Şimdi Ara

YGS Rutin Olmayan Problemler Yeter Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS'de problemlerde çok yavaşladım yapabiliyorum ama yavaş yapınca daha da yavaşlamıştım standart formüllü sorular çözüyorduk denemelerde. Bize o tarz çıkmaz gerek yok derken karşıma çıkınca . Anladınız siz.

Sizce bu kitapla hızlanır mıyım soruları çözebiliyorum çözümleri var ama henüz kullanmadım.

• apotemi'ye de bi bak çok öneriyorlar
  • ro0ot kullanıcısına yanıt
    Apotemi bakarım ileride elimdeki kitap bitirmeden diğerini almamam lazım bu seneki en önemli sıkıntılarımdan birisi bu idi kitap bitirmeden almak yok
  • Karekök rutin olmayan prob. kitabının YGS ile alakası yok bana göre..Apotemi çözülmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun Yerine Apotemi Problemler Tercih Edebilirsin.
  • Rutin olmayan kesinlikle alma Ygs ile alakası yok. Hiç çözme daha iyi. Bak apotemi al müthiş kitap. Yok bitsin öyle alayım diyorsan git bi incele ondan sonra çöz. Tavsiyem böyle

• Rutin olmayan problemler fantezi kitabı apotemi al bitir ondan sonra günde 1 test rutin olmayan problemlerden çözersin fazlasına gerek yok hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yetmez ygs ye hiçbir şey yetmez yani birazcık hakkaten zekayla ilgisi var arkadaşlar benim çözdüğümün yarısı kadar mat sorusu çözmüştür benden kat kat iyi yaptılar ama lys de tamamen çözdüğünüz soruyla alakası oluyor .Bence ne bulursanız çözün karekök ygs fem beyaz vardı bi aara o ikisinden birini çözüp rutin olmayan onun yarısını ceyreğini falan (zaten bi çok kitapta aynı sorulardan var ) üzerine bi 50 60 min. deneme çözmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorumsu_ -- 15 Temmuz 2017; 14:7:38 >
  • Karekök apotemi 345 sonuç derece

Eksen

• doktorumsu_ kullanıcısına yanıt
    Böyle bir cevabın geleceğini tahmin etmiştim zaten ama pes etmek yok zekayla ilgisi olmayan şey yok zaten yapabileceğime inandıktan sonra sıkıntı yok.
  • Anlaşıldı Apotemi alacak gibiyim eldeki rutin olmayan problemleri de arada keyfi olarak çözerim güzel sorular var
  • kardeş ben ygs matta 3 soru bankasi çözmüstüm. Apotemi problemlerin de yarisina kadar geldim. Ygs de türkçe ve sosyali 1 saatte çözüdüm. Matematiği 1 saat 40 dk de yetistiremedim. Galiba her probleme 10 dk ayirmisim. Bende anamadim sinav aninda.35 in altina düsmüyordum mat denemelerinde. 27 net geldi gecen seneki ygs den. Demem o ki ygs mat biraz nankördür. O konuyu hallettim sanirsin, bir soru gelir ve her sey mahvolur. O yüzden lys matla ygs yi beraber götür. Lys çok daha önemli ve sadik.
  • Ben apotemi problemler aldım bunu bitirince rutin olmayana geçicem böyle yapabilirsin
  • fazlasına gerek yok diyenleri takma bu sene problemlerin hepsini doğru yaptım, rutin olmayan problemler veya apotemi çözmedim. problemler türev integral gibi ucu bucağı olmayan bir konu ne kadar çok soru çözersen o kadar kâr karekök ygs sb bitirmeni öneririm öncelikle ondan sonra bunların ikisine de bak, çözmedim ama arkadaşlarımın getirdiği soruları çözerken içindeki bazı soruların çok orjinal olduğunu gördüm. apotemi daha zordu karekökte biraz daha kalıp sorular var. Eline hangi yayın geçerse geçsin endemikten kültüre kadar hepsinin denemelerini çöz çok soru tipi gör. apoteminin denemelerinden gördüğüm 2 3 soruyu ygsde 15 20 saniyede yapmıştım.
  • mersinli33s M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende düşmüyordum 35'in altına denemelerde o yüzden zaten bu haldeyim mat1'in çoğu kısmını yaptım yapıyordum çalışmamı gerektirecek bir konu yok oralarda sadece problemler ben rutin olmayan problemleri geçen sene aldım 1 soru çözüp bıraktım he niye bıraktım zor olduğundan değil öyle çıkmaz diye bırakmıştım hocalar bize işçi havuz hız problemler çözdürüyorlardı ne oldu 1'i dahi çıkmadı. O günden sonra eskisi kadar kimseye güvenmiyorum kendime olan güvenimi de yitirmiştim çünkü stres içine girdim sınav anında mezun kaldığımı anlamıştım. LYS önemli olmasına önemli hocam fakat hedefim 7K boru değil mutlaka matematiği bu seneden çok daha iyi yapmam gerekiyor. Geçen sene yaptığım hatalara bir daha düşme niyetinde değilim 1 senem daha gitmesin.
  • mersinli33s M kullanıcısına yanıt
    Hocam resmen aynıyız 35 ten aşağı dusmuyordum 26 net geldi yani

• yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Siz sadece Karekök YGS SB mi çözdünüz hocam.

Ben problemler için çok kitap çözmek istemiyorum(Elimde problem kitabı bir bu var). Benim sıkıntım işlemlerde biraz yavaş davranmış olmam ve sınav anındaki stresin üstümdeki etkisi. Bazı soruları şimdi çözmeye kalkarsam çözebilirim belki de.
  • Hocam isin %50'si kendine güvenmek zaten insallah hakkınızda hayırlısı olsun

• apotemi daha uygun bencede.
  • doktorumsu_ kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.