Şimdi Ara

Ygs piyasadaki tum denemeleri cozmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama soru bankası çözemiycem ama sipariş veriyorum piyasada hazırlık yayınlarından feme femden Uğur'a uğurdan bireye her denemeyi alayım ve bunları soru bankası gibi çözeyim nasıl olur ders calisirken hemen sıkılıyorum soru bankasının basından kalkıyorum bundan en azından kendimi 160 dk tutarım
    Aynı şeyi lys icin düşünmüyorum lys icin soru bankası ağırlıklı caliscam nasıl fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarari olur. Ama bence en azindan her ders icin bir sb cozmek daha fazla yarar saglar. Yinede sen bilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani

Ama soru bankası çözemiycem ama sipariş veriyorum piyasada hazırlık yayınlarından feme femden Uğur'a uğurdan bireye her denemeyi alayım ve bunları soru bankası gibi çözeyim nasıl olur ders calisirken hemen sıkılıyorum soru bankasının basından kalkıyorum bundan en azından kendimi 160 dk tutarım
    Aynı şeyi lys icin düşünmüyorum lys icin soru bankası ağırlıklı caliscam nasıl fikir

ss atar mısın piyasada kaç kitap var ?
  • sadece zaman ve ozdebir cozdum. Sonucum iyi. Başarının bir tane formülü yok ama tokezlersin. 200 deneme cozsen çözeceğin fizik sorusu 2800 mesela. Normal bir öğrenci bu miktarı iki ayda çözecek. Çok daha tecrübesiz olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoulle -- 13 Nisan 2014; 19:37:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoulle

sadece zaman ve ozdebir cozdum. Sonucum iyi. Başarının bir tane formülü yok ama tokezlersin. 200 deneme cozsen çözeceğin fizik sorusu 2800 mesela. Normal bir öğrenci bu miktarı iki ayda çözecek. Çok daha tecrübesiz olursun.

Sonuçta deneme çözme alışkanlığı vs o dediklerin adamdan daha önde olmazmıyik ?

• Öyle sistem olmaz üzülürsün sonra adam akıllı bitir konularını soru bankalarını sonra çöz denemeni. 200 tane dogru durust bilmeden deneme çözecegine 50tane düzgün cöz.Denemeden konu ögrenmeyi beklemeyin pratik için ve eksiklerinizi belirlemek için çözün denemeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe.1905se -- 13 Nisan 2014; 19:43:21 >
  • saçma olur gereksiz efor sarfedersin ygs için her dersten 1 soru bankası ve dersane denemeleri her türlü yeterli olur. konular bittikten sonra günde 1 veya 2 deneme ile gayet iyi şeyler yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt biyoloji deneme onerisi
    3 yıl önce açıldı
    ayt matematik uzun suruyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • csblerdeki zebani kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz diyorum. Bu seneki sınav hem sınav performansını hem de tecrubeyi olcuyordu mesela. Çok soru bankası cozenin ilk kez karşılaşacağı soru sekli yoktu ama çok deneme cozmeyen biri de sakin devam edip rahat davranamazdi. Dengeyi bulmak önemli yani.

Sonuçta ornegin çarpanlara ayırmada soru bankası çözerek edindiğin bir pratiklik yoksa istediğin kadar hızlı ve seri çöz soruları, yapamama ihtimalin daha fazla her zaman.

