Şimdi Ara

Ygs Türkçe En Az +30 Net Yaptıracak Kitap Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paragraf ve Dil bilgisi farklı olacak şekilde kitap önerir misiniz? Türkçeyi sağlama almak istiyorum temelim var ama paragraftan hiç soru kaçırmamak istiyorum. Ygs' ye girmiş veya denemelerden iyi net çıkaran arkadaşlar öneride bulunursa çok müteşekkir olurum

• bana türkçe lazım ya takipteyim
  • Limit yayınları güzeldir.
  • Simetri türkçe ve kapsül deneme alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece paragraf olan önerebilir misiniz
  • Simetri kapsül deneme + yayındenizi paragraf s.b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarleeboy12 -- 16 Haziran 2016; 11:32:09 >
  • Karekök,palme,son 40 yılın çıkmış paragraflarını çöz yeter ha birde kaliteli soru bankalarındaki paragraf kısmını çözmelisin bilfen,fen bilimleri,limit gibi mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence hiç kitapla alakası yok paragraf işinin palme paragrafı almıştım aşırı kasıntıydı çözmedim bile 3-4 test bakmıştım sadece ygsde 37'e 3 yaptım türkçeyi

ama dil bilgisi dersen kesin kitap çözmelisin önder hoca var youtubeda mükemmel anlatıyor o anlatırken sen yaz deftere ygsye yakında tekrar et iyi yaparsın dil bilgisinde ben 200 sayfa yazmıştım galiba adamla birlikte ama deymişti :)

paragraf zaten herhafta deneme olacaksan yetiyor onunla kıvamın oturur bence vakit harcama ona
  • hiç türkçe çalışmadım sadece denemelerde çözdüm 28 küsür net yaptım
  • sıra dışı analiz paragraf ve yayın denizi olabilir ama garantisi yok tabi denemelerde 35+ yaparken sinavda 27 yaptım en iyisi kitap oku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 Soruda YGS Türkçe Halil Zenciroğlu. Kitap full çıkmış sorulardan oluşuyor.

• Palme parağraf soru bankası
    Birey b türkçe soru bankası
    Güvender türkçe soru bankası
    Palme ygs türkçe denemesi
    Denge türkçe ygs denemesi

• Karekök paragraf soru bankası, fdd deneme, endemik deneme. Dil bilgisi çalışmana pek gerek yok ygs için az soruyorlar ve kolay oluyor.

• Bende 30 Net yapmıştım en kötü şu 2 ayda 35 e çıkardım hedef max 4 yanlış yapmak yani 35 net ztn 11im.
    Ales paragraf çözüyorum günlük 10 tane öyle arttı.
  • Dil bilgisini nasil halletiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabarabarbara -- 16 Haziran 2016; 22:23:57 >
  • barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim bu 11.synyfta dil anlatym hocamyz 1 ayda bütün dil bilgisi konularyny i?ledi ve synavlarda ondan sorumlu tuttu , üstüne üslük bizim en zor synavlarymyz dil bilgisi synavlary oldu (180 ki?iden 130 ki?i kaldy) synavlarda öyle böyle dilbilgisi sorulary soruyordu ki (içimden sövüyorum hala)- üç dört be? ileri seviyedeki dilbilgisi sorulry gibi- bizde hayvan gibi çaly?yyorduk dil bilgisine aklymdan silinece?ini dü?ünmüyorum ... Y?te uzun lafyn kysasy bu seneki hocamyz sayesinde hallettim 20 saniyemi almyyor soru çözerken artyk .
    Çaly?yrken halil zenciro?lunun 300 soruda ygs Türkçe kitaby var onu tavsiye ederim. Noktalama i?aretleri ve yazym kurallary için Tdk nyn en son çykardy?y 2012 basym kyrmyzy yazym klavuzunu tavsiye ederim.

Anasyny satyyym sözlük ezberledik ya . Üstüne üslük syrf bi dil anlatym için 2 sb bitirdik ya .
    Dert yanmy? gibi oldum ama k.b . Bak o 300 soruda ygs Türkçeyi al dilbilgisi adyna hiçbir sykynty ya?amazsyn . (dil anlatym 67 dü?tü onun sayesinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.