Şimdi Ara

YGS Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar 11. sınıfım .. Bu sene sınava girecek abilerim , ablalarım belki burada forumu beyhude alıkoyuyorum kusura bakmayın .

11. Sınıf / Sayısal Öğrencisiyim . Anadolu Lisesi okuyorum . Dershane 3. süyüm şuan .. Okuldada ilk 5 teyim .

Matematik ve geometrimde herhangi bir problem yok fakat .. Lise 1 ' den beri Fizik - Biyolojiyi sevemedim .. Mühendislik istediğim içinde Fizik çok yapmam gerekiyor .. Bu konuda tavsiyeleri olanlar varmı ? Full ' e yakın yapmam gerekiyor .

Sosyalide fazla önemsemiyorum . En az kaç net yapmam gerekiyor sosyalden de ?

Hepinize teşekkürler ...

• up
  • up up up
  • up
  • normal bir çalışmayla normal bir üniversitenin mühendislik bölümünü kazanabilirsin
    benc hedefini yüksek tut sonuçta bir kere yapıcaksın iyi bir üni okuyacaksın yine netlerin ortalama yüze yakın olmalı

fizik kitabıda önere bilirim istersen : yöntem yayıncılık nihat bilgin

umarım yararlı olmuşumdur
  • Hedef : Boğaziçi Bilgisayar .. Dediğm gibi matematik hep full yada 1 2 y . türkçede sorun yok sosyaldede sorunum yok .. Tek sorunum fizik ona gçre yorumlar yapn .. Daha çalşmaya başlamadan YGS denemelerinde netlerm en az 100 zaten .. Tek sorun Fenn :)
  • seneye dogru düzgün bos vaktin olmucak cok sikilcaksin bunalcaksin 11.sinifta baslama ygsyede lysedr kardesim git gez dolas bos vakitlerinde istediklerini yap seneye temmuz 10unda basla ve tumyil ders calis mat 1 geometri ve turkceyi (bol paragraf +dil bilgiso ) 2 bucuk ayda bitir ve tüm yil matematik denemesi coz hem mat 2nin ve geometrinin lyssinin cogunu bitirmis olursun ygs bittiginde fizik biyoloji icin de dersanenle esit git hic geride kalma .mat ve geom iyi demissin zaten fulle yakin yaparsin boyle yaparsan fizik ve biyoliji icin de onerilen kaynaklari al ve cozemediginde birakma elinden gelenden fazlasini yap onlari da halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmciyizfm -- 3 Mart 2013; 21:40:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyolojiyi çok gözünde büyütme ygs adına not alarak konu vesaire çalış. fiziği ise müh. istediğin için ister istemez yapmak zorundasın zaten.
    türkçeden sıkıntın olmaması ÇOK büyük bir artı senin için
  • fizik için mehmet karaağaçı öneriri yazın çalışırsan iyi olur
  • Dediğim gibi zaten biyolojiyi fazla önemsemiyorum artık çünkü YGS Sosyal bile ondan daha fazla etkiliyo . Beynimi ezberle bulandıramıycam :) .. Ama fizik çok önemli .. Matematik dedigm gibi her zamanki gibi çalşmadan bile yaptm hatta şuan okul istatistikde konuda ben matrisi bitirdim şuan .. Türkçeyede 2 haftada 1 kitap bitirmeyi + yazın edam türkçe bitirmeyi düşünüyorum .. Tek sorun fizik arkadaşlar .. Fizik için diyecegnz muhteşem fikirlere açığımmm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifavc

Hedef : Boğaziçi Bilgisayar .. Dediğm gibi matematik hep full yada 1 2 y . türkçede sorun yok sosyaldede sorunum yok .. Tek sorunum fizik ona gçre yorumlar yapn .. Daha çalşmaya başlamadan YGS denemelerinde netlerm en az 100 zaten .. Tek sorun Fenn :)

En az 100 nedir ya? Şu anda senin netlerinin en az 125-130 olması gerek. Bence hepsinde sorun var demektir bu durum. Sadece fen değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathan

quote:

Orijinalden alıntı: akifavc

Hedef : Boğaziçi Bilgisayar .. Dediğm gibi matematik hep full yada 1 2 y . türkçede sorun yok sosyaldede sorunum yok .. Tek sorunum fizik ona gçre yorumlar yapn .. Daha çalşmaya başlamadan YGS denemelerinde netlerm en az 100 zaten .. Tek sorun Fenn :)

En az 100 nedir ya? Şu anda senin netlerinin en az 125-130 olması gerek. Bence hepsinde sorun var demektir bu durum. Sadece fen değil.

haklısın mathan diğerleride sorun o zaman katılıyorum 120 yap bari en azından

• Sizde görüyorsunuz ki en az 100 dedim . Bu sene içinde sonucu en kötü gelen deneme ..

Yorumlar için teşekkürler .
  • Kardeşim bence özel ders al fen bölümünden .
    Uygun bi hoca bul sıfırdan başlasın anlatsın ne var ne yok .
    Durumum yok dersen de , bence dersaneye vereceğin parayı özel derse ver .
    Haftalık sınavlara kayıt ol artı olarak .
  • Eyw. sağolasın .. Ama biraz üstüne düşünce yapılabileceğini gördüm şu son 2 haftada .. Onun için seneye fazla sorun olmucak galiba .. Kaynak olarak Fizikte öne cıkan bi kaynak varmı ?
  • yanlış anlaşılmasın burdan kendime çıkar arıyorum gibi..kardeşim boğaziçi üniversitesi endüstri mühendisliği öğrencisiyim.antalya fen lisesi mezunuyum matematik ve fizik olimpiyatlarına katıldım lise boyunca.şuan hazırlık okuyorum bu nedenle boş vaktim çok.sayısal derslerden özellikle matematik ve fizikten özel ders veriyorum uygun fiyata.ilk dersi de ücretsiz yapıyorum.ilgilenirsen yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.