• çok büyük bir hataya düşersin kardeş.planın hiç iyi değil.bir abin olarak sana tavsiye vereyim
    eğer tm ci isen;
    ygs matematik adına karekök matematik mps 1 ve mps 2 yi bitir
    lys matematik için yine karekök mps 3, 4 ve 5 yeterli
    geometri adına karekök mps 1 mps 2 ve analitik geometri bitir(analitik geoyu almasanda olur.hoca filen anlatsa yeterli ygs için)
    ygs türkçe adına birey ygs türkçe soru bankası(konu anlatım önermem.en iyisi dersi dinlemek ve hemem ardından soru bankasından konuyu çözmektir.ben körfez tv den dilbilgisini dinliyordum.gerçekten çok iyi anlatıyor hoca)
    ygs tarih adına her hangi bir konu anlatım yeterli(fem cep kitabı iyidir).eğer biliyorsan oku geç.1 kaç ay sonra bir daha tekrar yaparsın.hiç test çözmene gerek yok
    ygs coğrafya için her hangi bir konu anlatım yeterli(karekökün coğrafya mps sini sakın alma berbat,fem cep kitabı iyidir fakat temel sağlam değilse anlayamayabilirsin).yayın farketmez.fakat coğrafyada kesinlikle 1 soru bankası bitirmelisin.fem veya karekök olabilir
    Felsefe için dersane hocanı dinle yeterli .eğer unutursan 1 kere kitaptan okuman faydalı olacaktır.
    lys edebiyatı dert etme.eline al fem cep kitapını.sürekli oku.(uyumadan önce olabilir)fem cep kitap çok iyi .
    bu dediklerimi yarı yıl tatiline kadar yaparsan sana büyük bir faydası olur.sonra ise yani yarıyıl tatilinde genel tekrar yaparsın.(körfez ygs tümdersler soru bankası+fem simetri lys matematik sadece 1 2 ce 3. kitaplar+fem cep kitaptanda edebiyatı genel tekrar yaparsın.bunları yap yarıyılın dolu dolu geçsin.)
    yarıyıl tatili bittiğinde fem simetri lys matematik 4. kitaba başlarsın.12.sınıf konuları var içinde.ayrıca bölüm denemesi çözersin .bir ay gayet yeterli.
    bölüm denemesi olarak;
    ygs türkçe:karekök
    ygs matematik:fem veya karekök
    ygs sosyal:fem
    öneririm.bunları bir ayda bitirdiğnda ygs ye 2 hafta kalmış olacak.bu iki haftada da kesinlikle fem 7'li ve fem 9'lu ygs denemelerini çözmeni öneririm.bu ikisi çok sağlam.
    günde iki deneme çöz.bir tanesini sabah tam 10 da başlat ki alışasın.ayrıca fasikül deneme çözerek zamanı iyi kullanmayı öğrenirsin pratikleşirsin tecrüben olur.hızlanırsın
    ygs den sonra;
    lys edebiyat için konu anlatım yeterli (kesinlikle okyonus yayınlarını öneririm.özel ders konsepli olan)
    lys matematik için karekök soru bankası en iyisi(temelin çok sağlam olacağından bu kitap vız gelir)
    geometri ve coğrafya için bir şey çözmene gerek yok(nasılsa ygs den önce hallettin.ygsden sonra ne kadar çalışırsan çalış büyük bir faydası olmaz.ful vaktini lys mat için harca ve edebiyat tabiki)
    lys de deneme çözmenin ygs deki kadar faydası yok önemli olan konuları tam anlamıyla bitirmektir lys de.ama zamanı kullanmayı öğrenmen için son iki hafta fasikül deneme çözmen yeterli.lys için kitap deneme çözmene gerek yok.(fasikül deneme için lys 1 ve lys 3 :karekök 12 li denemeleri ve fem denemelerini öneririm.son iki hafta çözersin)
    bunlar benim keşke böyle yapsaydın dediklerim.11 lere tavsiyem olsun.keşke geçen sene biri bana tavsiye versydi.küçük bir ilçede yaşadığım için olaylardan habersizdim.ta ki 12 ye gelene kadar
    şimdi kesin biri soracak yazın ne yapalım diye.
    fem ilk adım filen çözmeyin.vakit kaybı( ben güvender 3lü set ve fem ilk adım çözmüştüm matematik adına)
    yazın çalışacaklar varsa ygs mat, lys mat ve geo yu halletsin yeter.
    mat için fem simetri veya karekök mps leri çözsün yazın.karekök için gürey konu kitapçıkları veya yine karekök mps iyidir.
    dil bilgisinide hallettim mi seneye bomba gibi başlarsınız.
    bu dediklerim size çok gibi gelebilir fakat zamanda çok.gözünüz korkmasın.
    ayrıca ygs birazda şans işi ne olacağı belli olmaz.
    tüm 11 lere şimdiden başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmurats -- 13 Nisan 2014; 20:02:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

