Şimdi Ara

YGS Sosyal Kaç Ayda Biter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır değilim arkadaşlar konuların daha çeyreği bitti. Sözelden gireceğim sınava dil bilgisi çalışmadım paragraf çözüyorum sürekli. Mezun değilim 15 tatilde bayağı bi toparlayacağımı düşünüyorum. Şubat ortaları gibi Tarih ve Coğ yetişir mi ? Yoksa yeniyıldan itibaren LYS odaklı mı gitmeliyim ? Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Max 2 hafta
  • Hocam abartmadın mı biraz?

• quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Hocam abartmadın mı biraz?

Abartmadım, zaten sıfır değilsindir muhtemelen. Otur 1-2 gün yüklen rahat çıkartırsın.
  • 1 ayda yalayıp yutarsın güzel çalışırsan. Ben öyle yapıyorum başladım tarihe 15 tatile kadar sosyali bitirip deneme çözmeye başlayacağım
  • The Weezer kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum benim de planım o yönde. Şuan konuları yarıladım zaten. Tarihi okuyup anahtar kelimeler ile küçük notlar çıkararak çalışıyorum. Coğrafyayı yavuz tuna ile götürüyorum bayağı faydalı oluyor o kanalın. Baya oturuyor tekrar ettiğin zaman konular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luken Drew -- 29 Aralık 2016; 15:15:59 >
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Kaynak olarak iki ders için de Kuantum aldım. Gayet yeterli iki kitabı da bitirince (15 tatilden itibaren) YGS'ye kadar günde 1 genel deneme çözüp ekstra olarak da 1 Türkçe 1 sosyal denemesi çözücem hedefim Türkçe'den 38+ Sosyalden 32+ Matematikten 12+ Fenden de birkaç soru artık ne çıkarsa yapmak YGS için hedefim. Boğaziçi Çeviribilim'e girmek istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Benim türkçe şuan dil bilgisine tam hakim olmadığım halde 32-30 net çıkıyor sosyal de deneme çözmeye başladım. Konularda ilerlememle orantılı olarak artıyor 28 lere çıkardım. türkçe de haftada 2-3 kez çözüyorum bölüm denemesi. Matematik benim de zayıf ağırlığımı matematiğe verdim 1 haftadır. Ben de marmara üniversini istiyorum inşallah başarırız.

• Cografyada iklim bilgisi - harita bilgisi - yer kabugu gibi teferruatli konular var onlar biraz zamanini alir gerisi teferruat . Bir ayda soru kacirmayacak kivama gelirsin .

3 aşağı 5 yukarı aynı seviyedeyiz hocam hangi bölümü istiyosun

• Tarih bilmiyorum sayılır

Neyden çalışmalıyım

Fem simetri var bu iyi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Pdr istiyorum hocam sen?

Çeviribilim hocam önceki mesajımda belirttiğim gibi. 37-32-10 net yaparsam sırasıyla yetiyor büyük ihtimalle.

• 15 gunde biter ben sayisal olarak somestr da bitirmeyi planliyorum

Cunku denemeler disinda soru cozmuyorum konularimin akilda kalmadi lazim sinava az bir zaman kala yapacagim icin unutacagimi dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 29 Aralık 2016; 16:55:33 >
  • Senenin basindan beri calisiyorum, bitiremedim. Malim galiba ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andromeddah

Senenin basindan beri calisiyorum, bitiremedim. Malim galiba ben

• Ben tarihi sevdiğimden dolayı önceden Osmanlı tarihini felan okurdum full yada en fazla 2 yanlış geliyor coğrafya yarı yarıya 6 doğru 6 yanlış geliyor coğrafya ne kadar zamanda biter ?

Felsefe ve din en sona bıraktım .
  • bugun başlasan yılbaşı gecesi biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Katılıyorum benim de planım o yönde. Şuan konuları yarıladım zaten. Tarihi okuyup anahtar kelimeler ile küçük notlar çıkararak çalışıyorum. Coğrafyayı yavuz tuna ile götürüyorum bayağı faydalı oluyor o kanalın. Baya oturuyor tekrar ettiğin zaman konular

Hocam ben video izleyerek ilerliyorum daha verimli oluyor şahsen. Yazdıklarımı okumadığım için not alma gereksinimi duymuyorum ama kesinlikle kısa notlar almamı öneriyor musun ?
  • Yazarken tekrar gözden geçirmiş oluyorsun yazdıktab sonra okumasan bile not al bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.