Şimdi Ara

YGS Puanıyla Yurtdışında Burs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YGS ve Lys de örneğin ege üniversitesinde mühendislik kazanıcak kadar puan alsam , Avustralya'da ki üniversitelerde daha ucuza okuyabilir miyim , yani burs almam mümkün mü kısmi olsa da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Suspended

Merhaba arkadaşlar sorum şu ,

YGS ve Lys de örneğin ege üniversitesinde mühendislik kazanıcak kadar puan alsam , Avustralya'da ki üniversitelerde daha ucuza okuyabilir miyim , yani burs almam mümkün mü kısmi olsa da ?

Türkiyede herhangi bi üniversitenin mühendislik bölümüne yerleşicek puanı alırsan Almanyada o bölümü ücretsiz okuyabiliyosun diye biliyodum.Yada cok az harç ücreti ödeyerek.Bi araştır istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerjack14

quote:

Orijinalden alıntı: Suspended

Merhaba arkadaşlar sorum şu ,

Türkiyede herhangi bi üniversitenin mühendislik bölümüne yerleşicek puanı alırsan Almanyada o bölümü ücretsiz okuyabiliyosun diye biliyodum.Yada cok az harç ücreti ödeyerek.Bi araştır istersen.

almancam olmadığından dolayı özellikle avustralya veya amerika önceliğim , araştırdım ama bir şey bulamadım

• avustralya'da üniversitenin kendisinden burs almak için türkiye 1.si olmak bile yetmiyor çünkü tanımıyorlar ama not ortalaman 95 üstü ise academic merit bursu alabilirsin bazı üniversitelerden (group of eight harici)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.