Şimdi Ara

Ygs tüm konular kaç ayda biter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni konu anlatımlar aldım pazartesi başladım. Küçük bir plan yaptım.
    Geometri,kimya,fizik 2-3 ay arası sürer gibi. Matematik baya uzun başlı başına 3 kitap. Bu 4-5 ay'ı bulur sanırım. Tarih biyoloji ve türkçe akşam boş saatlerde çalışıyorum
    Yani 5 ay içinde tüm ygs coğrafya hariç tamamen bitmiş olur sanırım sonra 2-3 ay ygs deneme çözüp lys ye başlıcam
    Bu sene 11 e geçicem yani acelen yok. Sizce dediğim zaman aralığı uygun mudur ygs yi bitirmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 19 Haziran 2014; 16:00:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O planlar genelde tutmuyor. Ustune bir de stres yaratiyor. Benim onerim hakkiyla calis. Verimli calisirsan konu tekrar etmeye daha az ihtiyac duyarsin, dolayli olarak vakit kazanirsin. Sureyi sikinti etme, her turlu yetisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecterNY

O planlar genelde tutmuyor. Ustune bir de stres yaratiyor. Benim onerim hakkiyla calis. Verimli calisirsan konu tekrar etmeye daha az ihtiyac duyarsin, dolayli olarak vakit kazanirsin. Sureyi sikinti etme, her turlu yetisiyor

Anladım yani bi anda abancağıma yavaş yavaş sindire sindire çalışayım. Zaten önümde 11 ay ygs 11 ay lys çalışma vakti var o yüzden çok dert etmiyorum zaten
    Teşeklürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayda da biter. Önemli olan verimli çalışmak. Bir konuyu bitirdikten sonra 50 soru çöz. Sonraki gün yine çöz. Çözemediğin soruları not al konuya tekrar çalış hallet. Soru kaçırma. Sınava daha çok var rahat bitirirsin. Ygs çalışacağım diye lys'yi aksatma. Lys daha çok etkiliyor ve ygs oranla daha kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.