Şimdi Ara

Ygs sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sınava hiç çalışmadım çalısmayada niyetim yok. d.hanedeki deneme sınavlarında çkardığım netlerde şöyle;
    Matematik 9 Net
    Fen 9 Net
    Türkçe 23 Net
    Sosyal 13 Net
    bu sonuclarla barajı geçebilirmiyim ?? :S:S:S ortalama kaç net yapmam gerek barajı gecmem için.

Orijinalden alıntı: ririii

sınava hiç çalışmadım çalısmayada niyetim yok. d.hanedeki deneme sınavlarında çkardığım netlerde şöyle;
    Matematik 9 Net
    Fen 9 Net
    Türkçe 23 Net
    Sosyal 13 Net
    bu sonuclarla barajı geçebilirmiyim ?? :S:S:S ortalama kaç net yapmam gerek barajı gecmem için.

netlerin ve şu zamana kadar çalışmaman değil de "çalısmayada niyetim yok." lafın beni şöyle demeye itti.
    her şeyi geçtim dersaneye verdiğin paraya acımıyor musun? annenin babanın umutlarını(ki varsa) hiç düşünmüyor musun?

fazla ders verir gibi oldum ama dersaneye gidip, niyetim yok demen bana çok can sıkıcı geldi. gerçi bundan banane ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: stache1918

quote:

Orijinalden alıntı: ririii

sınava hiç çalışmadım çalısmayada niyetim yok. d.hanedeki deneme sınavlarında çkardığım netlerde şöyle;
    Matematik 9 Net
    Fen 9 Net
    Türkçe 23 Net
    Sosyal 13 Net

netlerin ve şu zamana kadar çalışmaman değil de "çalısmayada niyetim yok." lafın beni şöyle demeye itti.
    her şeyi geçtim dersaneye verdiğin paraya acımıyor musun? annenin babanın umutlarını(ki varsa) hiç düşünmüyor musun?

fazla ders verir gibi oldum ama dersaneye gidip, niyetim yok demen bana çok can sıkıcı geldi. gerçi bundan banane ya?

ya bakma öyle dediğime komiklik olsun diye dedim birazda onu!
    aslında çalısıcam biraz geç oldu ama niyetine girdim

• barajı geçersin ama bir üni.ye gidebilir misin orası meçhul...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capediem35 -- 5 Şubat 2012; 23:12:01 >
  • açık konuşmak gerekirse bundan sonra çalışsanda pek fayda etmez ...

şimdi çalış daha var ilk 5 bin yaparsın, o potansiyeli görüyorum diyenler olur ama sen fazla takma bunları

seneye bir daha deneyeceksen bilemem orasını şimdi başlarsan düzenli çalışırsan çok büyük ihtimal kazanırsın
    12 yıl önce açıldı
    2026 TYT-AYT Geometri Soruları
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.