Şimdi Ara

Ygs sosyali için ne onerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek YGS sonucu olsun gerek lys netleri olsun bu sene mezuna kalmayı düşünüyorum. Bu sene sayisaldim. TM hazırlanmayi dusunuyorum.

Arayi çok fazla açmadan sosyal + problemler kasıp. Yaz sonuna kadar YGS isini bitirmeyi düşünüyorum. Bu sene sosyal netim 16 doğru 10 yanlış. Son 15 dakika baktım sadece

Kaynak , video vs her turlu öneriye açığım. Hedefim sosyalde +30

YGS netlerim şöyleydi

Türkçe 25 9
    Mat 15 8 ( geo 1 tane yapabildim)
    Sosyal 16 10
    Fen 18 19 ( biyoloji 3 doğru 10 yanlış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 11 Haziran 2015; 12:31:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Hacı gerçek sınavın sosyali gibi kitap yok maalesef coğrafya için melih malkondu diye bi adamın coğrafya kitapları var o çok iyi sınavda hammadde sorusu hariç hepsi doğruydu coğrafyada tarih için maltepe ygs tarih sb si güzel (Lys olmayacak) felsefedede kafana göre takıl

• Eğer sayısal kalacaksan hiç çalışma boşver. Bütün sene boyunca sorular çözdüm denemelerde 33-37 bandında gidip geldim, sınava gelince 14 yanlış yaptım. Bu konuda sınavın adaleti yok. Eğer böyle bir şey yaşayacağımı bilseydim türkçe sosyal çalışmayı bırakıp daha hızlı olmak için sürekli mat 1 çözerdim.

• xds789 X kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiye ygsye çok çalışma. Sosyal için genel kültür depolamaya çalış türkçe için de paragraf çözebilirsin. Matematikte problemlerin gerekirse 1 saat üzerinde düşün ama ezbere kaçmadan halletmeye çalış. Senin yerinde olsam yazın geometri, lys matematik ve cumhuriyet edebiyatından başka bir şey çalışmazdım. Şöyle söyleyeyim mat1 bilmeden mat2 yapılmaz lafı baya büyük yalan. denklemleri ve fonksiyonu çok iyi öğren sonrasında türev integrale kadar gelirsin çok rahat. Şayet türev integral yapan adamın bakış açısı genişliyor ygs matematikte de büyük başarı gösterirsin.

bak senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm. çünkü fark ettim ki bu sene çok büyük hatalar yaptım.

Ygs Türkçe kolay bir paragraf kitabı al ( en kolayını al hatta mantığını çok kavra)
    Problemler 1-2 fasikül al çöz (Apoteminin çıkarsa mutlaka al)
    Mat1 1 sb (KAREKÖK veya FEM KONU ÖZETLİ)
    Mat2 1 tane kolay soru bankası (fem ilkadım vs..) 1 tane orta (Fen bilimleri,uğur vs..) son olarak kesinlikle KAREKÖK
    Youtube'dan "hocalara geldik" tarzı ders videoları dinleyip üstüne Behzat Rasuli dinleyebilirsin
    Geometri (iyi değilsen) zorlandığın konularda kesinlikle fasikül al. ÜÇGENi ne yap ne et öğren (ben geometri çalışma kısmında büyük hatalar yaptım bunlardan biri de üçgeni sağlam bi şekilde öğrenmemek.)

ayrıca forumda sürekli önerilen kitapları çözmezsem başarılı olamam gibi düşünme. forumda öyle bir algı ortaya çıkarıyorlar.

Uzun lafın kısası LYSyi s*ktir et hayatından.

• cisalfa kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyelerin için çok teşekkürler fakat ygs türkçe için kaynak önerisi varmı en kolayı mantıgını kavratıcak bi kitap

bide ben şuan ygs geometri çalısıyorum 4.konusuna geçtim ikizkenara fem simetriden çalışıyorum başka kaynakmı çalıssam yoksa iyimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xds789

Gerek YGS sonucu olsun gerek lys netleri olsun bu sene mezuna kalmayı düşünüyorum. Bu sene sayisaldim. TM hazırlanmayi dusunuyorum.

Arayi çok fazla açmadan sosyal + problemler kasıp. Yaz sonuna kadar YGS isini bitirmeyi düşünüyorum. Bu sene sosyal netim 16 doğru 10 yanlış. Son 15 dakika baktım sadece

Kaynak , video vs her turlu öneriye açığım. Hedefim sosyalde +30

sana tavsiyem seneye girmeyi dusunuyorsan esit agirliga gecme. Esit agirlik ogrencisiyim ve pismanim sayisal okumadigima.Sayisalda yelpaze genis esit agirliga gore. 2.seneyi sayisaldan hazirlanirsan cok daha iyi isler cikartabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHOBOS19

Hocam tavsiyelerin için çok teşekkürler fakat ygs türkçe için kaynak önerisi varmı en kolayı mantıgını kavratıcak bi kitap

bide ben şuan ygs geometri çalısıyorum 4.konusuna geçtim ikizkenara fem simetriden çalışıyorum başka kaynakmı çalıssam yoksa iyimidir

Seviyeni bilemiyorum en ince ayrıntısına kadar öğrenmeden geçme konuları vaktin var nasılsa. simetri bana zor gelmişti mesela. tabii öncesinden videolar dinleyerek hazırlık yaparsan konulara çok daha rahat ilerlersin. Ygs türkçe için paragraf kitapları var zaten alacağında sorarsın kitapçıya kolay bi şey al zorla başlama kesinlikle. zorlandığın ne varsa kolayla başla sonrasında da en dibini görmeye çalış. böyle yaparsan kesinlikle olur diye düşünüyorum.

SAOL TAVSİYELERİN İÇİN
    Paragrafın orta derece bu sene 25 9 yaptım. Mat 1 ve mat 2 tüm konuları biliyorum. Soru cozmedgm için soru tiplerini fazla bilmiyorum. Bi integral eksik konularda

bu arada tavsiyelerin için eyvalllah. baya emek harcayıp uzun uzun yazmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 11 Haziran 2015; 13:13:04 >
  • Sabotaj Bayramı kullanıcısına yanıt
    hocam bu sene biyoloji kastım 3 doğru 10 yanlış geldi. lys fiziğide çok ağır. bana göre değil galiba sayısal , geç de olsa bunu fark ettim. Ezberime güveniyorum. Cumhuriyete kadar biliyorum az çok. 3-4 gün kassam yani cumhuriyete kadar eksiksiklerimi kapatırım.
  • benimde yanlıştı hammadde sorusu. barınma yapmıştım galiba

maltepe yalnız piyasadan kaldırıldı diye biliyorum. nt bi ara baya indirimle satıyordu elindekileri tüketmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xds789

benimde yanlıştı hammadde sorusu. barınma yapmıştım galiba

maltepe yalnız piyasadan kaldırıldı diye biliyorum. nt bi ara baya indirimle satıyordu elindekileri tüketmek için

bizim hoca onu önerip dururdu yok benzer çıkarmış falan fistan diyip duruyordu ondan dedim ben hiç tarih çözmedim sınavda 4 yanlış
  • Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.