra da bırak telefonu tuşlu telefon al eline gerçekten seviyorsanız birbirinizi sınav sonunda zaten bekliyor olursunuz.Kaldı ki inanmıyorum ben lise aşkları yalan dolan :D kendimden biliyorum :D evlenicez biz diye ortalıkta geziniyorduk falan Allah tan ygsden 1,5 ay önce falan bitmişti herhalde şubatta falan bitti 15 tatili çok boş geçirmiştim.En ufacık bir kavganızda aklın takılacak oraya gidicek. Otur ve düşün.Şimdi biz istediğimiz kadar sana ayrıl bilmem ne desekte o anlık hislerinin vermiş olduğu şeyle devam ettirebilirsin ben öyle yapmıştım ama ayrılmıcaksan bile al eline bi takoz telefon dakika yap günlük 30 dakika konuşma hakkımız var de ararsın kafa dağıtırsın işte :D ama öbür türlüsü inan bana çok zarar verir sana.En son diyeceğim şudur ki şuan ölüp bittiğin hatunu en geç üniversitedeki ilk yılında istemiyor olucaksın.Ayrılmamış olsanız bile :D bu benim şahsi fikrim.Çünkü evlenicem dediğim uğruna çok emek harcadığım kız vardı.Aynı şekilde oda çok emek veriyordu.Hedeflerimiz yüksekti.Hukuk istiyoruz ikimizde ikimizin hedefi yüksek olduğu halde bir süre sonra sıkıntı olmuştu ve şimdi dönüp arkama bakınca koskoca bir yazı bir kız uğruna heba ettim.3 ay mal mal mesajlaştım.Sonuç ne oldu şuan yolda görsem yolumu değiştiririm.Bu arada ne bir kavgayla ayrıldık.Ne de ters bir şey yaptık birbirimize.Sadece aşk sevgi diye nitelendirdiğin şey var ya hani senin işte gerçek aşkı yakaladım hissiyatı :D ama yalan olan işte o bitti.O bitince de sıkılıyorsun zaten.İki tarafta istemiyor birbirini.O yüzden ilk dediğimi tekrar diyorum.Senin yerinde olsam bitirirdim.Bitiremiceksen bile mutlaka telefonunu bırakman lazım.Kolay gelsin başarılar

• Proqamer98 P kullanıcısına yanıt
    Zaten aileyi bahane edeceğim sanırım sonunda. Farkındayım yollarımızı ayırmamız gektiğinin ama yapamıyorum sürekli beni bırakma iyi ki varsın tarzı şeyler söylüyor ve ben kırılmasını üzülmesini hiç istemiyorum. Ne kadar çabuk o kadar iyi, bir şekilde yapacağım artık.. Bu arada artık söylemem gerekiyor sanırım kız olan taraf benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnothsnow -- 13 Nisan 2017; 21:46:8 >
  • Mezuna kalmayi ufaktan soyle ailene.

• Haram kardeşim uzak dur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.