Şimdi Ara

Ygs Sonrasına Hangi Konular Bırakılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lys çalışmaya yeni başladım. Logaritma bitmek üzere. Kolay konuları YGS öncesi halledip limit türev integral i YGS sonrasına bırakmayı düşünüyorum. Sizce doğru bir seçim mi? Birde YGS den önce fenden hangi konular bitmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum herkes bitmez diyor limit türev integral için ben lys öncesi limit türev integral trigoyu bitireceğim zaten logaritma mod falan çerezlik şeyler 1 konuyu 1 günde bile bitirirsin.Biyolojiyi lys sonrasına bırakacağım gibi çalışınca bir faydası olmuyor çünkü 1 hafta önce yaptığım şeyi unutuyorum
  • Ben mf3 dusundugum icin biyolojiyi konu birakmiyicam lys kimya ilerleyebildigim kadar 11.sinif + organik bir kismi calisicam fizikte 12 konularini duzenli gidiyorum ne kadar ilerlersem Devami kalicak gibi 11 dede eksiklerim var onlarda ygs sonrasina kalicak matta integral ve trigonometriyi birakacam trigo iyi aslinda ama formulleri unuttum bide lys geometriyi birakicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffLoomis

Dostum herkes bitmez diyor limit türev integral için ben lys öncesi limit türev integral trigoyu bitireceğim zaten logaritma mod falan çerezlik şeyler 1 konuyu 1 günde bile bitirirsin.Biyolojiyi lys sonrasına bırakacağım gibi çalışınca bir faydası olmuyor çünkü 1 hafta önce yaptığım şeyi unutuyorum

Hocam mattan sadece limit türev integral kalsa biter sanki yavv? Onu da YGS den sonra br ile hallederim diye düşünüyorum

• Bence sakın oyle bi sey yapma en azindan limitle turevi bitir

• Hocam ben mat2 adına logaritma seri mod gibi basit konuları bırakıcam. Lys biyo temel sağlam şu bir ayda temiz bir üstünden geçicem. Lys kimya full kalıcak, geometride analitik kalacak ve fizik için dalga modern fizik optik bırakmayı düşünüyorum.
  • Bu hafta YGS Biyoloji bitiyor YGS Kimya da bitmişti LYS Kimya'ya başladım geçen hafta, gelecek hafta ise ÖTF-Limit-Türev-İntegral akacağım YGS'den sonra analitik, sistemler, organik kimya fizikte ise bir beklentim yok ne olursa kafasında ilerliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mf4 sen biyolojiyi salla direk mat geo ilerle ve fizikten 2-3 baba lys konusunu erit
  • monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Şu fizikten ne çektik be. Ygs fiziğin hala 5 konusu var. ocakta biter ancak. Lys fiziği düşünemiyorum. Bakalım ne olacak sonumuz
  • Ygs sonrasına mattan türev integral, kimyadan bazı lys konuları ve organik, fizikten modern fizik kısmı kalacak.
  • Limit Türev integral + LYS kimya + sistemler YGS sonrasına fırlatıldı.
  • Hocam en kötü ihtimal limit türev bitirin bence YGS bitti galiba sizin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetişirmi hocam bunlar 3 ayda ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ygsden önce çerez konuları bitirip ygsden sonraya lys mattan sadece limit türev integrali bırakmayı, lys kimyadan organik hariç bitirmeyi, lys fiziğe biraz bakmayı, lys biyolojiyi bitirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fal17

Hocam en kötü ihtimal limit türev bitirin bence YGS bitti galiba sizin :)

Aynen bitti hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fal17

Yetişirmi hocam bunlar 3 ayda ?

Bence rahat yetişir. Ha gidipte aynı dersten 3-5 tane kitap bitiremem o ayrı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.