Şimdi Ara

ygs sıralamam çok düşer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu soruyu birkaç kere sormuştum ama her gün sistemle ilgili bir şeyler değişiyor o yüzden korkuyorum hedeflerim arasında okul öncesi var ( aslında en çok okul öncesi istiyorum hedefim desem yeridir .) LYS ' ye de çalışıyorum oradan da sınıf öğrt. hedefliyorum.Ama dediğim gibi en çok okul öncesi istiyorum 70.555 sıralama okuldan 54 puan gelecek ( geçen yıl 54 gelmişti ) sizce 70 binden 65 binlere kadar düşer miyim yoksa 70 binden daha yüksek mi olur.
    Şu sıralama konusunda çok tırsıyorum ya okul öncesini de çok istiyorum bi de artık bunun dönüşü de yok yani lys de iyi yapsam da ygs -5 e katkısı olmayacak

• geçen sene 54 geldiyse o sıralamada yükselemezsin geriye gidersin. Büyük ihtimal 76 bine falan gerilersin. Burdur, muş, zonguldak, denizli bunlardan birine girersin gibime geliyor. (okul öncesi için konuşuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm_xfreex

geçen sene 54 geldiyse o sıralamada yükselemezsin geriye gidersin. Büyük ihtimal 76 bine falan gerilersin. Burdur, muş, zonguldak, denizli bunlardan birine girersin gibime geliyor. (okul öncesi için konuşuyorum)

Ama geçen yıl 164 binden 161 olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: burser.

quote:

geçen sene 54 geldiyse o sıralamada yükselemezsin geriye gidersin. Büyük ihtimal 76 bine falan gerilersin. Burdur, muş, zonguldak, denizli bunlardan birine girersin gibime geliyor. (okul öncesi için konuşuyorum)

çünkü sıralama aralıkları farklı. 150 bin ve gerisinde yükselirsin ama ilk 100 binde o okul puanıyla geriye düşersin.
  • quote:

quote:

quote:

çünkü sıralama aralıkları farklı. 150 bin ve gerisinde yükselirsin ama ilk 100 binde o okul puanıyla geriye düşersin.

Hadi ya .Mesela 100 bin falan da olmaz dimi o kadar atar mı ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok o kadar telaş etme en fazla 5-6 bin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok o kadar telaş etme en fazla 5-6 bin

Çok tırsıyorum ya çok 76 bin bin yine iyi ya 90bin 100bin falan olmasın da bide :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar peki bu yeni sisteme göre sıralamam nasıl olur ( dip. notum 66 )
  • ++++++++++++++++++
  • quote:

arkadaşlar peki bu yeni sisteme göre sıralamam nasıl olur ( dip. notum 66 )

diploma notun 66 ise alacağın puan 40 dan fazla olmaz benimde 65 diploma notum var 39 alacağım.Aobp ye bakılıyor olsaydı 42 alacaktım 3 puan kaybım var senin aobp kaç geliyordu ?
  • 54 geliyorsa ortalaman 90 filan olmalı, o ortalamayla okuldan aobp li 54 puan nasıl geliyordu? 70 civarı gelmesi lazım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKepo

54 geliyorsa ortalaman 90 filan olmalı, o ortalamayla okuldan aobp li 54 puan nasıl geliyordu? 70 civarı gelmesi lazım değil mi?

vallaha o olaydan çok anlamıyorum ama geçen yıl ygs-5 326 küsürken lysden sonra ygs-5 379 küsür olmuştu oradan yola çıkarak dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

diploma notun 66 ise alacağın puan 40 dan fazla olmaz benimde 65 diploma notum var 39 alacağım.Aobp ye bakılıyor olsaydı 42 alacaktım 3 puan kaybım var senin aobp kaç geliyordu ?

AOBP-EA 356.592
  • o gelen 54 puan aobpx0,15 ondan dolayı 54 gelmiş bu yıl gelmiyor yani o puan bu yıl diploma notuna bakarak puan gelecek dediğim gibi sitede söylenilen yöntem ile 40 puan alacaksın.
  • quote:

quote:

sence yeni sistem bizim gibiler için iyi mi oldu kötü mü ( ben ygs-5 ten tercih yapmayı düşünüyorum bu arada :) )
  • quote:

o gelen 54 puan aobpx0,15 ondan dolayı 54 gelmiş bu yıl gelmiyor yani o puan bu yıl diploma notuna bakarak puan gelecek dediğim gibi sitede söylenilen yöntem ile 40 puan alacaksın.

sıralamam nasıl olur öyle olunca
  • iyi kötü mü bilemem ama ben zamanında eski adıyla süper liseden mezun olmuştum okulun öss başarısı yüksekti benim diploma notum düşüktü ama aobp olarak çoğu düz liseliden daha iyi puan alıyordum,şimdi diploma notunca bakılınca derslerim kötü olduğunda düşük puan geliyor.
  • quote:

iyi kötü mü bilemem ama ben zamanında eski adıyla süper liseden mezun olmuştum okulun öss başarısı yüksekti benim diploma notum düşüktü ama aobp olarak çoğu düz liseliden daha iyi puan alıyordum,şimdi diploma notunca bakılınca derslerim kötü olduğunda düşük puan geliyor.

ben düz lise mezunuyum okulumun başarısı da çok iyi değildi benim için iyi mi oldu yani
  • quote:

quote:

o gelen 54 puan aobpx0,15 ondan dolayı 54 gelmiş bu yıl gelmiyor yani o puan bu yıl diploma notuna bakarak puan gelecek dediğim gibi sitede söylenilen yöntem ile 40 puan alacaksın.

sıralamam nasıl olur öyle olunca

arkadaşın dediğin gibi 70 bindeymişsin yükselme olacağını sanmıyorum olursa da çok az fark eder,tahminime göre 5 bin yukarı aşağı olarak belirle 65 ya da 75 arası bişey olursun.
  • he yine eskisi gibi yani yeni sitem gelmeden önce de arkadaşlar bu arada olursun diyordu bir şey fark etmemiş demek .( ya bide hürriyet eğitimdeki hoca 10-15 bin gerileyebilirsin demişti gerçi takip ediyorum herkese öyle yazıyor :) o kafama takıldı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burser. -- 31 Mayıs 2012; 13:24:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.