Şimdi Ara

YGS TÜRKÇE-MAT-TARİH KİTAP ÖNERİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TARİHTEN KONUYU GÜZEL ÖZETLEYEN FAZLA UZATMADAN VEREN, TÜRKÇEDEN AYNI ŞEKİLDE KONUT ÖZETLİ VE MATTAN İSE SADECE SORU BANKASI ÖNERİR MİSİNİZ? ZOR OLMASINLAR ÇOK KOLAY DA OLMASINLAR ORTA SEVİYE KİTAP ÖNERİSİ LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S4c52L -- 2 Ağustos 2013; 23:22:26 >

• UP UP
  • UP beyler lütfen ya
  • up
  • UP UP
  • S4c52L kullanıcısına yanıt
    Tarih:eksen yayınları.Hababam sınıfındaki tarih hocası gibi yaşarcasına anlarsın olayları...
    Türkçe:FEM eyidir
    Mat:sınav yaınlarını beğenmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProofStriker

Tarih:eksen yayınları.Hababam sınıfındaki tarih hocası gibi yaşarcasına anlarsın olayları...
    Türkçe:FEM eyidir
    Mat:sınav yaınlarını beğenmiştim

Hay allah razı olsun kardeş fem türkçe bitirdim var mı başka önerin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bahsettiğin kitap bu mu?http://www.alternatifkitap.com/eksen-yayincilik-ygs-tarih-anlatim-kitabi.html bunu bitirecek vaktim olmayabilir sen yine de bunun yanın da bir de ince konu özetli soru bankası önerir misin, tarihim iyi ama böyle arada bakmak için
  • Bilfen türkçe iyidir soru bankası olarak, fem basit bence zaman kaybı paragrafları falan kısa anlam yoğunluğu yok dil bilgisi kısmı kolay anlatım bozuklukları sıradan yazım yanlışları bağırıyor noktalama işaretleri basit. Neyse çok kötüledim ama bilfenin sondaki denemeleri baya ağır ve güzel, sınav yayınlarının da paragraf soruları güzel.
    bak türkçe adına aklıma şimdi dehşet-ül vahşet bir kaynak ismi geldi
    okyanus yayınları akıllı kitap serisi var bunun hem konu anlatım hem soru bankasını çöz simetriyi zaten çözmüşsün sonra sadece deneme çöz bana dua edersin.kitap 2010 veya 2011 baskı olmalı beyaz kitap kırmızı çizgisi var

neden bu
    çünkü paragraf soruları senii öylesine bağlıyor ki türkçe çözmek zevkli geliyor inşallah fule yakın yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: S4c52L

kardeş bahsettiğin kitap bu mu?http://www.alternatifkitap.com/eksen-yayincilik-ygs-tarih-anlatim-kitabi.html bunu bitirecek vaktim olmayabilir sen yine de bunun yanın da bir de ince konu özetli soru bankası önerir misin, tarihim iyi ama böyle arada bakmak için

aynen bu... ben güvender ygs çözüyordum bunun üstüne bayağı geliştirmişti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Bilfen türkçe iyidir soru bankası olarak, fem basit bence zaman kaybı paragrafları falan kısa anlam yoğunluğu yok dil bilgisi kısmı kolay anlatım bozuklukları sıradan yazım yanlışları bağırıyor noktalama işaretleri basit. Neyse çok kötüledim ama bilfenin sondaki denemeleri baya ağır ve güzel, sınav yayınlarının da paragraf soruları güzel.

bilfen de var kardeş yine de teşekkürler
  • Bir de bi sorum daha olacak beyler türkçe de konu eksiğim nerdeyse yok hani fem simetriyi bitirdim daha önce de kendim internetten konuları izledim filan ama türkçe sıkıntım var 30 neti geçemiyorum matematik daha iyi geliyor
    ben de 33'ü geçemiyordum şubat tatilinde 2000 soru türkçe çözdüm artık 39'u geçemez oldum
    yani şu an 30 iyi mesela ben 50-55 dakikada 33 zor yapan ben
    şubat tatili sonrası zaman denemesini 25 dakikada 39 yapmışsam ve 20 dakikaya kadar indirdiysem seni hayal bile edemiyorum.
    Zeka bunun neresinde?
    yani kardeş demem o ki sınavdan çıkana kadar pes etme ve ısrarla devam et hiç yükselmese de devam et çıktıktan sonra pes edersin artık.
    Hani derler ya her gününü son gününmüş gibi geçir bir gün haklı çıkacaksın...(ne alaka ya...)
  • Vaay güzel moral oldun abi sağolasın :) iyi oldu gece gece önerdiğin okyanusu nette bulamadım zahmet olacak ama linkini buraya atar mısın ya?

• hahah :) tamam abi sağolasın bu demi kesin şeyden soruyorum "dil ve anlatım" yazıyor da
    EVET EVET BU ve bunun konu anlatımı
  • tamam sağolasın şimdilik kaçtım artık görüşmek üzere hayırlı geceler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.