Şimdi Ara

YGS ve LYS İçin Çalışmaya ŞİMDİDEN BAŞLAMAK DOĞRUMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazı değerlendirmek istiyorum ama çevremdekiler şimdi başlamak ilerde sorun yaratır bunalım açısından falan diyor kararsız kaldım.

Tecrübeli insanların yardımına ihtiyacım var.

• Bu çok kişisel bir durum. Neye ne kadar dayanabileceğini kendin belirlemen gerekiyor. Çok büyük istekle yazın YGS'yi bitireceğim diyordu okuldaki herkes. ama yaz bittiğinde kimse doğru düzgün kitap bile açmamıştı. ders çalışmaya başlayıp 2 haftada sıkılan da var, bütün sene hiç temposunu kaybetmeden çalışanlar da. kendini ölç, ona göre program yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallifrey17 -- 13 Haziran 2013; 19:18:39 >
  • Dogru yanlis diye birsey yok dostum olay sende bitiyor. Yaz icin konusuyorum kendini cok zorlamadigin surece sorun yok. 1 ay icin konusayim hergun 2 saat duzgun calissan , ayda toplam 60 saat eder. Ki gunluk 1 saat bile biseyler yapsan cok etkisi olur BENCE.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Dogru yanlis diye birsey yok dostum olay sende bitiyor. Yaz icin konusuyorum kendini cok zorlamadigin surece sorun yok. 1 ay icin konusayim hergun 2 saat duzgun calissan , ayda toplam 60 saat eder. Ki gunluk 1 saat bile biseyler yapsan cok etkisi olur BENCE.

Hocam bendede öyle sorun var bir başladım mı bırakamıyorum. Günde en az 7-8 saat çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

quote:

Dogru yanlis diye birsey yok dostum olay sende bitiyor. Yaz icin konusuyorum kendini cok zorlamadigin surece sorun yok. 1 ay icin konusayim hergun 2 saat duzgun calissan , ayda toplam 60 saat eder. Ki gunluk 1 saat bile biseyler yapsan cok etkisi olur BENCE.

Hocam bendede öyle sorun var bir başladım mı bırakamıyorum. Günde en az 7-8 saat çalışıyorum

Başla o zaman madem bırakamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

:)

İşte sınav zamanı sıkkınlık diyor herkes bu doğrumudur onu merak ediyorum.
    Hocam sen bu konularda tecrübelisindir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

:)

İşte sınav zamanı sıkkınlık diyor herkes bu doğrumudur onu merak ediyorum.
    Hocam sen bu konularda tecrübelisindir.

sıkkınlık oluyor haklılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana kalırsa mat1 ve geo çalışmaya başla bu ikisinden hem yazın canın sıkılmaz hemde ilerlemiş olursun,temmuz gibi başla her gün değilde 2 günde 1 çalış ya da 3 günde 1 hem çok yüklenmemiş olursun,hem kötü hissetmezsin yazın çalışmadım diye
  • Çalışmanın zamanı olmaz, dünyaya çalışmak için geldik zaten.Çok kasmadan alıştıra alıştıra başla.Kitap oku, gez.Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi 1 saat 1 saattir.
  • ayık olun gencler. 3. üniversitem ve su an 2. sınıftayım ınsallah bunu bıtırıcem.

sınav çok önemli, hayatının temelini atacagın üniversiteyi seçeceğin sınav.

süren var uzun, calısırsan güzel puan yaparsın.

ben buralarda bu soruları soranların samimiyetine inanımyorum, sanki biri yok calısma desede calısmasam diye sormuşsunuz gibi geliyor.
  • Ramazan Bayramı'a kadar abartı çalışmayın. Günde 2şer saat felan isterseniz çalışırsınız. Ben böyle yaptım zaten dershaneye gidenlerin dershaneside bayramdan sonra başlar onunla beraber başlarsınız sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli333

ayık olun gencler. 3. üniversitem ve su an 2. sınıftayım ınsallah bunu bıtırıcem.

sınav çok önemli, hayatının temelini atacagın üniversiteyi seçeceğin sınav.

süren var uzun, calısırsan güzel puan yaparsın.

ben buralarda bu soruları soranların samimiyetine inanımyorum, sanki biri yok calısma desede calısmasam diye sormuşsunuz gibi geliyor.

7 ay boyunca mat 1 ve mat 2 çalıştım biraz dinleneyim dedim 3 haftadır ders çalışmıyorum.
    Açıkcası sınav için çalışmaya can atıyorum yarın kaynakları almaya gideceğim ve ders çalışmaya başlayacağım.
    Ders çalışmayı 1.plana alacağım ve gün boyu evde olacağımdan ötürü sabahtan yatana kadar ders çalışacağımı bildiğim için ilerde oluşacak bıkkınlıktan korkuyorum.

• Bence Türkçeyi halletmeye bak. Türkçe cok önemli. Tüm netlerimi ve zamanımı yedi.

Bol bol kitap oku.

Sayılsalın cok iyi de olsa Türkçen kötüyse puanın seni tatmin etmez.

• ne kadar çok calısırsan o kadar tecrube edersın. ne kadar tecrube o kadar rahatlık sağlar sana sınavda. rahat gireceğin sınavda da rahat geçer her şey. sıkıloınca oyun fılan oynada bence gunde 4 saatın altına düşme.
  • Ufak ufak başlayabilirsin ama çok da yorma kendini sonra çok sıkılabilirsin..Öneri olarak Matematik çalış derim.Özellikle hiç bilmediğin ya da ne bilim eksik olduğunu hissettiğin konulara. Sonra sıkıntı oluşabiliyor:)
  • Her süreklilik sıkıntı yaratır ama her türlü yapmak zorundasın ilerde ezilmemek rahat güzel bir yaşam için şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lfecyd -- 13 Haziran 2013; 22:32:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.