YGS ve Lys de örneğin ege üniversitesinde mühendislik kazanıcak kadar puan alsam , Avustralya'da ki üniversitelerde daha ucuza okuyabilir miyim , yani burs almam mümkün mü kısmi olsa da ?
quote:
Orijinalden alıntı: Suspended
Merhaba arkadaşlar sorum şu ,
YGS ve Lys de örneğin ege üniversitesinde mühendislik kazanıcak kadar puan alsam , Avustralya'da ki üniversitelerde daha ucuza okuyabilir miyim , yani burs almam mümkün mü kısmi olsa da ?
Türkiyede herhangi bi üniversitenin mühendislik bölümüne yerleşicek puanı alırsan Almanyada o bölümü ücretsiz okuyabiliyosun diye biliyodum.Yada cok az harç ücreti ödeyerek.Bi araştır istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: powerjack14
quote:
Orijinalden alıntı: Suspended
Merhaba arkadaşlar sorum şu ,
Türkiyede herhangi bi üniversitenin mühendislik bölümüne yerleşicek puanı alırsan Almanyada o bölümü ücretsiz okuyabiliyosun diye biliyodum.Yada cok az harç ücreti ödeyerek.Bi araştır istersen.
almancam olmadığından dolayı özellikle avustralya veya amerika önceliğim , araştırdım ama bir şey bulamadım
avustralya'da üniversitenin kendisinden burs almak için türkiye 1.si olmak bile yetmiyor çünkü tanımıyorlar ama not ortalaman 95 üstü ise academic merit bursu alabilirsin bazı üniversitelerden (group of eight harici)