çok büyük bir hataya düşersin kardeş.planın hiç iyi değil.bir abin olarak sana tavsiye vereyim
    eğer tm ci isen;
    geometri adına karekök mps 1 mps 2 ve analitik geometri bitir(analitik geoyu almasanda olur.hoca filen anlatsa yeterli ygs için)
    ygs türkçe adına birey ygs türkçe soru bankası(konu anlatım önermem.en iyisi dersi dinlemek ve hemem ardından soru bankasından konuyu çözmektir.ben körfez tv den dilbilgisini dinliyordum.gerçekten çok iyi anlatıyor hoca)
    ygs tarih adına her hangi bir konu anlatım yeterli(fem cep kitabı iyidir).eğer biliyorsan oku geç.1 kaç ay sonra bir daha tekrar yaparsın.hiç test çözmene gerek yok
    ygs coğrafya için her hangi bir konu anlatım yeterli(karekökün coğrafya mps sini sakın alma berbat,fem cep kitabı iyidir fakat temel sağlam değilse anlayamayabilirsin).yayın farketmez.fakat coğrafyada kesinlikle 1 soru bankası bitirmelisin.fem veya karekök olabilir
    Felsefe için dersane hocanı dinle yeterli .eğer unutursan 1 kere kitaptan okuman faydalı olacaktır.
    lys edebiyatı dert etme.eline al fem cep kitapını.sürekli oku.(uyumadan önce olabilir)fem cep kitap çok iyi .
    bu dediklerimi yarı yıl tatiline kadar yaparsan sana büyük bir faydası olur.sonra ise yani yarıyıl tatilinde genel tekrar yaparsın.(körfez ygs tümdersler soru bankası+fem simetri lys matematik sadece 1 2 ce 3. kitaplar+fem cep kitaptanda edebiyatı genel tekrar yaparsın.bunları yap yarıyılın dolu dolu geçsin.)
    yarıyıl tatili bittiğinde fem simetri lys matematik 4. kitaba başlarsın.12.sınıf konuları var içinde.ayrıca bölüm denemesi çözersin .bir ay gayet yeterli.
    bölüm denemesi olarak;
    öneririm.bunları bir ayda bitirdiğnda ygs ye 2 hafta kalmış olacak.bu iki haftada da kesinlikle fem 7'li ve fem 9'lu ygs denemelerini çözmeni öneririm.bu ikisi çok sağlam.
    günde iki deneme çöz.bir tanesini sabah tam 10 da başlat ki alışasın.ayrıca fasikül deneme çözerek zamanı iyi kullanmayı öğrenirsin pratikleşirsin tecrüben olur.hızlanırsın
    ygs den sonra;
    lys edebiyat için konu anlatım yeterli (kesinlikle okyonus yayınlarını öneririm.özel ders konsepli olan)
    lys matematik için karekök soru bankası en iyisi(temelin çok sağlam olacağından bu kitap vız gelir)
    geometri ve coğrafya için bir şey çözmene gerek yok(nasılsa ygs den önce hallettin.ygsden sonra ne kadar çalışırsan çalış büyük bir faydası olmaz.ful vaktini lys mat için harca ve edebiyat tabiki)
    lys de deneme çözmenin ygs deki kadar faydası yok önemli olan konuları tam anlamıyla bitirmektir lys de.ama zamanı kullanmayı öğrenmen için son iki hafta fasikül deneme çözmen yeterli.lys için kitap deneme çözmene gerek yok.(fasikül deneme için lys 1 ve lys 3 :karekök 12 li denemeleri ve fem denemelerini öneririm.son iki hafta çözersin)
    bunlar benim keşke böyle yapsaydın dediklerim.11 lere tavsiyem olsun.keşke geçen sene biri bana tavsiye versydi.küçük bir ilçede yaşadığım için olaylardan habersizdim.ta ki 12 ye gelene kadar
    fem ilk adım filen çözmeyin.vakit kaybı( ben güvender 3lü set ve fem ilk adım çözmüştüm matematik adına)
    mat için fem simetri veya karekök mps leri çözsün yazın.karekök için gürey konu kitapçıkları veya yine karekök mps iyidir.

Hocam bu yil siralaman kac

• ygs maalesef kötü geçti.zamanı kullanmayı bilemedim.türkçe batırdı.bir tm ci olarak 26 net geldi.optik yayınlandığında baktım ilk 7 sorudan 6sı yanlış şok oldum.sınav hali bir başka oluyor niyeyse türkçede.
    ygs 5 te 354 puan alrak 70 bininci oldum
    hedef hukuk
    lys telefi edebileceğime inanıyorum.
    geçen sene bi abi ygs de 80 bininci olmuştu lys de düzeltti ve ist. hukuk'a gitti
  • Konuları bitirdim diyelim sizce turkce ve Sosyalden bile soru bankası çözülmelimi ?
    Yani tamam matematik çözmeyi dusunuyorum zaten ama diyorumki Ygsden 3 lysden 3 soru bankası bitireceğime lysden 6 bitiririm ??

• quote:

Orijinalden alıntı: rmurats

çok büyük bir hataya düşersin kardeş.planın hiç iyi değil.bir abin olarak sana tavsiye vereyim
    eğer tm ci isen;
    bölüm denemesi olarak;
    ygs den sonra;

Hocam planim, yazdiginizla hemen hemen ayni. Dediginiz gibi cografya ve geometri icin lysde ayri bir efor sarfetmeye gerek yok bence de. Ama unutmamak icin soru cozmekte yarar var tabi. Yazin mat1 ve turkceyi halletmeyi dusunuyorum. Kalan zamanlarimda fem el edebiyat kitabindan konulari ogrenip guvender ve birey edebiyattan lysye kadar cozmeyi planliyorum. Mat2den de eksik oldugum bolumleri tespit edip oraya yogunlasacagim. Artik okul acilmasina yakin limit turev bakmaya baslarim. Geometri sevdigim bir derstir, temelim de var. Dershaneyle ustune cikarim insallah. Umarim herkes gonlunden gecen yerleri kazanir. Herkese kolay gelsin, basarilar !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.