Şimdi Ara

YGS TÜRKÇE SORULARI VE ÖSYMNİN AMACI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okumayan bir toplumuz. Ve görüyoruzki türkçeden çoğu kişi döküldü.Ülkemizdeki siyasi olaylarla bence sınavın hiç alakası yok türkçe zormuydu zordu evet ancak 2014'ün sorularıda buna benzerdi. Ösym artık okuduğunu anlayan ve yorumlayan bir nesil istiyor kısaca bu böyledir...

• O sorulari meclise,hakimlere,savcilara vs. ver en az 3 y cikarirlar.Sen neden bahsediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam O Kadar Zor değilmiş paragrafların uzunluğuda girdiğim denemelere göre normal bence, 11.Sınıfım Soruların hepsini inceledim sınav esnasında en ufak bir seste paragrafın başını unutacağınız türden paragraf soruları var paragraf içeriği çok yoğun işlenmiş ama matematik sosyal ve fen yapılabilirdi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

Okumayan bir toplumuz. Ve görüyoruzki türkçeden çoğu kişi döküldü.Ülkemizdeki siyasi olaylarla bence sınavın hiç alakası yok türkçe zormuydu zordu evet ancak 2014'ün sorularıda buna benzerdi. Ösym artık okuduğunu anlayan ve yorumlayan bir nesil istiyor kısaca bu böyledir...

Çok ütopik bi istek. En azından şimdilik.

• Sorular zaten uzun degil.İlk baktiginda cok kolaymis gibi geliyor cozmeye baslayinca anliyorsun.Resmen gosterip vermiyor...

• Geçen sene 36 doğru 4 y vardı bu sene 31-9 ne diyo ne geçen seneyle aynisi bu sene Turkçe çok saçmaydi.Paragraflarin anlasilir bi tarafi yoktu.

• Aynen Öyle Diyorumya İçerikleri Çok Yoğun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT Tarih ortak mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim gibi bir adam 33-7 yapıyorsa ağlamayın zırlamayın kardeşim
  • 2013 37 3
    2014 34 6
    2015 26 12
    Aynı mı ben mi yaşlandım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Langerius

Hocam O Kadar Zor değilmiş paragrafların uzunluğuda girdiğim denemelere göre normal bence, 11.Sınıfım Soruların hepsini inceledim sınav esnasında en ufak bir seste paragrafın başını unutacağınız türden paragraf soruları var paragraf içeriği çok yoğun işlenmiş ama matematik sosyal ve fen yapılabilirdi bence.

Kardeşim o türkçenin üzerine en kolayınıda sorsan olmuyor ol-mu-yor
  • Ulan turkce yuzundem battim 16y 1bos nkt hedef tıp

• Bu sınavda türkçe belirleyici oldu resmen 1 türkçe sorusu binlerce kişi öne geçirir oldu

• Ankara hukugu 1.likle bitiren ve suanda hakim olan bir tanidigimizin yeni bir uni icin sinava girip 22 yaptigini soylesem yeter sanirim. Evet okumak cok onemli, odamda kitaptan adim atacak yer yok ki okumayi bu sene dahi ihmal etmedim 32 cikarabilmisim, bu kadari fazlaydi bence.

• Son 3 soruyu doğru yapmışım ama pek bi işe yaramadı

• 2014 YGS de 31-9 du.2015 YGS 32-7 yani çok az olsa da yukseldi.Bunun sebebi bence dikkat ve yapamadigini atlama ya.Gecen sene bi soruda takilinca beynim yanmisti.Herhalde bu senede ayni şekilde yapsaydim yari yariya olurdu.ÖSYM puanlar düşsün diye zorladi bence .Bi sorudan 2 soru cikarmak çok sacmaydi.Zorlamak için sacmalamak -2015 YGS

• Türkiye birincisinin bile 3 yalnıs olduğunu düşünürsek sorular fazla zorlayıcıydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.